הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בשורש כף היד.

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
בזמן האחרון יש לי כאב חד בשורש כף היד השמאלית. בזמן דדליפט למשל זה מורגש מאוד לכן הפסקתי כרגע לדדלפט. אפילו במשקלים קלים זה כואב. למזלי בבנצ אין שום כאב. השאלה היא איך ניתן לטפל בזה? או שפשוט לחכות עד שיחלים לבד?

היי.
תנסה לשנות מנחי ידיים פרונציה וספינציה או ההפך.
במידה ולא משנה תנסה עם רצועות ידיים שיוריד עומס משורש כף היד.
ואם זה לא עוזר ואני מניח שעבר כבר יותר משבוע אתה יכול לפנות לפיזיו לייעוץ ועזרה.
חשוב להבין מאיפ הזה התחיל, איך זה קרה ובאילו עוד תנועותזה כואב כדי להבין יותר על אופי הכאב שלך.

בתור בן אדם שהיה לו דלקת בו זמנית ב2 האמות, וגם דלקת בשורש כף היד, הפתרון היחידי הוא מנוחה.
מבאס לשמוע אני יודע, אבל כל פעם שעשיתי פעולה לא במקום זה חזר, אבל שנתתי לזה להחלים לגמרי, זהו, גם אם ''טעיתי'' בפעולה
זה לא חוזר, תמנע מתרגילים שגורמים לך לכאב הזה לשבוע-שבועיים עד שזה עובר.

מנוחה והורדת עומס
אצלי כל חודש אני 5 ימים סובל מאיזושהי דלקתיות חוזרת באותו מקום במפרק של הכף יד... ברגעים אלו אני בשיא של זה. אני חזרתי למלצר אז מניח שזה בא משם

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובות. אני כבר שבועיים במנוחה נרקבתי לגמריי. היום הייתי באימון כי לא הרגשתי שום כאב. שמתי בבנצ כולה 60 קילו עלובים לחימום ושוב התחיל לכאוב לעזאזל. איזה עצבים מה הטעם ללכת לאימון ולעשות משקלים של ילדה בת 12

קודם כל תודה על התשובות. אני כבר שבועיים במנוחה נרקבתי לגמריי. היום הייתי באימון כי לא הרגשתי שום כאב. שמתי בבנצ כולה 60 קילו עלובים לחימום ושוב התחיל לכאוב לעזאזל. איזה עצבים מה הטעם ללכת לאימון ולעשות משקלים של ילדה בת 12
ככה זה בפציעות. הייתי ככה קרוב לשנה באימוני רגליים והן התנוונו.. הייתי מגיע מתחיל סט אחד וחוזר מדוכדך הביתה כי לא יכולתי לבצע שום תרגיל.
היום יש לי באיזור ה200 קג סקוואט

יש טעם להתאמן עםמשקלים נמוכים כי הם אלו שישמרו את היכולת שלך וישמרו עלייך בכושר.
אם הכאבים ממשיכים בצורה שהם מגבילים אותך באימון אז ממליץ לך פשוט לפנות לבדיקה אצל פיזיותרפיסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית