הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בסמית

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אין לי בחדר כושר המעפן שלי בבית כלוב.. ואני באמצע SS עכשיו אני עושה חלק מהאימונים בבסיס ששם יש כלוב בחדכ..
ובבית אין לי ואני מאלתר איזה מתקן, הבעיה שזה לא בטיחותי בכלל וכמעט נפלתי עם מאה קילו עלי..
השאלה אם אפשר לעשות בסמית פעם בשבוע( רק באימונים בבית) , ואם כן איך מתאימים את זה.. כלומר מבחינת משקל למשל וכו

תודה

אין לי בחדר כושר המעפן שלי בבית כלוב.. ואני באמצע SS עכשיו אני עושה חלק מהאימונים בבסיס ששם יש כלוב בחדכ..
ובבית אין לי ואני מאלתר איזה מתקן, הבעיה שזה לא בטיחותי בכלל וכמעט נפלתי עם מאה קילו עלי..
השאלה אם אפשר לעשות בסמית פעם בשבוע( רק באימונים בבית) , ואם כן איך מתאימים את זה.. כלומר מבחינת משקל למשל וכו

תודה
לא הבנתי, בבסיס יש לך כלוב ובבית יש לך סמית׳?
לדעתי סקווט בסמית זה האפשרות האחרונה שכדאי לעשות. זה תרגיל נוראי לברכיים

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, בבסיס יש לך כלוב ובבית יש לך סמית׳?
לדעתי סקווט בסמית זה האפשרות האחרונה שכדאי לעשות. זה תרגיל נוראי לברכיים
בדיוק בבסיס יש לי כלוב
בבית יש סמית
אני מנסה שלפחות אעשה שתי אימונים בכלוב ואחד בסמית
למה נוראי?

• פותח/ת השרשור
אוקי במידה ואני עושה לאנצ'יםל, איך זה מתבצע במקום סקוואט בSS
אה אתה בss ? אם כן אז אתה לא יכול. מה שאני ממליץ לך: תקנה מוט וכמה פלטות יד שנייה, ותעשה איתם פרונט סקוואט, בצורה שבה אתה מרים את המוט בקלין, ומרביץ חמש חזרות. אני עשיתי את זה בתקופה של בערך חודשיים. אתה עושה את זה כיום התאוששות

• פותח/ת השרשור
אה אתה בss ? אם כן אז אתה לא יכול. מה שאני ממליץ לך: תקנה מוט וכמה פלטות יד שנייה, ותעשה איתם פרונט סקוואט, בצורה שבה אתה מרים את המוט בקלין, ומרביץ חמש חזרות. אני עשיתי את זה בתקופה של בערך חודשיים. אתה עושה את זה כיום התאוששות
כעיקרון אני יכול לעשות סקוואט עם המוט על המקבילים, הבעיה במשקלים גדולים אני כמעט נפלתי וממש לא באלי להיפצע על שטות כזאת.. אז עדיף לי לעשות נגיד עם פחות משקל סקוואט וזה יהיה כהתאוששות? או שעדיף סמית, או שעדיף לנצ'ים

תעשה 3 סטים של 8 חזרות, רגל/רגל
אני בSS בכל זאת?

כעיקרון אני יכול לעשות סקוואט עם המוט על המקבילים, הבעיה במשקלים גדולים אני כמעט נפלתי וממש לא באלי להיפצע על שטות כזאת.. אז עדיף לי לעשות נגיד עם פחות משקל סקוואט וזה יהיה כהתאוששות? או שעדיף סמית, או שעדיף לנצ'ים

אני בSS בכל זאת?
סמית׳- ממש לא. אפילו לג פרס עדיף על זה
לאנג׳ים- יכול להיות, תחכה לעוד תגובות
סקוואט קל/ פרונט סקווט- מעולה

• פותח/ת השרשור
תתאים את התוכנית שלך לתנאים שלך.
אל תדחוף לעצמך ss קלאסית שאתה פשוט לא יכול לבצע אותה. תעשה סקוואט פעמיים בשבוע פשוט או שתחליף תוכנית.
מסכים איתך לגמרי במשך שלוש שבועות הצלחתי להסתדר ועשיתי את האימונים שיתאימו למצב.. שאלתי למקרה ולא תיהיה ברירה
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית