הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטודנטים, זקוק לכם!

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
טוב אז שלום,

אני מתאמן במצטבר כבר כמה שנים, הייתה הפסקה של שנה בעקבות טיול, אחרי זה היה עוד טיול והתירוץ הנוכחי הוא תואר.
אני לומד 5 ימים בשבוע עד 7בערב בממוצע ואז כמובן שיעורי בית, עבודות וכו' תוסיפו עוד משתנה קריטי- קונצרטה, לא אוכל כמעט כלום כל היום ובערב נכנס למאנץ' של חייל משוחרר באמסטרדם.

שורה תחתונה, אני אשמח להמלצה לתוכנית שיש בה התקדמות איטית ובטוחה וכמובן מספיק גמישות למקרים שבהם אוכל להגיע רק פעם או פעמיים בשבוע למכון.

## אני מניח שחשוב להזכיר, בעבר עשיתי SS ואז תקופה ארוכה של קרוספיט, הגעתי למשקלים יפים, הטכניקה שלי חלודה אבל הבסיס יחסית טוב.

## המטרה: לחזור לכושר ולגדול קצת, כמובן להתחזק זה בונוס.

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים בשבוע אתה יכול להגיע למכון ולכמה זמן? מה אתה מתכוון לעשות בנוגע לתזונה?

בערך פעמיים או שלוש בשבוע לשעה וחצי. פעם בשבוע כשאני מתחיל מאוחר יותר אני עושה שחייה של חצי שעה בבוקר. (אם יש לך רעיון לאלטרנטיבה)
לגבי התזונה, לדחוף אוכל, סנדוויצים וכאלה, אין באמת מה לעשות חוץ מלהתאמץ להתמיד.

בהנחה ותסדר את התזונה שלך אני חושב שהאופציה הכי טובה שלך זה וריאציה של FBW של פעמיים בשבוע או 3, תמתן נפח ועצימות ככה שהתאוששות שלך תהיה טובה(מניח שאתה לא מקבל יותר מדי שינה ומנוחה איכותית) וזה יהיה מספיק לגדילה כל שהיא אם תהיה בפלוס קלורי.

פול בודי כמו שהומלץ תהיה טובה. שים לב שאתה לא מגזים בכמות התרגילים ומתמקד בעיקריים. זה בסדר אם מדי פעם ייצא לפעמים פעמיים בשבוע ולפעמים 3 אבל צריך לראות שלא יהיו אימונים יומיים ברצף. מבחינת התזונה תצתרך לפחות לחלבון לתת דגש אם זה אפשרי. תשתדל לאכול כמה שיותר דברים עם חלבון, פירות וירקות ושומנים איכותיים כמו אגוזים למיניהם, שמן זית ושמן קנולה. זה לא כזה קשה אבל תצתרך לחיות על אוכל שלא דורש הכנה. גבינה צהובה, טונות, פירות וירקות, ביצים, פסטרמה וחמאת בוטנים לדעתי מה שאתה יכול לנסות לאכול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה הזריז,
התוכניות FBW בנעוצים פה יכולות להיות רלוונטיות או שהנפח בהן גבוה מידי?

לאור הלוח הזמנים העמוס שלך ואי יכולת להתחייב לאימונים אינטנסיבים ותפריט תזונה של פלוס קלורי

הייתי הולך על אחת מתתוכניות FBW בדגש על תרגילים מורכבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית