הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלטתי גם לעשות לוג SS

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
בקטנה...פעם הבאה אתה סוגר את הבנצ' בקלות..
סחטיין על הפלטות בדדליפט..בקרוב אצלי.

סקוואט 87.5 קילו 5-5-5 איזה חלום...טכניקה מושלמת, לא היה קשה בכלל, ולא התעייפתי, ספרתי את המשקל פעמים
פרס 45 קילו 5-3-5-5, כשסגרתי בסט השני את החזרה השלישית הגב התחתון התחיל לרקוד לי אחורה וקדימה והידיים זזו לי יותר מדי אחורה...המוט נפל לי מאחורי הגב על המוטות ביטחון, נזק לא נגרם חוץ מזה שכול המכון הסתכל עלי ^^ לא החשבתי את זה כסט
מתח +5 קילו 5-5-5

כבר המון זמן שלא היה לי אימון יחסית מוצלח, התחלתי כבר לאבד תקווה באימוני כוח

כל הכבוד על השיפור במשקלים...
רק שבילילת אותי אחו****** עם השינוי שעשית ממשקל כל צד למשקל כולל של כל המוט.

תמשיך בעבודה ואף פעם אל תתייאש,תאכל טוב ותישן הרבה.

עכשיו שאתה מרקד בפרס מתחילה המלחמה האמיתית...זה השלב הכי כיף בהתקדמות בתרגיל הזה..

אני הולך לנסות 70 בנץ היום..אכלתי _הרבה_

---------- התגובה התווספה ב 20:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:48 ----------

סקוואט 90 קילו 5-5-4 פשלה שלי בסיום, מתקדם אימון הבא...כל כך קל
בנצ 70 קילו - כוסאימא של הלחיצות, אימון החזה הכי פלצני שעשיתי עד היום
בקושי עשיתי 2 חזרות (כשבסט השני הייתי צריך עזרה מהספוטר, ואחרי שהורדתי ל 65 קילו, החלק השמאלי הרגיש לי חלש והרגשתי שהמוט בחלק השמאלי יותר כבד (למרות שבדקתי ספרתי לא משנה מה), 5-5-4 עם 65 קילו...
דדליפט 105 קילו X5

נערך לאחרונה:
עדכון קצר משני
סקוואט 92.5 5-4-3 הגעתי כששאר המשקלים היו קלים לי, ופתאום לא הצלחתי בסט השני, יותר מדי אגו ^^
פרס 45 קילו 3X3 לפי עצות שקיבלתי, היה קשה
מתח +6.25 5-5-5

היום יש לי אימון בנץ

---------- התגובה התווספה ב 21:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------

סקוואט 92.5 קילו נעליים חדשות, כיף לשבור מקביל 😃 5-5-5 ;)
בנץ 67.5 קילו 3X3 אני בדיחה
דדליפט 107.5 קילו 1x4 אחיזה

אני אוכל את הלב בלחיצות בזמן שהסקוואט עף...

סקוואט 95 קילו 5-2, אכלתי מוקדם מדי (בגלל שקמתי מאוחר ורציתי לראות להספיק לראות את המשחק) הרגשתי לא טוב בסט השני אז הפסקתי...
פרס 45 קילו 3X3
מתח +7.5 קילו 5-3-3

אימון פלצני ביותר
סקוואט לא עשיתי כי המכון פשוט היה מפוצץ היום, פאק, אני בסוף הייתי מפסיד את המשחק בערב..
בנצ 3X3 זה היה היום האחרון למתכונת 3X3, בשבוע הזה אני מנסה לשבור את השיא, אם לא אני מעביר את ה לחיצות ל5X5
דדליפט 100 קילו 1X3, לא רק שכמעט ולא היה לי מקום לשים את המוט כי כל המכון היה מפוצצים במזדיינים שהולכים מצד לצד, אלא שבקושי בכלל הרמת את המשקל חימום שלי, אז בכלל לא הוספתי משקל, לבסופ עשיתי 3 חזרות כשאני בקושי מצליח, וטכניקה מביכה ביותר, ועוד בסוף הסט זזתי אחורה ונחתתי על ברך ימין וגרם לי לכאבים...איזה אימון זין

סקוואט 95 קילו 4-5, הופיע לי כאב ראש ענקיי בסט השני, אחרי מנוחה הפסקתי לעשות סקוואט להיום
פרס 47.5 קילו 3-3-2 כישלון
מתח +7 קילו 5-5-4
אני צריך להפסיק לשתות לפני אימון....

