הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בקשר לתזונה

Yotam1324

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן לכולם אני חדש פה...

אז ככה לעניין אני בן 20 מטר 1.74 ושוקל עכשיו 65,
נרשמתי לפני פחות מחודש לחדר כושר בעצם דיי רזה כזה כתפיים לא כאלה רחבות וידיים דקות אני פעם הייתי מהשחיפים רצח האלה שאוכלים הכל ולא משמינים.. היום אני כבר לא ככה ונרשמתי במטרה לפתח את הגוף והשרירים אבל פשוט *עם קצת בטן ומלא טיפה בצידי הבטן.*

בקיצור התחלתי להתאמן חזק והתמדתי ויחד עם זה לאכול הרבה במהלך כל היום ואחרי האימון ישר קופסת טונה וביצה ועוד,
התוצאה עכשיו היא שמצד אחד באמת התרחבתי בכתפיים בחזה בגב ובידיים ואני אוהב את זה מאוד אבל עם זאת השמנתי עוד יותר בבטן ובצצדים של הבטן וזה ממש מכוער וזה לא שווה בעיניי כלום.

בקיצור אני מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר, אני מודה אני לא כזה מבין בזה.. אני צריך אולי הפוך קודם כל להוריד אחוזי שומן ולחטב ולאכול פחות קלוריות ולרוץ ורק אז להתחיל במסה?

אני בעצםרוצה להגיע בסוף לתוצאה שגם הבטן שלי שטוחה וחטובה וגם הגוף קצת מנופח הכתפיים החזה וזה..

מקווה שהסברתי את עצמי טוב ושפתחתי תבודנה במקום הנכון.. תודה מראש חייב תעזרה שלכם 🏋️😅🏋️😅

נערך לאחרונה:
אהלן לכולם אני חדש פה...
ברוך הבא 😃

בקיצור אני מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר, אני מודה אני לא כזה מבין בזה.. אני צריך אולי הפוך קודם כל להוריד אחוזי שומן ולחטב ולאכול פחות קלוריות ולרוץ ורק אז להתחיל במסה?
זה תלוי בעצמך בדרך כלל במקרים האלה.
אם אתה תרד במשקל אתה עלול להגיע למצב של רזון מוגזם וגם הירידה יכולה להיות קשה

במקום לנחש, אם תעלה תמונה נוכל לעזור לך יותר בקלות

כמו שאמר יוגב, אם אתה רוצה חוות דעת תעלה תמונה שנוכל לייעץ מה עדיף לך.
בכל מקרה:
אני פעם הייתי מהשחיפים רצח האלה שאוכלים הכל ולא משמינים..
או מהאלה שחושבים שהם אוכלים הרבה ולא משמינים.
בקיצור התחלתי להתאמן חזק והתמדתי ויחד עם זה לאכול הרבה במהלך כל היום
כמה הרבה? יכול להיות שאתה אוכל מעט מדי ויכול להיות שיותר מדי. אם אתה לא יודע כמה אתה אוכל מכל דבר לא תדע אם אתה אוכל את הכמות הדרושה או יותר/פחות מדי.
ואחרי האימון ישר קופסת טונה וביצה ועוד
לא חייב. מה שחשוב זה שבסך היומי תגיע לערכים הדרושים.

Back
למעלה תחתית