100 קג של חיבוקים מדהימים
מתכנן לחטב עוד חודש לפחות מ90 ואולי להתחרות במאי
היקפים אני משער שיד 45 רגליים 69
מתכנן לחטב עוד חודש לפחות מ90 ואולי להתחרות במאי
היקפים אני משער שיד 45 רגליים 69
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
WUT איזה אחוז שומן נמוך?????יש לך שילוב כמעט מושלם של אחוז שומן נמוך על משקל גוף גבוהה עם משקלי עבודה מאוד מרשימים. המטרה שלי היא בשלב מסוים בעתיד להגיע לרמה שלך באמת כל הכבוד על התוצאות!
אני עם אחוז שומן הכי גבוה שהייתי כמעט בכל החיים שלי... 😲יש לך שילוב כמעט מושלם של אחוז שומן נמוך על משקל גוף גבוהה עם משקלי עבודה מאוד מרשימים. המטרה שלי היא בשלב מסוים בעתיד להגיע לרמה שלך באמת כל הכבוד על התוצאות!
WUT איזה אחוז שומן נמוך?????
בכל מקרה אכן מרשים מאוד מטרה
אני עם אחוז שומן הכי גבוה שהייתי כמעט בכל החיים שלי... 😲
ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח חאז הכי גבוה שלך הרבה יותר טוב מההכי נמוך שלי כנראה 🙁
בכל מקרה אני מדבר על אחוז שומן ביחס למשקל גוף. זה לא שהרבה אנשים יכולים בצורה טבעית להגיע ל13 אחוז שומן על משקל גוף 100.
ניסחתי את עצמי בצורה לא טובה שהובנה על ידיכם לא נכון. לא התכוונתי שאני חושב שהוא 13 אחוז שומן. בכל מקרה, אין טעם להתעסק בקטנות. לעומתי הוא נמצא באחוז שומן נמוך על משקל יותר גבוה ועם משקלי עבודה כבדים יותר וזאת הנקודה שבאתי מלהתחילה להעביר פה.ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח
איך הגעת למסקנה שהוא 13% שומן על 100 קילו (דרך אגב אם זה היה המקרה הוא לא היה טבעי)
זה לא שהרבה אנשים יכולים בצורה טבעית
יש לי חבר חולה סכרת על אינסולין הוא אחד המוזרקיםלדבריו הוא על טסטווירון 250mg/10d. זה אמנם לא מינון של סייקל, אבל גם לא ממש טבעי.