עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הבדל אם אני מוריד 500 קלוריות מהתפריט בפעם אחת או שאם אני מוריד 100-200 קלוריות כל שבוע ?300-500 הכל זה אינדיבידואלי
מה עדיף יותר ? במה זה תלוי ?תלוי ומשתנה, אפשר להוריד בהדרגה.
הורדה של 300 קלוריות כל שבוע זה בסדר? בסך הכל אני צריך להוריד 1000 קלוריותתלוי בפעילות גופנית, הוצאה אנרטית, עצימות האימון, נפח האימון, הסתגלות של המתאמן למאזן שלילי וכו׳
תתחיל מגרעון קלורי יחסית קטן תראה איך זה משפיע עלייך, על עצימות האימונים ותתקדם משם.
לא כל שבוע אלא הורדה חד פעמית ומשם מעקב אחר הירידה במשקל ואיכותההורדה של 300 קלוריות כל שבוע זה בסדר? בסך הכל אני צריך להוריד 1000 קלוריות
הורדה של 1000 קלוריות בפעם אחת זה לא יגרום לירידה במסת שריר?לא כל שבוע אלא הורדה חד פעמית ומשם מעקב אחר הירידה במשקל ואיכותה
אה התכוונת להגיע למצב נטרלי קודם כל ואז להוריד ב300 ?לא הומלץ לך להוריד 1000 קלוריות אלא 300
סתם שאלה למה לא להוריד 500 כמו שהרוב עושים?
אתחיל מהסוף - אירובי כשלעצמו אינו בגדר חובה על מנת להגיע לגרעון. היתרונות בביצוע אירובי רבים (כדאי לך לחפש תחת המילה הזו), כ שללא קשר לתהליך מאסה או חיטוב - ממליץ לבצעסתם שאלה למה לא להוריד 500 כמו שהרוב עושים?
צריך לשלב גם אירובי עם הגרעון הזה ?
תודה לגבי זה.אתחיל מהסוף - אירובי כשלעצמו אינו בגדר חובה על מנת להגיע לגרעון. היתרונות בביצוע אירובי רבים (כדאי לך לחפש תחת המילה הזו), כ שללא קשר לתהליך מאסה או חיטוב - ממליץ לבצע
לשאלת גודל הגרעון - 500 קק"ל מתחת לנייטרלי היא סתם המלצה קשיחה. מאחר (וכמו שמישל אמר) שכל אדם בעל נתונים ומאפיינים אחרים, כדאי להתחיל מגרעון קטן יחסית, נאמר 200-30 קלוריות, ולראות איך הגוף מגיב ומשם להחליט האם להגדיל או לשמור על גודל הגרעון. גרעון גדול מידי עלול להביא לאיבוד מאסת שריר ועוד דברים שלא נרצה