הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
אני בן 15, מתאמן 3 פעמים בשבוע SS.
המשקל הנוכחי - 76 ק''ג.
גובה - 180 בערך.
אוכל בדרך כלל דגים, גבינות דלות שומן, ופסטה מלאה/פריכיות אורז וסלט עלים. בחודש האחרון הפחתתי משמעותית את צריכת הבשר (אכלתי המון חזה עוף ופרגיות אבל זה כבר עשה לי לא טוב בגוף), אולי בגלל זה אני גם מתחיל להרגיש עייפות?
אני מעוניין להתחיל לתסף במגנזיום. באיזה סוג לבחור ומה המינון שעליי לקחת, והאם כדאי להוסיף גם אבץ?

@Daniel Barack
@Mike
@White Walker

בעבר זכור לי שהיה נהוג להמליץ למי שיכול לקחת מגנזיום ואבץ כתוסף כי דיי קשה להגיע לכמויות מאוכל.
לגבי מגנזיום יש את אלו שיעדיפו את הציטראט, אישית אני לקחתי את הרגיל ברוב התקופה שבה הייתה מתאמן+כדור אחד של ציטראט (פשוט זה היה יותר יקר)
אבץ בעברי לקחתי zinc picolinate

אני בן 15, מתאמן 3 פעמים בשבוע SS.
המשקל הנוכחי - 76 ק''ג.
גובה - 180 בערך.
אוכל בדרך כלל דגים, גבינות דלות שומן, ופסטה מלאה/פריכיות אורז וסלט עלים. בחודש האחרון הפחתתי משמעותית את צריכת הבשר (אכלתי המון חזה עוף ופרגיות אבל זה כבר עשה לי לא טוב בגוף), אולי בגלל זה אני גם מתחיל להרגיש עייפות?
אני מעוניין להתחיל לתסף במגנזיום. באיזה סוג לבחור ומה המינון שעליי לקחת, והאם כדאי להוסיף גם אבץ?

@Daniel Barack
@Mike
@White Walker
יש המון גורמים לכך שאתה חווה עייפות. בין היתר דברים שגם קשורים לתזונה. אבל מפה ועד קביעה חד משמעית ומהימנה - הדרך ארוכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית