הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בתוכניות אימונים

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום אז ככה הייתי מתאמן סטריט עד עכשיו ואז הייתה לי תקופה של שבעה חודשים שלא התאמנתי.. החלטתי להתחיל בחדר כושר להתאמן והעלאתי פה תמונה בפורום אמרו לי שאני צריך לעשות חיטוב אבל השאלה שלי שאני רוצה לעשות תוכנית אימונים לכוח מתפרץ אני מתאמן על ריצות ארוכות וצריך להיות אתלטי.. עכשיו השאלה שלי מה עדיף לי תוכנית SS או FBW ?
ואיך לשלב את זה עם האירובי??

נתונים:
גיל 22
משקל 79
גובה 1.75
אחוזי שומן לערך 20 ככה ..

שלום אז ככה הייתי מתאמן סטריט עד עכשיו ואז הייתה לי תקופה של שבעה חודשים שלא התאמנתי.. החלטתי להתחיל בחדר כושר להתאמן והעלאתי פה תמונה בפורום אמרו לי שאני צריך לעשות חיטוב אבל השאלה שלי שאני רוצה לעשות תוכנית אימונים לכוח מתפרץ אני מתאמן על ריצות ארוכות וצריך להיות אתלטי.. עכשיו השאלה שלי מה עדיף לי תוכנית SS או FBW ?
ואיך לשלב את זה עם האירובי??

נתונים:
גיל 22
משקל 79
גובה 1.75
אחוזי שומן לערך 20 ככה ..
לא הבנתי, אתה מתאמן סטריט או במכון? ואתה רץ תחרותי או בשביל הכושר?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אתה מתאמן סטריט או במכון? ואתה רץ תחרותי או בשביל הכושר?

הייתי מתאמן סטריט ו7 חודשים שלא התאמנתי בכלל ועכשיו אני מתחיל במכון כושר להתאמן וכן אני רץ לכושר גופני גבוהה משרת ביחידה שצריך כושר גופני גבוהה

הייתי מתאמן סטריט ו7 חודשים שלא התאמנתי בכלל ועכשיו אני מתחיל במכון כושר להתאמן וכן אני רץ לכושר גופני גבוהה משרת ביחידה שצריך כושר גופני גבוהה
Ss אתה כנראה לא תצליח לעשות. אתה יכול לעשות מה שאני עושה עכשיו: תעשה את הלינארית של ביל סטאר פעמיים בשבוע, לאימון אחד תוסיף יד קדמית ולשני יד אחורית. תוסיף בטן לשניהם. אם אתה מכיר טכניקה, אני ממליץ לעשות פאוור קלין והיי פולס.

• פותח/ת השרשור
Ss אתה כנראה לא תצליח לעשות. אתה יכול לעשות מה שאני עושה עכשיו: תעשה את הלינארית של ביל סטאר פעמיים בשבוע, לאימון אחד תוסיף יד קדמית ולשני יד אחורית. תוסיף בטן לשניהם. אם אתה מכיר טכניקה, אני ממליץ לעשות פאוור קלין והיי פולס.

תוכנית טובה לחיזוק גם ?? בנוסף לכושר גופני אני חייב גם פיזיות

תוכנית טובה לחיזוק גם ?? בנוסף לכושר גופני אני חייב גם פיזיות
ברור. זאת המטרה. יש שם דגש לכוח מתפרץ. אבל עדיין, רוב העבודה שלך היא על הריצות. אימוני משקולות הם כלי שיכול מאוד לעזור בזה(אם משתמשים בהם נכון).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית