הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
האם שתית קפאין נכון לעכשיו מורידה את האפקט של צריכת קדם אימון? או שהדבר מספיק לצאת כבר

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה, אבל ברוב הקדם אימון המרכיב העיקרי הוא קפאין

מה זו השאלה הזו? אתה תקבל עוד קפאין אם תקח גם את הקדם אימון, לא יוריד את האפקט...אם כבר יעצים.

• פותח/ת השרשור
חברים התכוונתי אם במהלך היום אני צורך קפאין ואז לפני האימון אצרך קדם אימון האפקט ירד בגלל שמספר שעות לאורך היום צרכתי קפאין בלי קשר לאימונים

חברים התכוונתי אם במהלך היום אני צורך קפאין ואז לפני האימון אצרך קדם אימון האפקט ירד בגלל שמספר שעות לאורך היום צרכתי קפאין בלי קשר לאימונים
לא האפקט לא ירד, אם כבר הוא יעלה במידה ועדיין יש לך קפאין בדם כאשר אתה לוקח את הקדם אימון.
אבל שים לב שעם המן הרגישות שלך לקפאין תפחת ואז גם האפקט שלו ירד, לכן כל כמה זמן כדאי לרדת מקפאין כדי שהוא יהיה אפקטיבי

• פותח/ת השרשור
לא האפקט לא ירד, אם כבר הוא יעלה במידה ועדיין יש לך קפאין בדם כאשר אתה לוקח את הקדם אימון.
אבל שים לב שעם המן הרגישות שלך לקפאין תפחת ואז גם האפקט שלו ירד, לכן כל כמה זמן כדאי לרדת מקפאין כדי שהוא יהיה אפקטיבי
הדיוק לזה כיוונתי שאם הצרך קפאין בנוסף לקדם אימוו המינון של הקפאין יצטרך לעלות עד מצב שכבר הצטרך הפסקה מהקפאין? לכן עדיף לא לצרוך קפאין אם ניתן בתקופות שמתכוונים לקחת קדם אימון?

הדיוק לזה כיוונתי שאם הצרך קפאין בנוסף לקדם אימוו המינון של הקפאין יצטרך לעלות עד מצב שכבר הצטרך הפסקה מהקפאין? לכן עדיף לא לצרוך קפאין אם ניתן בתקופות שמתכוונים לקחת קדם אימון?
אם אתה הולך גם ככה לקחת קפאין אז קח קפאין, פשוט בתקופות מתי שאתה לא מתכוון לקחת קדם אימון תנסה לא לצרוך קפאין בכללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית