הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח מתפרץ

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום
גיל 22
משקל 78
גובה 1.75
אחוז שומן 24 - 20 לערך

אז ככה אני מחפש תוכנית שתתאים לי מבחינת כוח מתפרץ הכוונה היא להתחזק בכוח ולהמשיך לשפר את הפעילות הגופנית שלי לרמה אתלטית פיזיות וכוח איזה תוכנית אולי מומלצת לי ?
ומה מומלץ מבחינת תזונה שיתאים לתוכנית מאזן שלילי/חיובי?

שלום
גיל 22
משקל 78
גובה 1.75
אחוז שומן 24 - 20 לערך

אז ככה אני מחפש תוכנית שתתאים לי מבחינת כוח מתפרץ הכוונה היא להתחזק בכוח ולהמשיך לשפר את הפעילות הגופנית שלי לרמה אתלטית פיזיות וכוח איזה תוכנית אולי מומלצת לי ?
ומה מומלץ מבחינת תזונה שיתאים לתוכנית מאזן שלילי/חיובי?
מה המשקלים שלך? ומה הענף שלך שאתה רוצה לשפר כוח מתפרץ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך? ומה הענף שלך שאתה רוצה לשפר כוח מתפרץ?

כן רשמתי כוח מתפרץ אני רוצה להגיע לתוצאה שאני פיזי מאוד מבחינת כוח וגם שאני בכושר גופני טוב מבחינת ריצות ארוכות וספרינטים לשלב את זה אחד בשני

כן רשמתי כוח מתפרץ אני רוצה להגיע לתוצאה שאני פיזי מאוד מבחינת כוח וגם שאני בכושר גופני טוב מבחינת ריצות ארוכות וספרינטים לשלב את זה אחד בשני
גם אני חושב שקרוספיט יתאים. תמצא מקום טוב שמלמדים בו את התרגילים החשובים(סקוואט,דדליפט, קלין, סנאץ׳ וכו..) ויבנו לך תוכנית מסודרת ביחד עם האימוני ריצה.
דרך אגב, אתה מתאמן ספרינט במסלול? ואם כן אז איפה?

• פותח/ת השרשור
גם אני חושב שקרוספיט יתאים. תמצא מקום טוב שמלמדים בו את התרגילים החשובים(סקוואט,דדליפט, קלין, סנאץ׳ וכו..) ויבנו לך תוכנית מסודרת ביחד עם האימוני ריצה.
דרך אגב, אתה מתאמן ספרינט במסלול? ואם כן אז איפה?

קרוספיט זה הכי מתאים ? לא עדיף להשתמש בתוכנית SS ?
ולא אחי אני מתאמן ליחידה שאני נמצא בה ואני חייב לעלות תכושר גופני והפיזיות שלי ..
לגבי התזונה מה עדיף מאזן קלורי חיובי או שלילי ? מצד אחד אני רוצה לחזק את הגוף אבל מצד שני חייב להוריד ממני במשקל כדאי לרדת באחוזי השומן ..

קרוספיט זה הכי מתאים ? לא עדיף להשתמש בתוכנית SS ?
ולא אחי אני מתאמן ליחידה שאני נמצא בה ואני חייב לעלות תכושר גופני והפיזיות שלי ..
לגבי התזונה מה עדיף מאזן קלורי חיובי או שלילי ? מצד אחד אני רוצה לחזק את הגוף אבל מצד שני חייב להוריד ממני במשקל כדאי לרדת באחוזי השומן ..
אני בעצמי לא אוהב בכלל קרוספיט, אבל זה מה שאתה צריך למטרות שלך. לא ממליץ לשלב בss שום דבר מעבר לתוכנית עצמה( אולי טיפה אופניים ואיליפטי בשביל התאוששות מרבית). כדי להתחזק בצורה הכי טובה אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי, למרות שיש לך א.ש די גבוה.

• פותח/ת השרשור
אני בעצמי לא אוהב בכלל קרוספיט, אבל זה מה שאתה צריך למטרות שלך. לא ממליץ לשלב בss שום דבר מעבר לתוכנית עצמה( אולי טיפה אופניים ואיליפטי בשביל התאוששות מרבית). כדי להתחזק בצורה הכי טובה אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי, למרות שיש לך א.ש די גבוה.

אני מתלבט אולי אני אתחיל לעשות חיטוב ויכניס את עצמי לכושר גבוהה יותר ואז אחרי זה אני יתחיל במסה

המטרות שלך קצת מפוזרות, באופן כללי לשיפור כוח מתפרץ הייתי נעזר במאמן. זה לא משהו שקל להמליץ / לאמן דרך טיפים בפורום.

לרדת באחוזי שומן - גרעון קלורי.
לעלות בכוח - תכנית מתאימה (תלוי איך אתה מודד כוח כמובן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית