הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Fbw לחיטוב

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן חברים,

חזרתי להתאמן לא מזמן, בתקופת הורדת א״ש.
כרגע בין פעמיים לשלוש בשבוע מתאמן איגרוף קלאסי, ובין פעמיים לשלוש בשבוע משקולות.
תזונה קטוגנית, ישן בממוצע 4-5 שעות בלילה (מודע לבעיה אבל זה המצב כרגע).
המטרה כוח (עד כמה שאפשר בחיטוב), אבל האסתטיות לא פחות חשובה לי).
ניסיתי לבנות תוכנית מורכבת, אבל אני לא סגור על עניין העצימות והנפח בגלל החוסר שינה והאיגרוף.

סומו דדליפט (הגב שלי רגיש, הסומו מרגיש לי הכי טוב כרגע) - 3x5
מתח (גרביטון) - 4x8
בנצ׳ פרס - 4x6
מקבילים (גרביטון) - 3x10
פרס עם דמבלים בישיבה (אם עדיף מיליטרי אעשה, אבלכנראה שבקושי אצליח לסגור 2 סטים אחרי לחיצת חזה ומקבילים) - 4x8
ותרגיל כלשהו לבייספס - 3x15

אשמח לדעות, תודה על העזרה

תראה, לא קיימת תוכנית מושלמת שתפתור את כל הבעיות בעולם.
אתה מנסה להתחזק, להשתפר באגרוף, ולשפר את מבנה הגוף, והכל בלי תזונה ושינה מספקים, צר לי להגיד לך אבל הסיכוי לזה הוא די נמוך.
גם התוכנית שלך לא הכי משהו, כל החזרות הגבוהות האלה ישרפו אותך מהר מאוד, לסיים את כולן 3 פעמים בשבוע ועוד להעלות בהן משקלים אני מאמין שפשוט לא יקרה.
עדיף שכרגע תתרכז במטרה אחת, אולי 2 אם הן קשורות אחת לשניה, ותתמקד בה.
אם כרגע אתה רוצה להוריד אחוזי שומן אז תיקח תוכנית שתאפשר לך לשמור כמה שניתן את הכוח העדכני שלך, משהו עם מעט נפח (במיוחד בגלל האיגרוף הנוסף), ועצימות גבוהה יחסית, תאכל מספיק כדי לתחזק את הכל אבל עם גירעון קלורי קל, ותתרכז בזה כמה שניתן, אחרי זה תעלה מסת שריר ותעבוד בהתאם

• פותח/ת השרשור
תראה, לא קיימת תוכנית מושלמת שתפתור את כל הבעיות בעולם.
אתה מנסה להתחזק, להשתפר באגרוף, ולשפר את מבנה הגוף, והכל בלי תזונה ושינה מספקים, צר לי להגיד לך אבל הסיכוי לזה הוא די נמוך.
גם התוכנית שלך לא הכי משהו, כל החזרות הגבוהות האלה ישרפו אותך מהר מאוד, לסיים את כולן 3 פעמים בשבוע ועוד להעלות בהן משקלים אני מאמין שפשוט לא יקרה.
עדיף שכרגע תתרכז במטרה אחת, אולי 2 אם הן קשורות אחת לשניה, ותתמקד בה.
אם כרגע אתה רוצה להוריד אחוזי שומן אז תיקח תוכנית שתאפשר לך לשמור כמה שניתן את הכוח העדכני שלך, משהו עם מעט נפח (במיוחד בגלל האיגרוף הנוסף), ועצימות גבוהה יחסית, תאכל מספיק כדי לתחזק את הכל אבל עם גירעון קלורי קל, ותתרכז בזה כמה שניתן, אחרי זה תעלה מסת שריר ותעבוד בהתאם
קודם כל תודה.

חשבתי על לעבוד כבד בלבד, אבל בדרכ אני מגיע די שבור לאימונים (קם ב4 כל יום).
יש אפשרות לעבוד אימון אחד כבד, ובאימונים שאני יותר עייף עם נפח יותר גבוה? זה יתן משהו?
אני לא רוצה לוותר על המטרה שלי, פשוט מחפש את הדרך עם המינימום שריפה מנטלית ופיזית, שאוכל להתמיד כמו גבר.

קודם כל תודה.

חשבתי על לעבוד כבד בלבד, אבל בדרכ אני מגיע די שבור לאימונים (קם ב4 כל יום).
יש אפשרות לעבוד אימון אחד כבד, ובאימונים שאני יותר עייף עם נפח יותר גבוה? זה יתן משהו?
אני לא רוצה לוותר על המטרה שלי, פשוט מחפש את הדרך עם המינימום שריפה מנטלית ופיזית, שאוכל להתמיד כמו גבר.
אני לא אומר לעבוד כבד בלבד, אבל תוריד את רוב טווחי החזרות, לפחות בתרגילים המורכבים
ושוב, אתה לא צריך לוותר על המטרות שלך, אבל אל תרקוד על 2 חתונות, או 4 במקרה שלך. אתה רוצה יותר מדי יעדים בבת אחת, שחלקם סותרים אחד את השני, אז תציב לעצמך יעדים הגיוניים יותר

אני לא רואה איך תוכל להתחטב, לצבור כוח, להפוך ליותר טוב באיגרוף ולהתאושש ביחד, תבחר כמה בתקופה ותתרכז בהם, אין סיבה שסתם לא תתקדם או שאפילו תלך אחורה.

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר לעבוד כבד בלבד, אבל תוריד את רוב טווחי החזרות, לפחות בתרגילים המורכבים
ושוב, אתה לא צריך לוותר על המטרות שלך, אבל אל תרקוד על 2 חתונות, או 4 במקרה שלך. אתה רוצה יותר מדי יעדים בבת אחת, שחלקם סותרים אחד את השני, אז תציב לעצמך יעדים הגיוניים יותר

אני לא רואה איך תוכל להתחטב, לצבור כוח, להפוך ליותר טוב באיגרוף ולהתאושש ביחד, תבחר כמה בתקופה ותתרכז בהם, אין סיבה שסתם לא תתקדם או שאפילו תלך אחורה.
תודה רבה לכם. החלטתי להתמקד בשינוי חיצוני ובאיגרוף כרגע, כשאסיים להוריד מספיק א״ש המטרות יהיו כוח/גדילה ואיגרוף.

האם להשאר על 6 חזרות במורכבים?
אתמול האימון שהיה:
סומו דדליפט 1x5
מתח בגרביטון 4x6
בנצ׳ פרס 4x6
ניסיתי מקבילים בגרביטון אבל הכתף כאבה.
מיליטרי פרס 4x6
ובסוף 3 סטים של כפיפת מרפקים בדמבלים קצת להרגיש את הבייספס.. מה דעתכם?

תודה רבה לכם. החלטתי להתמקד בשינוי חיצוני ובאיגרוף כרגע, כשאסיים להוריד מספיק א״ש המטרות יהיו כוח/גדילה ואיגרוף.

האם להשאר על 6 חזרות במורכבים?
אתמול האימון שהיה:
סומו דדליפט 1x5
מתח בגרביטון 4x6
בנצ׳ פרס 4x6
ניסיתי מקבילים בגרביטון אבל הכתף כאבה.
מיליטרי פרס 4x6
ובסוף 3 סטים של כפיפת מרפקים בדמבלים קצת להרגיש את הבייספס.. מה דעתכם?
כן אפשר
בגלל שאתה לא עושה סקוואט הייתי מוסיף אותו, או מעלה את כמות הסטים של הדדליפט
ולא כולם יכולים לעשות מקבילים, אז אל תדאג

Back
למעלה תחתית