עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובכמה אני צריל להכפיל את RMR שלי כדי להגיע למספר הקלוריות שאני צורך בתור מישהו שיושב רוב היום(תלמיד)הTDEE, זה אומר ההוצאת קלוריות היומית הטוטאלית שלך(בהתחשבות בפעילות יזומה ולא יזומה).
הRMR זה הוצאה קלורית במנוחה, כלומר כמה היית מוציא אם רק היית נח 24 שעות.
1.2ובכמה אני צריל להכפיל את RMR שלי כדי להגיע למספר הקלוריות שאני צורך בתור מישהו שיושב רוב היום(תלמיד)
אז הגעתי לתוצאה של 2050. אבל עדיין לא הבנתי אם אני רות להגיע לגרעון קלורי של 300 מאיזה מהם אני צריך להוריד את ה300?
לא.....הTDEE, זה אומר ההוצאת קלוריות היומית הטוטאלית שלך(בהתחשבות בפעילות יזומה ולא יזומה).
הRMR זה הוצאה קלורית במנוחה, כלומר כמה היית מוציא אם רק היית נח 24 שעות.
בעיקרון עכשיו אתה צריך להוסיף את כל הקלוריות שאתה שורף על אימונים אירובי ודברים אחרים שאתה עושה, תלך על הTDEE ותראה את קצב הירידה שלך ותתאים את התזונה בהתאם, אין דרך מוחלטת לדעת בהתחלה כמה קלוריות אתה מבזבז.אז הגעתי לתוצאה של 2050. אבל עדיין לא הבנתי אם אני רות להגיע לגרעון קלורי של 300 מאיזה מהם אני צריך להוריד את ה300?
לא הבנתילא.....
מה שכתבת לא נכוןבעיקרון עכשיו אתה צריך להוסיף את כל הקלוריות שאתה שורף על אימונים אירובי ודברים אחרים שאתה עושה, תלך על הTDEE ותראה את קצב הירידה שלך ותתאים את התזונה בהתאם, אין דרך מוחלטת לדעת בהתחלה כמה קלוריות אתה מבזבז.
לא הבנתי
יפה שאתה קובע עובדה בלי להוכיח או לתקן, מוזמן להביא טענה טובה ואז נדברמה שכתבת לא נכון
קצת מוזר שהTDEE שקיבלתי הוא 2600 כי אני אוכל 2800 ועדיין מתפתח למרות שכביכול זה רק 200 קלוריות.בעיקרון עכשיו אתה צריך להוסיף את כל הקלוריות שאתה שורף על אימונים אירובי ודברים אחרים שאתה עושה, תלך על הTDEE ותראה את קצב הירידה שלך ותתאים את התזונה בהתאם, אין דרך מוחלטת לדעת בהתחלה כמה קלוריות אתה מבזבז.
לא הבנתי
מתפתח זה עולה במשקל?קצת מוזר שהTDEE שקיבלתי הוא 2600 כי אני אוכל 2800 ועדיין מתפתח למרות שכביכול זה רק 200 קלוריות.
ירידה של כמה קילו צריך לרדת בשבוע/חודש?
לדעתי מישהו ברמה שלך לא צריך לעזור לאנשים אחרים...יפה שאתה קובע עובדה בלי להוכיח או לתקן, מוזמן להביא טענה טובה ואז נדבר
כן עולה גם במשקל.מתפתח זה עולה במשקל?
בשבוע תלוי בגירעון אבל בערך 300-500 גרם בשבוע