הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי שינה ללא מרשם

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני לא מצליח להירדם, ואני כבר מתחרפן מזה לגמרי.
הקטע הוא שאני בן 17 וחצי ואם ירשמו לי בתיק אישי בעיות שינה אני מניח שאני די גמור לשאר החיים כי מי יקבל בן אדם עם בעיות שינה לעבודות וכדומה.
בקיצור יש איזה כדורי שינה שאפשר פשוט ללכת לסופר פארם ולקנות מבלי להוציא מרשם?

אתה סתם מלחיץ את עצמך, אף אחד לא מסתכל או יסתכל על זה, חוץ מהעובדה שתיק אישי זה שקר, זה לא קיים (יש תיק רפואי, אבל זה חסוי).
לך לרופא משפחה שלך והוא יעזור לך, כנראה ירשום לך מלטונין לכמה ימים, ברוב המקרים זה יטפל בבעיה.
בכל מקרה תדאג לישון בחושך מוחלט וללא רעשים, ובלי מחשב או פלאפון ממש לפני השינה

אתה צריך לרדת לשורש הבעיה ולבדוק למה אתה לא נרדם. מתח\חוסר היגיינת שינה\שעון ביולוגי שנדפק.
לאחר מכן תטפל בהתאם. אין טעם לכדורי שינה\מלטונין בתור טיפול בלעדי אם אתה סובל מסטרס\מתח נפשי שמפריע לך לישון למשל.

בעיות שינה זה דבר שבא והולך, אישית סובל מזה כל החיים. צר לי לאכזב אותך אבל אתה לא תהיה גמור, זה יותר נפוץ ממה שאתה חושב.
יש כדורים ללא מרשם, אתה יכול להתחיל מצמחים טבעיים כמו פסיפלורה שעורים להירגע (סטייל רסקיו).
אנטי היסטמין יכול לעזור, יש איזי נייט ללא מרשם, בשימוש ראשוני מפיל מצוין, עם הזמן כבר לא מורגש.
הדבר הכי טוב זה פשוט להתייעץ עם רופא, יכול להיות שסתם סטרס נפשי, נסה להירגע ולבקר אצל הרופא.

הקטע הוא שאני בן 17 וחצי ואם ירשמו לי בתיק אישי בעיות שינה אני מניח שאני די גמור לשאר החיים כי מי יקבל בן אדם עם בעיות שינה לעבודות וכדומה.
בקיצור יש איזה כדורי שינה שאפשר פשוט ללכת לסופר פארם ולקנות מבלי להוציא מרשם?
יש שלל סיבות לבעיות שינה. החל ממשהו נפשי, מנטאלי, פיזיולוגי ועוד
אתה צריך לנסות ולנטר אחר השינויים בחיים או מצבים חדשים בהם אתה נמצא ואולי שם תמצא את הסיבה לכך
תרופות ללא מרשם כמו שמישל נתן לדוגמא יכולות לעזור, אך אין אלה פתרון קבע
תתייעץ עם רופא ובכל מקרה גם אמליץ לך לבצע בדיקות דם מקיפות

תיק אישי??!! אחי נראה לי אתה חי באיזה פרנויה...
לאח הגדול לא אכפת אם יש לך בעיות שינה , דיכאון או מעשן גראס.. כל עוד אתה משלם מיסים!!
ואם אתה טוב בתחום שלך ובעבודה שלך.. יעסיקו אותך גם אם ימצאו לך בהיסטוריית חיפוש של האינטרנט "ילדות בנות 7 ערומות מבשלות מת' - המדריך"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית