החלטתי גם לעשות לוג SS

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תשמע, אני לא רוצה לזלזל בפציעה שלך או משהו, אבל קרע במיניסקוס זה לא פציעה שגומרת את החיים. זה גם ממש אבל ממש לא מונע את האפשרות לעשות סקוואטים.
אולי אתה פשוט עובד בטכניקה לא טובה. אני מוכן להתערב שזה המצב כי אין סיבה שיווצר לך עומס על הברך במשקל כזה.
כמובן, אני ממש לא שולל דבר, למרות שהפציעה שלי במיניסקוס לא הייתה סתם פציעה, אלה הייתה קרע ארוך מאוד (באתי לחדר ניתוחים כשלא ידעו בבירור מה הייתה הבעיה, רק ידעו שיש קרע במיניסקוס. ניתוח שהיה אמור להיות ~ חצי שעה ורופא אחד נגמר בשעתיים, 5 רופאים, וברג פוסט אחד. רק להמחיש עד כמה זה לא היה סתם פציעת מיניסקוס)
אין לי אפילו טווח כיפוף מלא
אני 10 חודשים אחרי הניתוח, יש כאבים חזקים לא משנה באיזו צורה שאני נכופף (מגיע למקסימום 130 מעלות) יש כאבים חזקים כשאני מסובב את הרגל, מרגיש את האזור טוב מאוד כשקר או במאמץ. בפגישה האחרונה שלי עם הרופא המנתח הוא אמר שהברך נראית יחסית מצויין לעומת מה שחשבו (הם רצו בכלל להוריד את כל הרצועה לגמרי)
במשקלים פחות כבדים אני מצליח לשבור מקביל, יש כאב בחזרה אחת או פחות, אולם במשקל הזה אני כבר מרגיש כאב גדול..יש לי שני מדריכים שבדקו את הטכניקה שלי (שניהם מעולים, וידועים)
אני לא שולל את הרעיון שהטכניקה שלי לא טובה

• פותח/ת השרשור
7.3.10 - A
סקוואט - 45 קילו 5-5-5 נשארתי עם אותו משקל כי הרגשתי שהטכניקה לא הייתה טובה באימון הקודם. היה קל, והרגשתי את הכאבים בברך הרבה פחות (טכניקה הרבה יותר טובה לעומת פעם שעברה)
בנץ - 52.5 קילו 5-5-5 סגרתי את החזרות, ובקלות, ללא שום מאמץ או עייפות
דדליפט 65 קילו - קל, לא מרגיש כמעט שום שריר עובד קשה, אולם המשקל יחסית מרגיש כבד (ממש לא רגיל לתנועה הזאת)

• פותח/ת השרשור
9.3.10 - B
סקוואט 47 קילו 5-5-5 מעייף
פרס 32.5 קילו 5-5-5 פאק איזה תרגיל אכזרי
מתח 9-5-6 קשה להשתפר כשהפרס לוקח את כל הכוח ואנרגיה

אין כמו סבאטון לאימון טוב

---------- התגובה התווספה ב 23:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:00 ----------

שאלה..( לא יודע אם בכלל מסתכלים פה) ההמסטרינג הוא גם שריר קריטי להתקדמות של הסקוואט? או רק/ בעיקר הארבע ראשי?
ההמסטרינג שלי ברגל שמאל מפגרת בהמון.. וגוד מורנינג לא ממש מצליח לסדר את זה

נערך לאחרונה:
9.3.10 - B
סקוואט 47 קילו 5-5-5 מעייף
פרס 32.5 קילו 5-5-5 פאק איזה תרגיל אכזרי
מתח 9-5-6 קשה להשתפר כשהפרס לוקח את כל הכוח ואנרגיה

אין כמו סבאטון לאימון טוב

---------- התגובה התווספה ב 23:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:00 ----------

שאלה..( לא יודע אם בכלל מסתכלים פה) ההמסטרינג הוא גם שריר קריטי להתקדמות של הסקוואט? או רק/ בעיקר הארבע ראשי?
ההמסטרינג שלי ברגל שמאל מפגרת בהמון.. וגוד מורנינג לא ממש מצליח לסדר את זה

posterior chain זה השרירים שעושים סקוואט גדול(כמובן שגם ה4 ראשי חשוב)

• פותח/ת השרשור
posterior chain זה השרירים שעושים סקוואט גדול(כמובן שגם ה4 ראשי חשוב)

תודה
דבר אחרון, יש מתקן לגב תחתון( כלומר משענת שאתה נשען אלי כלפי הבטן ואז אתה עולה יורד
מאמן המליץ לעשות עם זה גוד מורנינג
טוב או שטות?

תודה
דבר אחרון, יש מתקן לגב תחתון( כלומר משענת שאתה נשען אלי כלפי הבטן ואז אתה עולה יורד
מאמן המליץ לעשות עם זה גוד מורנינג
טוב או שטות?

תעשה גוד מורנינג כבר.
המכשיר היחידי שיכול להיות טוב זה GHR

• פותח/ת השרשור
11.3.10 - A
סקוואט 50 קילו 5-5-5 לא קשה..
בנץ 55 קילו 5-3-4 עשיתי כל טעות אפשרית...(לא הייתי שקט במחשבה באימון הזה ועייף כל היום)
דדליפט 70 קילו 5 סטים לא היה קשה אבל טכניקה מסריחה...
לא היום שלי

• פותח/ת השרשור
הולך להיות חרא אימון היום, לא אכלתי טוב בכלל ביומיים האחרונים, למרות שטחנתי כמות סושי של שבוע בשישי, כל הגוף כרגע טפוס (גם שינה על הפנים)

תגידו, אני רוצה להוסיף מקבילים וכפיפות מרפקים(ירא של רעיון אני יודע, אבל בכל זאת אני רוצה איזה שהיא עבודה ישירה על היד...פאק פסיכולוגי כזה), אני יכול להוסיף אותם בכל אימון? (ולא רק אימון A או B, אחרת זה פעם לפעמים בשבוע, יוצא שאני לא מרגיש בכלל את השריר עובד)

לא כדאי, זה לא יועיל בהרבה ויש מצב שזה יפגע בהתאוששות.
אתה יכול לעשות מתח בסופינציה (כפות ידיים מופנות אליך), זה יעבוד יותר על יד קדמית. יד אחורית מקבלת מספיק גירוי מהבנץ'/פרס.
אם בכל זאת אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר, אז רק חודש אחרי שהתחלת את התוכנית.

• פותח/ת השרשור
לא כדאי, זה לא יועיל בהרבה ויש מצב שזה יפגע בהתאוששות.
אתה יכול לעשות מתח בסופינציה (כפות ידיים מופנות אליך), זה יעבוד יותר על יד קדמית. יד אחורית מקבלת מספיק גירוי מהבנץ'/פרס.
אם בכל זאת אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר, אז רק חודש אחרי שהתחלת את התוכנית.
אני כחודש מתחילת התוכנית...רק שהתחלתי ממשקלים נורא נמוכים (טכניקה\פציעה)
ומאוד הייתי רוצה להתחיל להשתפר במקבילים(לא עשיתי מקבילים חופשי בכלל בחיים)
אני בטח אפס בזה
לגבי המתח, אתה מדבר על מתח פול אובר, זה במקום המתח הרגיל(chinup)? אם כן אני מעדיף את הרגיל כי הוא עובד על הגב יותר 😛

אתה מודע לכך שמקבילים זה לא עבודה ישירה על הידיים, כן ?

בחייאת, יש לך איזה 30 קילו פרס. קודם תתחזק בהרמות המרכזיות אחר כך תחשוב על השטויות האלה.

בחייאת, יש לך איזה 30 קילו פרס. קודם תתחזק בהרמות המרכזיות אחר כך תחשוב על השטויות האלה.

מסכים. אין טעם לרוץ לתרגילי העזר לפני שהתרגילים המרכזיים יושבים טוב ועם משקל נורמלי.
(עכשיו צריך רק לשכנע בזה את 99.97% באי המכון)

• פותח/ת השרשור
14.3.10 - B
סקוואט 52 קילו 5-5-5 היה באופן מפתיע קשה מאוד... מפדח
פרס 35 קילו 5-4-4 מריח דילואד בקרוב
מתח 11-3-4 קשה להשתפר אחרי פרס מעייף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית