הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית אימון משולבת

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
עשיתי מדקאו במשך תקופה ארוכה עם הפסקה באמצע.
הגעתי למשקלים לא רעים אבל בזמן שהכוח שלי עלה (וגם שהיה לי גם קצת קשיים בכוח) המסה (גודל) שלי לא ישתנה כל כך (ביחס לכוח).
אני באמת מחפש לפתח כוח, אבל גם חשוב לי המסה כי אני רזה מטבעי והמסה שלי לא משהו יחסית לשנים של אימונים.
ולמרות שבחרתי בדמקאו בגלל השילוב שיש לו של נפח באימון C הרגשתי שזה לא מספיק.
אני מחפש אם קיימת תוכנית שנותנת דגש לכוח ולמשקלי עבודה ומנגד יש לה עקרון של היפרטרופיה..
ראיתי תוכנית של ליין נורטון שבסגנון שאני מחפש עם שילוב של יומיים כוח 3-5 חזרות ויומיים עם דגש על היפרטרופיה, אבל היא מפוצצת נפח בקטע ממש מוגזם.
האם קיימת תוכנית טובה בסגנון שאני מחפש?

תן קצת פרטים, כמה אכלת בזמן מדקאו, ובכללי אתה צריך להחליט על מה אתה מעדיף להתרכז כי עכשיו אתה אמור להיות יחסית חזק אז אתה תוכל לעשות אולי תוכנית היפרטרופיה ואז לחזור לכוח בהמשך (גם בתוכניות היפרטרופיה מתחזקים אם התוכנית בנויה נכון, פשוט לא במהירות שבא מתחזקים בתוכנית כוח)

• פותח/ת השרשור
תן קצת פרטים, כמה אכלת בזמן מדקאו, ובכללי אתה צריך להחליט על מה אתה מעדיף להתרכז כי עכשיו אתה אמור להיות יחסית חזק אז אתה תוכל לעשות אולי תוכנית היפרטרופיה ואז לחזור לכוח בהמשך (גם בתוכניות היפרטרופיה מתחזקים אם התוכנית בנויה נכון, פשוט לא במהירות שבא מתחזקים בתוכנית כוח)

אכלתי הרבה מאוד מעל +500
וניסיתי להתחיל HST אבל זה מסורבל מדי ומסובך מדי

אכלתי הרבה מאוד מעל +500
וניסיתי להתחיל HST אבל זה מסורבל מדי ומסובך מדי
יש לך את התוכנית של לייל באלקינג רוטין. תעשה רוטציה בין הבנץ׳ לפרס ביום של פלג גוף עליון.

• פותח/ת השרשור
יש לך את התוכנית של לייל באלקינג רוטין. תעשה רוטציה בין הבנץ׳ לפרס ביום של פלג גוף עליון.

לייל מקדונלד? נכנסתי עכשיו לראות וזה נראה תוכנית נטו של נפח, אשכרה 2 תרגילים רק לתאומים פעמיים בשבוע? קשה לי להאמין שאצליח להתאושש מדבר כזה ועוד כאלה שם, ולעלות במשקלים

לייל מקדונלד? נכנסתי עכשיו לראות וזה נראה תוכנית נטו של נפח, אשכרה 2 תרגילים רק לתאומים פעמיים בשבוע? קשה לי להאמין שאצליח להתאושש מדבר כזה ועוד כאלה שם, ולעלות במשקלים
מה עם טקסס מת׳וד?

סקאוט:110 לחמישייה
דד ליפט: 140 לחמישייה
בנץ פרס:95 לחמישייה
אובר אד פרס:60 לרביעייה
בסיס יפה. אתה יכול לעשות תוכנית״פאוורבילדינג״ ab.
לדוגמא אימון חזה: בנץ פרס 3*5 ופרפר בכבלים לחזרות גבוהות.
וטקסס מתאימה למשקלים שלך. תוסיף ידיים, בטן מתח מקבילים ותהיה מסודר.

נערך לאחרונה:
תוכניות PL אמיתיות כוללות גם שלב היפרטרופיה. הבעיה שלרוב זה לא נכלל בתכנית מוכנה שניתן לגזור ולהדביק על עצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית