הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לחזור לשגרת אימונים

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
אחרי שסיימתי חיטב נאלצתי לעזוב את האימונים בחודשיים האחרונים (פציעה+סיבות אישיות) עכשיו אני מתכוון לחזור, הבעיה היא שבחודשיים האלה עליתי 3 קילו (שומן...) ואני מרגיש שאיבדתי מסת שריר רצינית, מה ההמלצה לחזור? שוב חיטוב? לוותר על החיטוב ולחזור למסה?

אחרי שסיימתי חיטב נאלצתי לעזוב את האימונים בחודשיים האחרונים (פציעה+סיבות אישיות) עכשיו אני מתכוון לחזור, הבעיה היא שבחודשיים האלה עליתי 3 קילו (שומן...) ואני מרגיש שאיבדתי מסת שריר רצינית, מה ההמלצה לחזור? שוב חיטוב? לוותר על החיטוב ולחזור למסה?
אולי יש כאלה שיגידו שזה לא נכון, אבל לדעתי: מה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש שאתה יכול להסתדר עם אחוז שומן גבוה לכמה זמן וזה לא מפריע לך, לך על מסה. אם הפוך, אז חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אולי יש כאלה שיגידו שזה לא נכון, אבל לדעתי: מה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש שאתה יכול להסתדר עם אחוז שומן גבוה לכמה זמן וזה לא מפריע לך, לך על מסה. אם הפוך, אז חיטוב.
אחרי חודשיים של הזנחה אני מרגיש שאני צריך את שניהם חח

אחרי חודשיים של הזנחה אני מרגיש שאני צריך את שניהם חח
מה אחוז השומן שלך? תכלס, בחורף פחות שמים לב לאחוזי שומן בגלל שהאזורים שצוברים הכי הרבה שומן(בדרך כלל בטן חזה וכו) מכוסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית