הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיבוש ימס

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
היי אני ליאור בן 16.5 ואני מתכנן ללכת לגיבוש ימס. יש לי עוד זמן אז חשבתי גם להוסיף אימונים במכון כושר בנוסף לאימונים אירוביים. התוכנית שלי היא שני אימונים של ss בשבוע שהוספתי להם בטן, מתח ומקבילים וטיפה ידיים. ושני אימוני ריצה: ריצת 3000 בשביל הבוחן בר אור וריצת אינטרוולים ארוכה. זה בסדר להתחיל מזה?

השילוב בין כוח לארובי הוא מסובך.
אם יש לך אפשרות להצטרף לקבוצת הכנה לצה'ל או לקבוצת קרוספיט זה עדיף על אימונים לבד.

אם אין לך ברירה הייתי מחלק את השנה הקרובה ל 3 תקופה.
1. בניית כוח, 3 אימונים בשבוע של כוח + 2 ריצות קלות.
2. בניית יכולת אירובית, 3-4 אימוני ריצה כמו הכנה לריצת 5/10 ק'מ פלוס אימוני כוח קלים כמו בחיטוב
3. הכנה ייעודית לגיבוש, תרגילי משקל גוף, ספרינטים ופה ממש כדאי לעשות במסגרת קבוצתית.

לשלב כוח ואירובי במתכונת שאתה מציע ככל הנראה לא יקדם אותך

בכל מקרה מציע לך להשקיע את הכסף ולהשיג מאמן שינחה אותך לאורך התקופה

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
השילוב בין כוח לארובי הוא מסובך.
אם יש לך אפשרות להצטרף לקבוצת הכנה לצה'ל או לקבוצת קרוספיט זה עדיף על אימונים לבד.

אם אין לך ברירה הייתי מחלק את השנה הקרובה ל 3 תקופה.
1. בניית כוח, 3 אימונים בשבוע של כוח + 2 ריצות קלות.
2. בניית יכולת אירובית, 3-4 אימוני ריצה כמו הכנה לריצת 5/10 ק'מ פלוס אימוני כוח קלים כמו בחיטוב
3. הכנה ייעודית לגיבוש, תרגילי משקל גוף, ספרינטים ופה ממש כדאי לעשות במסגרת קבוצתית.

לשלב כוח ואירובי במתכונת שאתה מציע ככל הנראה לא יקדם אותך

בכל מקרה מציע לך להשקיע את הכסף ולהשיג מאמן שינחה אותך לאורך התקופה

בהצלחה!
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית