הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כמה שאלות על hst

The Asaf

משתמש מתחיל
286
27
נק' מוניטין:
33
286
27
1. עם איזה משקלי עבודה כדאי להתחיל את התוכנית?

2. אם הבנתי נכון את הבלוק הרביעי - שלושה אימונים ראשונים אני עובד עם משקל RM2 רק על השליליות עם עזרה של ספוטר בעלייה, בשלושה אימונים האחרים אני עובד ל5 חזרות עם RM5 ומגיע לכשל באימון השישי. נכון?

3. אם אין אפשרות לספוטר, יש אלטרנטיבה? מתאמן בצהריים לרוב...

4. בבלוק הראשון והשני כשאני עם חזרות גבוהות, 15 ו-10, מה המהירות של החזרות? אני עושה טאץ׳ אנד גו או פאוז?

תודה לעונים.
אפ
@hanan @MasterSplitter

1. עם איזה משקלי עבודה כדאי להתחיל את התוכנית?

2. אם הבנתי נכון את הבלוק הרביעי - שלושה אימונים ראשונים אני עובד עם משקל RM2 רק על השליליות עם עזרה של ספוטר בעלייה, בשלושה אימונים האחרים אני עובד ל5 חזרות עם RM5 ומגיע לכשל באימון השישי. נכון?

4. בבלוק הראשון והשני כשאני עם חזרות גבוהות, 15 ו-10, מה המהירות של החזרות? אני עושה טאץ׳ אנד גו או פאוז?

תודה לעונים.
Hst זאת התוכנית שמיועדת לאתלטים לא?

תכנית מאוד מעניינת.
עשיתי אותה מזמן וגיליתי שהיא ממש לא לרמה שלי.. היא מתקדמת מדי.
לפי מה שאני רואה, בהתחשב לרמת התכנית והשאלות ששאלת, זו לא תכנית בשבילך.

• פותח/ת השרשור
תכנית מאוד מעניינת.
עשיתי אותה מזמן וגיליתי שהיא ממש לא לרמה שלי.. היא מתקדמת מדי.
לפי מה שאני רואה, בהתחשב לרמת התכנית והשאלות ששאלת, זו לא תכנית בשבילך.
נכון, לא חשבתי להתחיל אותה עכשיו אלא כשאני אגיע למשקלים יותר גבוהים.
בכ"מ, יש לך תשובה?
לדעתי יש בhst יותר מדי נפח. לך על fbw פשוטה יותר. ולגבי הספוטר-אתה מתאמן לבד או בחדכ?
יותר מדי נפח? יש סט אחד של תרגיל עיקרי וסט אחד של תרגיל עזר, סך הכל שישה בשבוע...
לבד בחדכ.

1. עם איזה משקלי עבודה כדאי להתחיל את התוכנית?לא ניתן לענות מעכשיו, תגיע למשקלים ואז נוכל לדעת.

אני בזמנו וויתרתי על הבלוק הזה, מיותר לדעתי.
לא, זו מהות התכנית, וזה מה שבדיוק מפריע לי היום.
אתה מדבר על תרגיל ספציפי? זה ברור שלא תעצור בין החזרות כמו שברור שבדדליפט כן תעצור בין החזרות. תודה לעונים.
אפ
@hanan @MasterSplitter

• פותח/ת השרשור
אז הפסקת עם התוכנית בגלל שהיא לא לרמה שלך או בגלל בגלל שאין לך אפשרות לבצע את הבלוק הרביעי?

לדוגמה בפרס, בנץ וסקוואט. TnG או פאוז?

בגלל שלא לרמה שלי ולא משרתת את המטרות שלי.

אני מצטער אבל אני באמת לא מבין למה אתה מתכוון.. אתה מתכוון לעצור בין החזרות? כי אמצע החזרה הוא למעלה..
לא הייתי ממליץ לעצור בין החזרות, לא למעלה ולא למטה.
פמפם באופן מבוקר, זה המוטו.
סקוואט קצת יותר בעייתי לפמפם כמובן, אם הטכניקה נשמרת פמפם בביטחה.

• פותח/ת השרשור
בגלל שלא לרמה שלי ולא משרתת את המטרות שלי.

אני מצטער אבל אני באמת לא מבין למה אתה מתכוון.. אתה מתכוון לעצור בין החזרות? כי אמצע החזרה הוא למעלה..
לא הייתי ממליץ לעצור בין החזרות, לא למעלה ולא למטה.
פמפם באופן מבוקר, זה המוטו.
סקוואט קצת יותר בעייתי לפמפם כמובן, אם הטכניקה נשמרת פמפם בביטחה.
כן, הכוונה שלי לעצור בין החזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית