עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בזמן האחרון ממש גל של אנשים התחיל לרדת על תוספי מזון בעיקר אבקת חלבון, מזיק וכל הבלה בלה.
לרוב אני לא מתיייחס פשוט מבטל את זה.
לאחרונה משהו דווקא במכון אמר שהוא הפסיק על האבקה לחודשיים והפצעים נעלמו לו.
מה דעתכם על הנושא?
תראה אני ידעתי שהתגובות יהיו כאלה ולכן חשבתי פעמיים, אבל שיהיה, זה רק פורום אז אני אגיד,
היה לי אקנה איום בפנים, ממש כל יום חדש מחדש, ניסיתי המון דברים, המון תחלופות בין מאכלים, הפסקתי לאכול שומנים לחלוטין, התחלתי שוב לאכול שומנים ממקורות אחרים, קיצצתי בחלבון והחזרתי שוב לצריכה גבוהה כשראיתי שזה פשוט לא עוזר.
כרגע אני חודשיים בלי אבקה (למרות שיש לי דלי חדש) וברוך השם ברוך השם בלי לפתוח את הפה,הפנים שלי נקיות לחלוטין מאקנה.
אז כל אלה שיבואו ועכשיו יתחילו לזיין לי תשכל שזה לא מזה וינסו לגונן (ויהיו כאלה), אין לי שום דבר נגד האבקות, לי טוב ככה, אני ממשיך.
תראה אני ידעתי שהתגובות יהיו כאלה ולכן חשבתי פעמיים, אבל שיהיה, זה רק פורום אז אני אגיד,
היה לי אקנה איום בפנים, ממש כל יום חדש מחדש, ניסיתי המון דברים, המון תחלופות בין מאכלים, הפסקתי לאכול שומנים לחלוטין, התחלתי שוב לאכול שומנים ממקורות אחרים, קיצצתי בחלבון והחזרתי שוב לצריכה גבוהה כשראיתי שזה פשוט לא עוזר.
כרגע אני חודשיים בלי אבקה (למרות שיש לי דלי חדש) וברוך השם ברוך השם בלי לפתוח את הפה,הפנים שלי נקיות לחלוטין מאקנה.
אז כל אלה שיבואו ועכשיו יתחילו לזיין לי תשכל שזה לא מזה וינסו לגונן (ויהיו כאלה), אין לי שום דבר נגד האבקות, לי טוב ככה, אני ממשיך.
מוכר את הדלי???? חבל עליו אם אתה לא משתמש בוו 🙄תראה אני ידעתי שהתגובות יהיו כאלה ולכן חשבתי פעמיים, אבל שיהיה, זה רק פורום אז אני אגיד,
מה קראת? יש לך לינק? בעיקרון הכיוון שמצביעים עליו היום זה פחמימות בעיקר מעובדות ואקנהמאז שאני הפסקתי אין פילים ורודים יותר בחדר שלי .
ובתכלס אני קראתי על קשר בין צריכת שומן לפצעים אבל לא חלבון .
כשאתה מזכיר את זה ככה.. גם לי הכאבי כתפיים התחילו עם סיום השימוש ברואקוטן 🥷 (אבל במהלך היה לי רק כאבי גב 🤡)רקוטאן זה ה-דבר, לקחתי 4 חודשים כנראה דפקתי מפרקים בדרך כי המשכתי להתאמן בעצימות דיי גבוהה (את האמת זו הייתה התקופת "מסה" הכי טובה בחיים שלי), והיום אני גמור, אני לא יודע אם זה בגלל זה או כי אני לא יודע להתאמן/ לא מתאמן סדיר אבל בעיקרון לא אכפת לי אני עוד מעט אפתח לוג מסע טייץ ובוסו 😃