עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי יש כאלה שיגידו שזה לא נכון, אבל לדעתי: מה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש שאתה יכול להסתדר עם אחוז שומן גבוה לכמה זמן וזה לא מפריע לך, לך על מסה. אם הפוך, אז חיטוב.אחרי שסיימתי חיטב נאלצתי לעזוב את האימונים בחודשיים האחרונים (פציעה+סיבות אישיות) עכשיו אני מתכוון לחזור, הבעיה היא שבחודשיים האלה עליתי 3 קילו (שומן...) ואני מרגיש שאיבדתי מסת שריר רצינית, מה ההמלצה לחזור? שוב חיטוב? לוותר על החיטוב ולחזור למסה?
אחרי חודשיים של הזנחה אני מרגיש שאני צריך את שניהם חחאולי יש כאלה שיגידו שזה לא נכון, אבל לדעתי: מה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש שאתה יכול להסתדר עם אחוז שומן גבוה לכמה זמן וזה לא מפריע לך, לך על מסה. אם הפוך, אז חיטוב.
מה אחוז השומן שלך? תכלס, בחורף פחות שמים לב לאחוזי שומן בגלל שהאזורים שצוברים הכי הרבה שומן(בדרך כלל בטן חזה וכו) מכוסים.אחרי חודשיים של הזנחה אני מרגיש שאני צריך את שניהם חח
הייתי אומר באיזור 15מה אחוז השומן שלך? תכלס, בחורף פחות שמים לב לאחוזי שומן בגלל שהאזורים שצוברים הכי הרבה שומן(בדרך כלל בטן חזה וכו) מכוסים.
15 זה לא קריטי. לך על מסה נקייה אפילו עם טיפה אירובי, ושיתקרב הקיץ תחטב.הייתי אומר באיזור 15