- פותח/ת השרשור
כמובן, אני ממש לא שולל דבר, למרות שהפציעה שלי במיניסקוס לא הייתה סתם פציעה, אלה הייתה קרע ארוך מאוד (באתי לחדר ניתוחים כשלא ידעו בבירור מה הייתה הבעיה, רק ידעו שיש קרע במיניסקוס. ניתוח שהיה אמור להיות ~ חצי שעה ורופא אחד נגמר בשעתיים, 5 רופאים, וברג פוסט אחד. רק להמחיש עד כמה זה לא היה סתם פציעת מיניסקוס)תשמע, אני לא רוצה לזלזל בפציעה שלך או משהו, אבל קרע במיניסקוס זה לא פציעה שגומרת את החיים. זה גם ממש אבל ממש לא מונע את האפשרות לעשות סקוואטים.
אולי אתה פשוט עובד בטכניקה לא טובה. אני מוכן להתערב שזה המצב כי אין סיבה שיווצר לך עומס על הברך במשקל כזה.
אין לי אפילו טווח כיפוף מלא
אני 10 חודשים אחרי הניתוח, יש כאבים חזקים לא משנה באיזו צורה שאני נכופף (מגיע למקסימום 130 מעלות) יש כאבים חזקים כשאני מסובב את הרגל, מרגיש את האזור טוב מאוד כשקר או במאמץ. בפגישה האחרונה שלי עם הרופא המנתח הוא אמר שהברך נראית יחסית מצויין לעומת מה שחשבו (הם רצו בכלל להוריד את כל הרצועה לגמרי)
במשקלים פחות כבדים אני מצליח לשבור מקביל, יש כאב בחזרה אחת או פחות, אולם במשקל הזה אני כבר מרגיש כאב גדול..יש לי שני מדריכים שבדקו את הטכניקה שלי (שניהם מעולים, וידועים)
אני לא שולל את הרעיון שהטכניקה שלי לא טובה