הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש שהאימון לוקח יותר מדי זמן, אשמח לעצות

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אוקי, אני מתאמן כרגע בסטריט וורקאוט ורץ מדי פעם והמטרה שלי היא לרדת בכמה שיותר באחוזי השומן. (שוקל 72, 1.74 ו16-17 אחוז שומן).
עכשיו מרגיש לי שהאימון ארוך מדי ובעצימות מאוד מאוד נמוכה ואני רוצה לעשות שינוי קטן בתכנית.

ב + יד קדמית
מתח רחב - 3*3-6
מתח רגיל - 3*3-6
מתח צמוד - 3*3-6
מתח בנות - 3*3-6
מתח אוסטרלי - 3*10-15
HEAD BANGERS - 3*6-12

חזה + יד אחורית

שכיבות שמיכה רחבות - 3*8-12
שכיבות שמיכה רגילות - 3*10-15
שכיבות שמיכה יהלום - 3*6-10
מקבילים על כיסא - 3*10-15
מקבילים - 3*4-8

כתפיים
שכיבות שמיכה פייק
- 3*6-12
טאק פלאנץ - 3*10 שניות עד חצי דקה
שכיבות שמיכה פסודו - 3*6-8

רגליים

סקוואטים - 3*10-15
לאנג'ים - 3*10
הרמות תאומים - 3*10-15

שרירי ליבה (בטן + גב תחתון)
הרמות רגליים 3*6-10
הרמות ברכיים 3*15
הרמות ברכיים לצדדים 3*14 (7 לכל צד)
פלאנק 3*חצי דקה - דקה
פלאנק על הצד - 3* חצי דקה(לכל צד)
סופרמנים - 3*10-20

רציתי להתחיל לשלב בין תרגילים. נגיד לעשות סט מתח ואז ישר לעשות סט שכיבות שמיכה, סט מתח וישר שכיבת שמיכה וכך הלאה ולנסות לשלב עוד תרגילים. זה יילך?
זה גם ייקח לי פחות זמן וגם והיה בעצימות יותר גבוהה (איך שאני רוצה).
אפשר עצות לגבי זה?

וכמובן שאני על גרעון קלורי שלילי.
של 200-300 (אני יודע שזה די נמוך, פשוט רוצה לרדת כמה שיותר שומן).

לא ייתן לך כלום להתאמן בפיצולים כאלו בסטריט וורקאווט. לך על fbw או פיצול עליון תחתון. בסטריט אין לך משקל להוסיף, ולהוסיף יותר מדי חזרות זה לא אפקטיבי. בגלל זה מה שעושים זה לוקחים תרגיל מסויים, ומקשים עליו. כול הרעיון זה להגיע לתרגילים המורכבים כמו פרונט, פלאנץ, דגל ועליות כוח.. וכמו באשכול הקודם שלך: הרבה יותר מדי נפח.

• פותח/ת השרשור
לא ייתן לך כלום להתאמן בפיצולים כאלו בסטריט וורקאווט. לך על fbw או פיצול עליון תחתון. בסטריט אין לך משקל להוסיף, ולהוסיף יותר מדי חזרות זה לא אפקטיבי. בגלל זה מה שעושים זה לוקחים תרגיל מסויים, ומקשים עליו. כול הרעיון זה להגיע לתרגילים המורכבים כמו פרונט, פלאנץ, דגל ועליות כוח.. וכמו באשכול הקודם שלך: הרבה יותר מדי נפח.
זה לא מפוצל, זה על כל הגוף..
אני עושה את כל זה באימון אחד.
..

לטעמי זה יותר מדי נפח וקשה להתקדם ככה, וגם לעשות 3 סטים ב-4 וריאציות של אותו התרגיל זה סתם מפגר. ניסיתי כל מיני דברים בשנה האחרונה וגיליתי שאני מתקדם הכי טוב עם תדירות גבוהה ומעט סטים. אני אוהב להתאמן כל יום ולעשות לא יותר מ-4 סטים ביום בכל תרגיל, בדרך כלל סט אחד בבוקר ואחד בערב או אחר הצהריים... ביום קל אני עושה סט אחד, בימים הכי כבדים אני עושה 3-4 סטים, בהתאם לאיך שהגוף מרגיש, כל סט למסקסימום חזרות, אני גבוה וכבד אז זה מספיק לי. מתרגל עמידות ידיים במהלך היום.

לרוב זה יוצא שאני מצליח להתקדם בחזרות כמעט בכל אימון. זה לא בהכרח אומר שזה מה שהכי טוב בשבילך, בתור התחלה אתה יכול פשוט לעשות 3 סטים של מתח באיזו וריאציה שבא לך, 3 סטים של מקבילים, פיסטול סקוואט... לנוח יום בין אימון לאימון ובאימון הבא להחליף את המקבילים בפייק פושאפס אם בא לך... או שאתה יכול פשוט לתרגל עמידות ידיים בהתחלה של כל אימון וגם בימי המנוחה וזה יכול להספיק. עמידות ידיים זה משהו שמצריך הרבה תרגול כדי לפתח.

ברור שהאימון שלך ארוך, אתה עושה יותר מדי סטים ובקושי מתאמץ. אם תרגיש שזה קל לך אז תוסיף עוד סטים או עוד תרגיל... אבל אני אוהב לקחת משהו פשוט ולהתקדם איתו הכי מהר שאפשר.

• פותח/ת השרשור
לטעמי זה יותר מדי נפח וקשה להתקדם ככה, וגם לעשות 3 סטים ב-4 וריאציות של אותו התרגיל זה סתם מפגר. ניסיתי כל מיני דברים בשנה האחרונה וגיליתי שאני מתקדם הכי טוב עם תדירות גבוהה ומעט סטים. אני אוהב להתאמן כל יום ולעשות לא יותר מ-4 סטים ביום בכל תרגיל, בדרך כלל סט אחד בבוקר ואחד בערב או אחר הצהריים... ביום קל אני עושה סט אחד, בימים הכי כבדים אני עושה 3-4 סטים, בהתאם לאיך שהגוף מרגיש, כל סט למסקסימום חזרות, אני גבוה וכבד אז זה מספיק לי. מתרגל עמידות ידיים במהלך היום.

לרוב זה יוצא שאני מצליח להתקדם בחזרות כמעט בכל אימון. זה לא בהכרח אומר שזה מה שהכי טוב בשבילך, בתור התחלה אתה יכול פשוט לעשות 3 סטים של מתח באיזו וריאציה שבא לך, 3 סטים של מקבילים, פיסטול סקוואט... לנוח יום בין אימון לאימון ובאימון הבא להחליף את המקבילים בפייק פושאפס אם בא לך... או שאתה יכול פשוט לתרגל עמידות ידיים בהתחלה של כל אימון וגם בימי המנוחה וזה יכול להספיק. עמידות ידיים זה משהו שמצריך הרבה תרגול כדי לפתח.

ברור שהאימון שלך ארוך, אתה עושה יותר מדי סטים ובקושי מתאמץ. אם תרגיש שזה קל לך אז תוסיף עוד סטים או עוד תרגיל... אבל אני אוהב לקחת משהו פשוט ולהתקדם איתו הכי מהר שאפשר.
אז לא להשתמש בתכנית הזו?
איך לי עוד שום תכנית חוץ מזה, ומתח 3 סטים פשוט לא יספיק לי...
מישהו?

אז לא להשתמש בתכנית הזו?
איך לי עוד שום תכנית חוץ מזה, ומתח 3 סטים פשוט לא יספיק לי...
מישהו?
אימון שאני פעם הייתי עושה;
ספרינטים- לא יותר ממאה מטר
מתח
מקבילים
פיסטול סקוואטים
בטן- לא להגזים בתרגילים
תנסה כול הזמן להתקדם לווריאציות יותר קשות. להוסיף מלא חזרות לא ייתן לך כלום

• פותח/ת השרשור
אימון שאני פעם הייתי עושה;
ספרינטים- לא יותר ממאה מטר
מתח
מקבילים
פיסטול סקוואטים
בטן- לא להגזים בתרגילים
תנסה כול הזמן להתקדם לווריאציות יותר קשות. להוסיף מלא חזרות לא ייתן לך כלום
ניסיתי לעשות רק מתח ומקבילים בקטנה, ופשוט לא הרגשתי כלום..
לגבי הריצות, זה מה שאני מתכנן לעשות.

• פותח/ת השרשור
לך יש ? לא נראה לי. אין לכם מה לצאת עליו כי כול מתחיל עושה טעויות, ובגלל זה עוזרים לו.
יוסי ערכתי קצת את התכנית והורדת כמה תרגילים, תוכל עכשיו להגיד לי איך היא?
DA714F96-14EF-4A24-93DE-E66CBA0EFE4D.jpeg

4F37FDC5-1A2E-4CF8-809D-9E37379A8E0B.jpeg

4X10 מקבילים ומתח וזהו. פשוט לא הרגשתי כלום..
אם אני אשלב בין תרגילים, למשל לעשות ישר אחרי מתח שכיבות שמיכה וכך הלאה , זה בסדר?
אני רוצה שזה יהיה גם על עצימות גבוהה ובלי יותר מדי זמן מנוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית