הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית חגורה

• פותח/ת השרשור arizaa
  • פורסם בתאריך

arizaa

משתמש פעיל
445
137
נק' מוניטין:
82
445
137
שלום רב לכולם,
היני רוצה לרכוש חגורה טובה ומקצועית כרגע בבעלותי חגורת RDX פשוטה וברצוני להחליף אותה איזה חגורה אתם ממליצים?(חייב עם לבר כי אני לא זז במשקל אףפעם)
חשוב לציין אני שחיף עם דדליפט סבבה
תודה 😃

שתי החגורות הנחשבות כיום לטובות בשוק הם אינזר וטיטאן. לטיטאן יש יבואן רשמי בישראל (חפש בפייסבוק) ואילו אינזר תצטרך להזמין עצמאית מחו״ל ישירות מאתר החברה. מבחינת המחיר,אם ניקח בחשבון את עלות המשלוח,ההפרש לא משמעותי.

ממליץ לך על אינזר.
כאחד שניסה לונגהורן בת שנה היא כבר נהיית יותר רכה עם הזמן ולא שומרת על קשיחות העור כמו אינזר.

שלום רב לכולם,
היני רוצה לרכוש חגורה טובה ומקצועית כרגע בבעלותי חגורת RDX פשוטה וברצוני להחליף אותה איזה חגורה אתם ממליצים?(חייב עם לבר כי אני לא זז במשקל אףפעם)
חשוב לציין אני שחיף עם דדליפט סבבה
תודה 😃
אינזר 10 מ"מ תעשה את העבודה מצוין,
יש גם את הבחור הישראלי שמייצר חגורות, מתאמן שלי בדיוק קנה ממנו וזה עושה רושם טוב!

אם אתה מזמין מחו"ל יש לך גם את pioneer, שהיא נחשבת כנראה טובה יותר מאינזר, פשוט לא חוקית ב-IPF, אבל בארץ זה לא משנה בכלל

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לפתוח בשביל שאלה נושא חדש אז אני פשוט אכתוב פה.
אינזר היא חגורה יקרה, עכשיו אני לא יודע אם אני פתאום ייעלה מידה. כרגע אני סמול. אם אני עכשיו אעלה מידה חבל על החגורה..
אני יכול לקנות לארג ולחורר אותה לפי המידה שלי? אני לא טועה נכון?

ברגע שאתה מזמין אינזר אתה הולך לפי החור האמצעי, ורוב האנשים לא משתנים יותר מהבדל של חור אחד או 2, ככה שאתה אמור להיות די מכוסה

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה מזמין אינזר אתה הולך לפי החור האמצעי, ורוב האנשים לא משתנים יותר מהבדל של חור אחד או 2, ככה שאתה אמור להיות די מכוסה
מזאת אומרת חור אמצעי? שמע רוב האנשים לא שחיפים כמוני אני עוד שנייה נעלם.. והתכנון הוא להעלות לפחות 20קילו

מזאת אומרת חור אמצעי? שמע רוב האנשים לא שחיפים כמוני אני עוד שנייה נעלם.. והתכנון הוא להעלות לפחות 20קילו
כשאתה מודד את עצמך, המידה משקפת את החור האמצעי של החגורה, כלומר אם היקף הבטן שלך הוא 50 ס"מ, החור האמצעי של החגורה אמור להיות באיזור ההיקף 50 ס"מ.
כמה אתה שוקל על איזה גובה?
אני אגיד לך שאני עליתי בערך 6-7 קילו מאז שקניתי את החגורה האחרונה ולא עליתי אפילו חור אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית