עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מוכן לוותר ולתת לך את הRDX שלי בתמורה ללונגהורן שלךממליץ לך על אינזר.
כאחד שניסה לונגהורן בת שנה היא כבר נהיית יותר רכה עם הזמן ולא שומרת על קשיחות העור כמו אינזר.
כי באינזר יש עוד שכבה חוץ מעור.ממליץ לך על אינזר.
כאחד שניסה לונגהורן בת שנה היא כבר נהיית יותר רכה עם הזמן ולא שומרת על קשיחות העור כמו אינזר.
אינזר 10 מ"מ תעשה את העבודה מצוין,שלום רב לכולם,
היני רוצה לרכוש חגורה טובה ומקצועית כרגע בבעלותי חגורת RDX פשוטה וברצוני להחליף אותה איזה חגורה אתם ממליצים?(חייב עם לבר כי אני לא זז במשקל אףפעם)
חשוב לציין אני שחיף עם דדליפט סבבה
תודה 😃
נכוןכי באינזר יש עוד שכבה חוץ מעור.
שבבי עור, שאריות של עבודת עור, ודבקנכון
זה סוג של קרטון/עור קשיח מוזר כזה.
בוא נעמיד דברים על דיוקם, זה לא שהאינזר לא ישבה טוב עלייך, זה אתה לא ישבת טוב על האינזר.עלי האינזר הייתה צמודה מדי ולא ישבה טוב
אממ כן, זה מה שעשיתי ב RDX שלי. השאלה אם גם באינזר זה אפשרי לחורר.. לא רואה סיבה שלא אבל בכז לא מכיר את החומר ממנו עשוישמע אחי rdx אפשרי לחורר
מזאת אומרת חור אמצעי? שמע רוב האנשים לא שחיפים כמוני אני עוד שנייה נעלם.. והתכנון הוא להעלות לפחות 20קילוברגע שאתה מזמין אינזר אתה הולך לפי החור האמצעי, ורוב האנשים לא משתנים יותר מהבדל של חור אחד או 2, ככה שאתה אמור להיות די מכוסה
כשאתה מודד את עצמך, המידה משקפת את החור האמצעי של החגורה, כלומר אם היקף הבטן שלך הוא 50 ס"מ, החור האמצעי של החגורה אמור להיות באיזור ההיקף 50 ס"מ.מזאת אומרת חור אמצעי? שמע רוב האנשים לא שחיפים כמוני אני עוד שנייה נעלם.. והתכנון הוא להעלות לפחות 20קילו
אם ההתלבטות היא בין 2 מידות, קח את הגדולה יותר ואתה מסודראני 183 על מג 74אז לא לדאוג לגבי מידה קיצור?