הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז מה בעצם לאכול?

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני במסה ואני צריך לאכול 3000 קלוריות ביום פחות או יותר.
אמרו ליע לא ללכת על תפריטי תזונה אלא לאכול פשוט. אבל מה? ואם אני לא יצליח לאכול כל כך הרבה?
משקל:54
גובה:171

אני במסה ואני צריך לאכול 3000 קלוריות ביום פחות או יותר.
אמרו ליע לא ללכת על תפריטי תזונה אלא לאכול פשוט. אבל מה? ואם אני לא יצליח לאכול כל כך הרבה?
משקל:54
גובה:171

חלב ובשר טחון .

070530_dairyprices_vmed_2p.widec.jpg

המבורגרים וסוגי בשר טחון למיניהם, ברגע שהגעת למספיק חלבון אתה יכול גם לטחון מלאווחים ופיצות בלי דאגה, תשתה הרבה חלב. במסה הייתי מסיים מגש פיצה משפחתית בארוחה ולפעמים גם אוכל קינוח, 3000 קלוריות בארוחה, זה ממש יצחיק אותי אם לא תוכל להגיע לכמות כזאת ביום שלם, אני צריך להתאמץ כדי לא לעבור את ה3000 😛

בקיצור תנסה לאכול 1.8 גרם חלבון מלא לכל ק"ג משקל גוף ותדחוף ג'אנק אחרי שהגעת לזה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9180

• פותח/ת השרשור
אז הרבה בשר וחלב? זה קצת בעייה עם הכשרות חח.. אבל הכוונה שלכם זה כאילו שאפשר לאכול בעצם הכל? פיצות המבורגרים הכל? עם הזמן יהיה לי תיאבון יותר גדול.. אחת הבעיות זה בבצפר.. אפשר לקנות מהקפיטריה ציפס וכל זה לפעמים אבל אם לא קונים אז מה לעשות?

אז הרבה בשר וחלב? זה קצת בעייה עם הכשרות חח.. אבל הכוונה שלכם זה כאילו שאפשר לאכול בעצם הכל? פיצות המבורגרים הכל? עם הזמן יהיה לי תיאבון יותר גדול.. אחת הבעיות זה בבצפר.. אפשר לקנות מהקפיטריה ציפס וכל זה לפעמים אבל אם לא קונים אז מה לעשות?
תביא בגט עם 2 קופסאות טונה וחצי קופסת חומוס בתוכו.

תאכל 3-4 ארוחות גדולות שיכילו חלבון/שומן/פחמימה
למשל בשר עם פסטה ושמן
חביתה עם קוטג', לחם ואבוקדו
המבורגר 400 גרם + ציפס
חצי מגש פיצה +
או מה שבא לך

בין הארוחות תשתה 2-3 ליטר חלב 3% (אתה יכול להתחיל מחצי ליטר/ליטר בהתחלה)
אם עדיין חסר לך קלוריות תאכל שטויות (גלידות, חטיפים, במבה, אוריאו... לא חסר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית