הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ( מסה )

• פותח/ת השרשור Ea96
  • פורסם בתאריך

Ea96

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אשמח לעזרה קצת ..
בן 22 - 185 סמ - 77.3 קילו - 12 אחוז שומן .

אני כרגע על : 425.6 פחמימה , 182 חלבון , 60 שומן .
4700 קלוריות יומי.

אני מתאמן 5 פעמים בשבוע מפצל את האימונים
ל- ABCDE . מתוכם 2 אימוני רגליים וחיזוקים
אני מסיים כמעט בלי בעיה כל ארוחה, והארוחות די גדולות מגיע לחצי קילו אורז אחרי בישול בארוחה .
ומצד שני לא עולה באחוז שומן בכלל נשאר על 12 .. •שאלה ראשונה האם להעלות עוד בצריכת הפחמימות היומית ? על מנת לעלות עוד במשקל בזמן יותר קצר .
• בנוסף קיבלתי המלצות לקחת בטא אלנין , אל ארגינין ועוד מספר תוספים .. עד עכשיו התוספים היחידים שנגעתי בהם הם : חלבון , קריאטין ( בשלבים מסוימיים ) , xtend (הפסקתי את השימוש ) , מולטי ויטמין ואומגה 3 ( משתמש באופן קבוע) וQ10 ( כבר לא בשימוש ) ..
השאלה שלי היא כזאת האם יש צורך והאם יש אפקט תרומה כלשהו לתוספים האלו ואיך זה מתבטא?

תודה

נערך לאחרונה:
במקומך הייתי מתחיל לקרוא קצת ולהבין מה מתאמן ברמה שלך צריך לעשות( רמז- לא absd) במקום להתעסק בדברים שוליים כמו תוספים. אני לא אומר שתוספים זה לא חשוב, להפך, גם אני משתמש בקריאטין ובוויטמינים וזה מאוד עוזר. אבל- זה רק חלק קטן מכול התחום של האימונים.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה מתאמן ברמה שלי ?
וברור לא מתעסק בתוספים כמשהו מרכזי , אם קראת אז ראית שלא השתשמשתי בתוספים כמעט , אני אוכל מאוד מסודר הכל בזמן ובדיוק מה שהגוף שלי צריך.
זה מה שאני מחפש את הידע וכל המעבר השאלה מאיפה אני מתחיל , מה אני מחפש ומה אני שואל ..
ולא אני לא מתכוון לסטרואידים וכו..
אם אתה באמת יכול לכוון יותר לדברים ספציפים זה יעזור .

מה הכוונה מתאמן ברמה שלי ?
וברור לא מתעסק בתוספים כמשהו מרכזי , אם קראת אז ראית שלא השתשמשתי בתוספים כמעט , אני אוכל מאוד מסודר הכל בזמן ובדיוק מה שהגוף שלי צריך.
זה מה שאני מחפש את הידע וכל המעבר השאלה מאיפה אני מתחיל , מה אני מחפש ומה אני שואל ..
ולא אני לא מתכוון לסטרואידים וכו..
אם אתה באמת יכול לכוון יותר לדברים ספציפים זה יעזור .
הכוונה היא שהתוכנית שלך לא מתאימה לטבעיים. אתה צריך fbw/ab או תוכנית כוח אם זה מעניין אותך.

למרות שאני 90 אחוז בטוח שזה טרול, אני אנגוס.
למה שאדם במשקל 77 קילו יאכל 4700 קלוריות כל יום ויעשה פיצול יותר ארוך מהרשימת מכולת שאמורה להיות לו?

425.6 פחמימה , 182 חלבון , 60 שומן .
זה ממש לא 4700 קלוריות... יותר לכיוון הקצת פחות מ3000

Back
למעלה תחתית