אני עושה שבוע הפסקה ואז מתחיל 5X5 בלחיצות...יותר מדי לחץ של המסיבת סיום, חום חוסר תאבון וזמן

11.7.10 מחדש שוב לאחר שבוע מנוחה
סקואט 95 קילו 3-3-X השניים הרישונים לא הרגישו יותר מדי כבדים, אבל הרגליים היו ממש ממש חלשות ורעדו לי, בקושי הצלחתי לרדת מבלי לעקם את הגב...סט שלי כבר נשברתי, לא הרגשתי עייפות או כלום, רק חולשה ברגליים (יכול להיות בגלל שהעמסתי ישר אחרי שבוע מנוחה ללא אימונים?)
בנץ 40-45-50-55-60 הסט האחרון היה קשה, אני מקווה שאני עושה את התבנית נכון...
דדליפט 100 קילו 1X5 החלטתי לא לגמור כמו הסקוואט ולהוריד

היה לי קשה לחזור הביתה, הרגליים רעדו ^^

סקוואט 60 קילו 3X10 אאאאאאאאא הארבע ראשי זעק לייי
פרס 20-25-30-35
מתח 7 קילו 5-5-4

סקוואט 90 קילו 4-3-3 עדיין מרגיש ממש כבד
בנץ 40/45/50/55/62.5/50
דדליפט 102 קילו 1X5

אני הסתכלתי קצת על ההתקדמות שלך...באמת מדהים!
אני אישית התחלתי את הSS ביום ראשון שעבר אבל אני אוכל מלא עולה במשקל גוף והסקוואט עדיין כבד לי! ולא שאני עושה משקל גבוה בסך הכול 50 ק"ג סקוואט...יש לך אולי איזה הסבר בשבילי? כי אני מתחיל לאבד תקווה..

אני הסתכלתי קצת על ההתקדמות שלך...באמת מדהים!
אני אישית התחלתי את הSS ביום ראשון שעבר אבל אני אוכל מלא עולה במשקל גוף והסקוואט עדיין כבד לי! ולא שאני עושה משקל גבוה בסך הכול 50 ק"ג סקוואט...יש לך אולי איזה הסבר בשבילי? כי אני מתחיל לאבד תקווה..
ההתקדמות שלי יחסית רעה לעומת אנשים אחרים שעושים את התוכנית, אני לא בטוח למה, קרוב לבדי כי בחודשים האלה בדיוק התחילו לי כל הבגרויות, אז היו לי המון אימונים שהתפקששו לי ולא אכלתי כמו שצריך מספר פעמים או ישנתי (מבחנים ב8 מזדיינים), אבל תודה

מניסיון אישי, או שהתחלת יותר מדי משקל, או שהטוכניקה לקויה
אני במשך חודש שלם נתקעתי על 60 קילו (זה היה משקל ממש מסיבי, הרגשתי כמו בטון)
בשלב מסויים נפל האסימון בסקוואט והרגשתי שאני פשוט עושה משהו נכון בסקוואט שלא הייתי עושה (אני מאמין שזה ה היפ דרייב, והתבכיינתי הרבה על כך שהברך כאבה לי בעמודים הראשונים) ומשם קפצתי ל80 קילו בלי שום בעיה כמעט...שם נתקעתי, אבל הכפלתי את האוכל ומשם קפצתי ל95 שוב ללא בעיות...עכשיו אני נתקע על 90 כי עשיתי הפסקה
יכול מאוד להיות שאתה גם עדיין צעיר, בן כמה, משקל וכול?

בכל מקרה:

סקוואט 90 קילו 3-3-3 כואב לי הלב אבל ריסט...
פרס 20/25/30/35/40
מתח 7 קילו 5-5-4 באחרון אני תמיד מזייף

סקוואט 80 קילו 5-5-5 היה ממש קשה
בנץ 42.5/47.5/52.5/57.5
דדליפט 105 קילו 1X4 אחיזה...

משקל עדכני 71.5

לא בטוח שאני הבנאדם הנכון לשאול אותו לגבי זה, יש כאן כמה עם ניסיון לא קטן
סקוואט 82.5 קילו 5-5-5 ממש קשה ...
פרס 20/25/30/35/42.5/30 הסט החמישי היה ממש כבד
מתח 7 קילו 5-3-3 הייתי גמור מהסקוואט...בכל זאת עושה ריסט קטן

סקוואט 85 קילו 5-5-5 אכזריים
בנץ 42.5/47.5/52.5/57.5/62.5
דדליפט 105 1X5

סקוואט 75 קילו 5-5-5 סקוואט קל
פרס 22.5/27.5/32.5/37.5 האחרון היה ממש קשה...אני פשוט יורד בלחיצות
מתח +3 קילו ריסט 5-5-5

היום:
סקוואט 87.5 קילו 5-5-5 כל כך קללל סוף סוף 😛
בנץ 42.5/47.5/52.5/57.5/65/52.5 הסט של ה65 היה ממש קשה, בחזרה השלישית בקושי וסיימתי, אני פשוט יורד בלחיצות זה מפחיד
דדליפט 107 קילו 1X5

גם הסקוואט וגם הדדליפט היו חלום היום, הדדליפט כמעט ולא התאמצתי
היה היום בחור עם פציעה דומה לשלי (מניסקוס) והוא שנתיים אחרי ולא מתאמן רגליים או אירובי..בזמן שאני רק שנה אחרי ולמרות שהתבכיינתי בהתחלה, הברך שלי לעומת שלו זה שמים וארץ(אירובי, סקוואטים הכל בכיף..כמעט שלא מרגיש את הפציעה בכלל), רק עכשיו אני מבין איזה שינוי עשיתי לברך הפצועה
אני כנראה הייתי נשאר אפס בלעדכם..אוהב אותכם חח:193ek:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית