הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלבון - פצעים בפנים

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
בזמן האחרון ממש גל של אנשים התחיל לרדת על תוספי מזון בעיקר אבקת חלבון, מזיק וכל הבלה בלה.
לרוב אני לא מתיייחס פשוט מבטל את זה.
לאחרונה משהו דווקא במכון אמר שהוא הפסיק על האבקה לחודשיים והפצעים נעלמו לו.

מה דעתכם על הנושא?

בזמן האחרון ממש גל של אנשים התחיל לרדת על תוספי מזון בעיקר אבקת חלבון, מזיק וכל הבלה בלה.
לרוב אני לא מתיייחס פשוט מבטל את זה.
לאחרונה משהו דווקא במכון אמר שהוא הפסיק על האבקה לחודשיים והפצעים נעלמו לו.

מה דעתכם על הנושא?

מאז שאני הפסקתי אין פילים ורודים יותר בחדר שלי .
ובתכלס אני קראתי על קשר בין צריכת שומן לפצעים אבל לא חלבון .

לי אחד במכון אמר שאבקת ניפוח מקטינות את הזין ומאז שהפסקתי עם זה הזין גדל לי פלאים

(מתי אתה מגיע יום שישי?)

תראה אני ידעתי שהתגובות יהיו כאלה ולכן חשבתי פעמיים, אבל שיהיה, זה רק פורום אז אני אגיד,

היה לי אקנה איום בפנים, ממש כל יום חדש מחדש, ניסיתי המון דברים, המון תחלופות בין מאכלים, הפסקתי לאכול שומנים לחלוטין, התחלתי שוב לאכול שומנים ממקורות אחרים, קיצצתי בחלבון והחזרתי שוב לצריכה גבוהה כשראיתי שזה פשוט לא עוזר.

כרגע אני חודשיים בלי אבקה (למרות שיש לי דלי חדש) וברוך השם ברוך השם בלי לפתוח את הפה,הפנים שלי נקיות לחלוטין מאקנה.

אז כל אלה שיבואו ועכשיו יתחילו לזיין לי תשכל שזה לא מזה וינסו לגונן (ויהיו כאלה), אין לי שום דבר נגד האבקות, לי טוב ככה, אני ממשיך.

תראה אני ידעתי שהתגובות יהיו כאלה ולכן חשבתי פעמיים, אבל שיהיה, זה רק פורום אז אני אגיד,

היה לי אקנה איום בפנים, ממש כל יום חדש מחדש, ניסיתי המון דברים, המון תחלופות בין מאכלים, הפסקתי לאכול שומנים לחלוטין, התחלתי שוב לאכול שומנים ממקורות אחרים, קיצצתי בחלבון והחזרתי שוב לצריכה גבוהה כשראיתי שזה פשוט לא עוזר.

כרגע אני חודשיים בלי אבקה (למרות שיש לי דלי חדש) וברוך השם ברוך השם בלי לפתוח את הפה,הפנים שלי נקיות לחלוטין מאקנה.

אז כל אלה שיבואו ועכשיו יתחילו לזיין לי תשכל שזה לא מזה וינסו לגונן (ויהיו כאלה), אין לי שום דבר נגד האבקות, לי טוב ככה, אני ממשיך.

ואז הגעת לגיל 18 והחצ'קונים נעלמו ?
ואללה גם לי זה היה ככה רק שלא הפסקתי לאכול שום דבר

שוב, כתבתי שיבואו חכמולוגים "נגדי" או מה שזה לא יהיה, כאילו אני כותב משהו שפוגע במישהו. זה עזר לי סך הכל, הבחור שאל שאלה, עניתי.

אני בן 19 וחצי והבעיות של האקנה היו ממש ממש לא רגילות עד מצב שאתה מתעצבן כל יום מחדש. 3 רופאים שהייתי אצלהם אמרו שאני חייב רואקוטן ובלי זה אין טיפול אחר.

פלא פלאים ושוב תודה לאל, הפנים נקיות היום למזלי

לי קרה ההיפך, אני כבר שנה משתמש באבקת חלבון, ומאותה תקופה הפצעים בפנים נעלמו.
כל העניין הזה לדעתי קשור בגנטיקה ובגיל, אין קשר לאוכל.....

כאחד שסבל מאקנה שנים רבות אני יכול להגיד לך שאין קשר ישיר בין תוספי חלבון לאקנה ( לפחות מנסיוני!)
אך כן יש קשר בין צריכה עודפת של שומן וג'אנק פוד לאקנה.
הכל עניין של גיל והורמונים אין מה לעשות ככה זה בגיל ההתבגרות.

תהיה בריא!

ואם אני יפסיק להפליץ חודש ופתאום יעלמו לי הפצעים זה אומר משו ? זה יותר קשור להורמונים של גיל ההתבגרות יכול להיות חודשיים שיהיה לך מלא וחודשיים בלי כלום אני משתמש באבקה כבר חודשיים ולא ראיתי שינוי בפנים לרעה

רקוטאן זה ה-דבר, לקחתי 4 חודשים כנראה דפקתי מפרקים בדרך כי המשכתי להתאמן בעצימות דיי גבוהה (את האמת זו הייתה התקופת "מסה" הכי טובה בחיים שלי), והיום אני גמור, אני לא יודע אם זה בגלל זה או כי אני לא יודע להתאמן/ לא מתאמן סדיר אבל בעיקרון לא אכפת לי אני עוד מעט אפתח לוג מסע טייץ ובוסו 😃

מוכר את הדלי???? חבל עליו אם אתה לא משתמש בוו 🙄

מאז שאני הפסקתי אין פילים ורודים יותר בחדר שלי .
ובתכלס אני קראתי על קשר בין צריכת שומן לפצעים אבל לא חלבון .
מה קראת? יש לך לינק? בעיקרון הכיוון שמצביעים עליו היום זה פחמימות בעיקר מעובדות ואקנה

תשמע, יש לי אותה בעיה בדיוק, הפסקתי עם האבקה הפצעים לא נעלמו, אבל לקחתי מנוחה של שבועיים מאימונים והפנים ממש התחילו להתנקות לי...איך שחזרתי בום חזרו הפצעים. אבל זה לא עוצר אותי מלהמשיך להתאמן 😃

אני יודע שאני הולך לחטוף על זה, אבל אני אפרסם בכל זאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105701,00.html
"פרה שמשקלה 600 ק"ג מפרישה בשנה 1.9 ק"ג אסטרוגן (ההורמון הנשי – א.א) ו-90% מכמות זו מופרשים בצואה ומגיעים לקרקע".
את יבולי הקרקע הדשנה בהורמונים תשוב הפרה ותאכל, דבר שיעלה את רמות ההורמונים בדמה ובחלב שייחלב ממנה."

לפי מה שהבנתי, המאכל היחיד שהוכח שמגביר אקנה הוא חלב (בדקו שוקולד, שמנים, סוכר לבן, מאכלים מטוגנים, ולא מצאו כלום).

רקוטאן זה ה-דבר, לקחתי 4 חודשים כנראה דפקתי מפרקים בדרך כי המשכתי להתאמן בעצימות דיי גבוהה (את האמת זו הייתה התקופת "מסה" הכי טובה בחיים שלי), והיום אני גמור, אני לא יודע אם זה בגלל זה או כי אני לא יודע להתאמן/ לא מתאמן סדיר אבל בעיקרון לא אכפת לי אני עוד מעט אפתח לוג מסע טייץ ובוסו 😃
כשאתה מזכיר את זה ככה.. גם לי הכאבי כתפיים התחילו עם סיום השימוש ברואקוטן 🥷 (אבל במהלך היה לי רק כאבי גב 🤡)

בכל מקרה כבר הרבה זמן לא היו לי פצעונים.. אני זוכר שיצאה לי כמות יחסית גדולה (יחסית כן?) אחרי שהתחלתי לשתות הרבה חלב. אבל גם זה חלף 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית