הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הסיבה למספר פציעות?

אליה1011

משתמש מתחיל
127
21
נק' מוניטין:
54
127
21
לא
היי
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בצורה קלילה (שכיבות סמיכה, קצת בטן ורגליים) בבית. בשנה האחרונה נפצעתי בכמה מקומות בגוף (פציעות בקטנה בשכמה, פסואס, אבל עדיין משהו שלא אמור לקרות. אני לא מעמיס) והשאלה שלי היא: האם יש גורם אחד שלא תקין שבגללו אני נפצע בכל המקומות האלה (שלא קשור לטכניקה בתרגילים)? אולי המלצות לבדיקות דם מסוימות? קולגן?

אגב, משקל: 52 ק"ג. גובה 1.73
7% שומן. משתדל לאכול טוב אבל לרוב לא מצליח ונמצא בגרעון קלורי. בדיקות דם תקינות כולל ברזל, חלבון כללי, cpk, cal.

תודה

אתה בתת משקל, זה הסבר מספק מאוד
תתחיל לאכול, בינתיים תוותר על לאכול טוב ותתחיל להכניס כל מה שנמצא מסביבך

• פותח/ת השרשור
היי. תודה. אני משתדל לאכול הרבה (כולל גיינר שיבולת שועל כל יום ועוד מזון אמיתי) ולא מצליח להעלות. זה גנטי חזק אצלנו במשפחה.
הדרך היחידה שלי לעלות במשקל זה דרך אימונים אבל זה לא מתאפשר בשל אותן פציעות קטנות שכל הזמן מופיעות
תודה

היי. תודה. אני משתדל לאכול הרבה (כולל גיינר שיבולת שועל כל יום ועוד מזון אמיתי) ולא מצליח להעלות. זה גנטי חזק אצלנו במשפחה.
הדרך היחידה שלי לעלות במשקל זה דרך אימונים אבל זה לא מתאפשר בשל אותן פציעות קטנות שכל הזמן מופיעות
תודה
תאמין לי שזה לא בעיה לעלות במשקל, אתה פשוט לא קרוב ללאכול מספיק

• פותח/ת השרשור
אני צורך 2500 קלוריות ליום. אולי זה לא הרבה אבל נראה לי סביר למשקלי- 52 ק"ג (הייתי אצל איש מקצוע שאמר לי לצרוך 3500 קלוריות. שזה: א. לא ריאלי כי יש לי חיים חוץ מהאוכל. ב. הכל יוצא בשרותים בסוף...)

לא חושב?

אני צורך 2500 קלוריות ליום. אולי זה לא הרבה אבל נראה לי סביר למשקלי- 52 ק"ג (הייתי אצל איש מקצוע שאמר לי לצרוך 3500 קלוריות. שזה: א. לא ריאלי כי יש לי חיים חוץ מהאוכל. ב. הכל יוצא בשרותים בסוף...)

לא חושב?
אתה אמרת שלרוב אתה בגירעון קלורי, אז גם אם אתה באמת אוכל ימים מויימים 2500 קלוריות, כל עוד רוב הזמן אתה בגירעון זה לא באמת משנה.
אתה צריך להתחיל להיות יותר קבוע בארוחות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית