תמונה פרונט יד קדמית+אחורית חדש כאן D:

השלד צודק
הוא אמר את זה בעיקר בגלל שאנשים כל הזמן מחליפים את הפאוור קלין בחתירה כדי לדאוג לרוחב, אז הוא בעצם אומר שהכל יסתדר כשיהיה דד ליפט של 500 פאונד

עם זה אי אפשר שלא להסכים, למה הוא בהשעיה? :S

• פותח/ת השרשור
חחח הקיצר חתירה זה דומה לדדליפט אז מה עשיתי בזה? נעשה דדליפט וזהוא אבל לא ניראלי שהמאמן ייתן לי.
עכשיו אני צריך עזרה ר צ ינית בתפריט אני כאילו יודע עם הBMR צריך להכפיל ב1.2 למסה נקייה להוסיף 500 למסה מלוכלת להוסיף 700-1000 אבל הבעייה היא שאני לא יודע כמויות למשל רשמתי 100 גרם אורז אני לא יידע כמה זה במציאות 100 גרם . אז מה זה שווהה לעזזזזזלל!?!!!?!?!?!
מי יכול לעזור לי בקטע הזה בפרטי ? דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי ירד לי מהגב המאמן? ולמה להתעלם?הוא המאמן חח הוא לא ייתן לי וזהוא למה אני צריך להתווכח איתו?
וחתירה ניראה לי הוא ייתן לי לעשות.
ומה בקשר לתפריט ?

75 קילו במשקלי עבודה יח לך שבועיים שלושה גג פשוט תוכל כל מה שלא זז

תעשה רק מתח ודדליפט לגב, חתירה זה תרגיל מעפן. אי אפשר לעשות סקוואט עם דאמבלים, אפשר לעשות חצי/רבע סקוואט, וזאת לא המטרה, תעשה לאנג'ים או לג פרס, אתה יכול לקחת את SS ופשוט להחליף את הסקוואט בלג פרס אם אין ברירה, חזה עליון עובד בבנץ' שטוח ובפרס, הוא יגדל יותר אם תתמקד בלעלות במשקלי העבודה מאשר אם תוסיף לו תרגיל ותתקדם לאט יותר, אתה יכול לקחת גם תוכנית מהאתר ולהחליף את הסקוואט באחד מהתרגילים שציינתי, וכן דדליפט הוא תרגיל מאוד חשוב, מאוד תורם לכוח פונקציונאלי ומערב יותר מסת שריר מכל תרגיל אחר (אלא אם כן תוסיף למשוואה הרמות אולימפיות), התרגיל האהוב עליי 😍

ריפטו אמר להרים ידיים:🙁:🙁

מי ירד לי מהגב המאמן? ולמה להתעלם?הוא המאמן חח הוא לא ייתן לי וזהוא למה אני צריך להתווכח איתו?
וחתירה ניראה לי הוא ייתן לי לעשות.
ומה בקשר לתפריט ?

צודק.
הכי טוב לעשות מה שהמאמן אומר.
הוא בטח יגיד בשלב מסוים להפסיק לבוא למכון אבל להמשיך לשלם.
עצה שלי-תקשיב ותעשה.

הבעיה היא שאנשים מסתמכים על דעה של מאמן אחד בלבד ועושים ממנו גורו בלי לחשוב או לשמוע דעות אחרות ..

לא אין אנשים כאלה פה , רוב האנשים שאתה שומע כאן לא קראו אפילו את הספר שלו .

לא אין אנשים כאלה פה , רוב האנשים שאתה שומע כאן לא קראו אפילו את הספר שלו .

זה עוד יותר גרוע, זה אומר שהם מסתמכים על אנשים שהם בכלל לא מכירים ושכותבים בפורום, שגם אז לא בדיוק ברור אם האנשים האלה קראו את הספר או שהם מסתמכים על אנשים מפורומים אחרים שקראו כביכול את הספר, וכך לאינסוף.

ריפטו אמר להרים ידיים:🙁:🙁
זה שריפטו לא אמר שחתירה זה תרגיל גרוע רק נוגד את הטענה שאין לי דעה משלי בנושא, לא יכול להיות שאני פשוט חושב שמתח זה תרגיל יותר טוב למטרה שבגללה רוב האנשים עושים חתירה?

• פותח/ת השרשור
ואיייי תודה אחשלי זה מתאים לי בולללללללל ואני שוקל 63 אז לקחת תתפריט של אדם ששוקל 65?
לפי הBMR אני צריך 2500 קל' ליום ובתפריט לאדם ששוקל 50 קילו יש את זה...
מה לעשות ?

• פותח/ת השרשור
א. אני לא אחיך.
ב. תפסיק לרשום כמו יוסי מהשכונה.
ג. אם אתה שוקל 63 תקח את התפריט של ה 65 ותעלה קלוריות בהדרגה אם אתה נתקע במשקל
ד. ה BMR שלך לא 2500, תקרא:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

איזה כבד אתה.
והגעתי למאמר הזה איכשהוא לפני.
תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית