הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לא יודע אם התכנית טובה או לא כנסו תנו חוות דעת.

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
נתונים:
משקל:63
גובה168
מטרה:עליית במסת השריר
מתאמן 4 פעמים בשבוע
אז ככה מתאמן כבר 10 חודש מתוכם 3 חודש התחלתי בסבב ככה המאמן נתן לי לעשות זה שטויות אני יודע.
עכשיו אני בתכנית הזאת :

אם זה עדיין לא טוב תגיד מה לא בסדר כי רשמתי כול מה שהיה שם.

אז זה הולך ככה AB
4 פעמים בשבוע:

A:
חזה:
בנץ פרס עם מוט 4X6
חזה עליון בשיפוע חיובי עם שתי משקולות 4x8
פרפר 4x8

רגליים:
לחיצת רגליים במכונה3x10
עוד איזה תרגיל זה מין כפיפות רגליים כאלה שאני מרים אותם למעלה.3X10
(לא יכול לעשות סקוואט יש בסמית משין אבל זה מעפן אמרו לי גם שזה דופק תברכיים חזק)
ידיים:
כפיפות עם מוט W בישיבה3X8
פטישים3X8

B:גב:
פולי (משיכה של המוט לחזה )4X8
מתח4XMAX
ופה אני בדילמה חח מה להכניס חתירה עם יד אחת על המיטה עם גב מקביל למיטה או חתירה על שתי ידיים במכונה או חתירה עם מוט. --- מה ה כ י עדיף ? לא יכול לעשות דדליפט המאמן לא מרשה אל תגידו לי לעשות בכול זאת כי זה כבר מיותר אין עוד חדרי כושר עם יעיף אותי או משהו.4X8

כתפיים:
עושה מין מיליטרי פרס בישיבה בסמית3X8
לחיצת כתפיים עם שתי משקולות בישיבה 3X8
ועוד תרגיל עם החוט הזה כתף אחורית.3X8

יד אחורית:
לחיצה צרפתית 3X8
ועוד 2 תרגילים עם חוט עם מוט משולש כזה שמורידים למטה בעמידה ועם חבל כזה .

אז איך התכנית? אם יש הערות המלצות הערות מה להוסיף להוריד אל תחסכו את זה ממני.

ואל תתנו תגובות כמו תתחיל SS וכאלה אין לי אפשרות לעשות SS אז אל תשגעו תשכל עם התכנית הזאת לא יכול נקודה ! לא להתווכח.

נערך לאחרונה:
התוכנית גרועה , אין סקוואט , דדליפט ופרס .
ואל תשים תמונות של גברים בלי חולצה בסמל שלך , כאן זה לא הזמן הורוד .

מזה פרס?
ןבסמל זאתי התמונה שלי מה הבעיה?

תקרא בפורום , יש המון חומר ובגלל זה גם נעלו לך מקודם את הנושא .
אני לא רוצה לראות תמונה שלך בלי חולצה , ולא נראה לי גם שאר הפורום רוצה .

דאוס אפשר להעלות את התמונת רגליים שלי בסוף מאסה עם תחתונים ?🤡

• פותח/ת השרשור

מזה קשור אני מכיר בנץ פרס מיליטרי פרס לג פרס וכול אלא אבל מזה פרס לבד ?
בקיצור לא משנה תעזרו לי עם התכנית עדיף מה לעשות? מה לשנות? מה לא טוב?

מזה קשור אני מכיר בנץ פרס מיליטרי פרס לג פרס וכול אלא אבל מזה פרס לבד ?
בקיצור לא משנה תעזרו לי עם התכנית עדיף מה לעשות? מה לשנות? מה לא טוב?
פרס = לחיצה מעל הראש עם מוט, הרבה פעמים אומרים מילטרי פרס במקום פרס.

A

רגליים:

לג פרס/סקוואט חופשי - 3X6
מכרעיים - 3X10-12

חזה:

בנץ' פרס - 3X6
פרפר - 3X10-12

יד קדמית

כפיפות מרפקים עם מוט דאבל יו - 3X8-12

B

גב:

מתח רחב - 3X5-10
מסור - 3X8-12

כתפיים:

מילטרי פרס/לחיצת כתפיים בישיבה - 3X6-8

יד אחורית:

לחיצה צרפתית - 3X8-12

התוכנית שלך גרועה ברמות אתה חושב שאם תטעם מכל תרגיל יצא ממך משו.... כמה זמן אימון לוקח לך? 4 שנים?

רק שתדע שהמדריך לא יכול להעיף אותך תגיד לו שבלי תרגילים מורכבים אתה לא יכול להתקדם וכל עוד אתה משלם לו ולא שובר לו כלום זכותך לעשות מה שבא לך. פשוט תבוא יום אחד תעשה דדליפט/מילטרי ותראה מה הוא יגיד...

בשיא הכנות אפשר להתקדם בלי תרגילים מורכבים אבל זה חסר טעם והשינוי ייקח הרבה יותר זמן... הפיתרון הכי טוב בשבילך זה שתבוא עם מישו מבוגר איתך ושהוא יעשה דדליפט תעשה יחד איתו... המדריך לא נותן לך לעשות כי הוא חושב שתשבור ת'גב ואז זה יהיה על אחריותו אתה מבין? אין מה לעשות...

נערך לאחרונה:
מה זה המדריך יעיף אותי עם אני יעשה דדילפט...
מה זה החוצפה הזאת, מי משלם למי אתה להם או הם לך?!? המדריך שלך חוצפן...
בכל מקרה כבר הגיבו לך על התוכנית.. היא גרועה ותחליף אותה בSS אתה לא רוצה ,ונותן למאמן להכתיב לך איך להתאמן, אז בקשה תישאר עם התוכנית הגרועה שלך..

אם אמרו לך SS + חלב למרות שאמרת שאתה לא יכול לעשות SS זה סימן שהתוכנית שלך נוראית, תיקח תוכנית מהאתר, או שכבר אמרתי כאן למישהו, אתה צריך תרגיל אחד מורכב לרגליים (או 2 אם מחשיבים דדליפט), לחיצה ומשיכה באימון, 3 סטים בטווח חזרות של 5-8 לכל תרגיל חוץ מהדדליפט, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
A

רגליים:

לג פרס/סקוואט חופשי - 3X6
מכרעיים - 3X10-12

חזה:

בנץ' פרס - 3X6
פרפר - 3X10-12

יד קדמית

כפיפות מרפקים עם מוט דאבל יו - 3X8-12

B

גב:

מתח רחב - 3X5-10
מסור - 3X8-12

כתפיים:

מילטרי פרס/לחיצת כתפיים בישיבה - 3X6-8

יד אחורית:

לחיצה צרפתית - 3X8-12

התוכנית שלך גרועה ברמות אתה חושב שאם תטעם מכל תרגיל יצא ממך משו.... כמה זמן אימון לוקח לך? 4 שנים?

רק שתדע שהמדריך לא יכול להעיף אותך תגיד לו שבלי תרגילים מורכבים אתה לא יכול להתקדם וכל עוד אתה משלם לו ולא שובר לו כלום זכותך לעשות מה שבא לך. פשוט תבוא יום אחד תעשה דדליפט/מילטרי ותראה מה הוא יגיד...

בשיא הכנות אפשר להתקדם בלי תרגילים מורכבים אבל זה חסר טעם והשינוי ייקח הרבה יותר זמן... הפיתרון הכי טוב בשבילך זה שתבוא עם מישו מבוגר איתך ושהוא יעשה דדליפט תעשה יחד איתו... המדריך לא נותן לך לעשות כי הוא חושב שתשבור ת'גב ואז זה יהיה על אחריותו אתה מבין? אין מה לעשות...

חח לאוניד אתה איתי במכון כושר ואתה יו דע שקלוד לא מרשה לעשות סקוואט דדליפט מיליטרי בנט אובר וכול זה אפילו אתה אמרתה לי חחחח.. רוצה ניפול עליו פעם אחת נראה לו מזה? רוצים לגדול עם תרגילים טובים חח מזה החרא הזה לא מרשה!??!
חח ו מה התכנית שלך מה אתה עושה?

חח לאוניד אתה איתי במכון כושר ואתה יו דע שקלוד לא מרשה לעשות סקוואט דדליפט מיליטרי בנט אובר וכול זה אפילו אתה אמרתה לי חחחח.. רוצה ניפול עליו פעם אחת נראה לו מזה? רוצים לגדול עם תרגילים טובים חח מזה החרא הזה לא מרשה!??!
חח ו מה התכנית שלך מה אתה עושה?
חחחח זה אני וחבר שלי במשתמש אחד. הוא מתאמן בשער הנגב ואני איתך בחדר כושר בלי סקוואט חח.... זה הוא כתב לך ת'תוכנית... שמע, אני במאסה וזאת התוכנית שלי (FBW)

רגליים:

לג פרס 2 סטים 10-12 חזרות
מכרעיים 10-12 חזרות

חזה:

בנץ' פרס 3 סטים 6 חזרות

גב:

פולי עליון לחזה 3 סטים 8-10 חזרות

כתפיים:

לחיצת כתפיים 2 סטים 6-10 חזרות

יד קדמית

כפיפות מרפקים עם מוט 2 סטים 8-12 חזרות

יד אחורית

לחיצה צרפתית סט 1 ו10 חזרות

בטן

3 סטים של 12 חזרות

חח אין מה לעשות קלוד לא מרשה, אני כבר בן 17 חחחחחח איזה מפגר זה חחח... מגיל 17 אפשר לעשות סקוואט, ועוד סקוואט משין איזה מגעיל זה.. עדיף לעשות לג פרס או סקוואט עם משקולות... ומילטרי פרס ודדליפט יש לנו אפשרות לעשות אבל קלוד יבלבל בשכל איזה מעצבן, הם לא מבינים שזה החדר כושר שלו והוא יזיין לנו ת'תחת חח אם נעשה מרד

• פותח/ת השרשור
חחחח זה אני וחבר שלי במשתמש אחד. הוא מתאמן בשער הנגב ואני איתך בחדר כושר בלי סקוואט חח.... זה הוא כתב לך ת'תוכנית... שמע, אני במאסה וזאת התוכנית שלי (FBW)

רגליים:

לג פרס 2 סטים 10-12 חזרות
מכרעיים 10-12 חזרות

חזה:

בנץ' פרס 3 סטים 6 חזרות

גב:

פולי עליון לחזה 3 סטים 8-10 חזרות

כתפיים:

לחיצת כתפיים 2 סטים 6-10 חזרות

יד קדמית

כפיפות מרפקים עם מוט 2 סטים 8-12 חזרות

יד אחורית

לחיצה צרפתית סט 1 ו10 חזרות

בטן

3 סטים של 12 חזרות

חח אין מה לעשות קלוד לא מרשה, אני כבר בן 17 חחחחחח איזה מפגר זה חחח... מגיל 17 אפשר לעשות סקוואט, ועוד סקוואט משין איזה מגעיל זה.. עדיף לעשות לג פרס או סקוואט עם משקולות... ומילטרי פרס ודדליפט יש לנו אפשרות לעשות אבל קלוד יבלבל בשכל איזה מעצבן, הם לא מבינים שזה החדר כושר שלו והוא יזיין לנו ת'תחת חח אם נעשה מרד

אההה חחח ולמה אתה עושה FBW? זה למתחילים תעשה AB ארבע פעמים בשבועואין לנו לג פרס בחדר כושר יש לנו לחיצת רגליים במכונה ואתה יכול לעשות סקוואט לך לקלוד שאל אותו אם אתה יכול לעשות.וחחחח אפשר לדבר איתו אתה יודע לא צריך מרד.לעשות עליו מרד זה מפחיד חחחח.

אההה חחח ולמה אתה עושה FBW? זה למתחילים תעשה AB ארבע פעמים בשבועואין לנו לג פרס בחדר כושר יש לנו לחיצת רגליים במכונה ואתה יכול לעשות סקוואט לך לקלוד שאל אותו אם אתה יכול לעשות.וחחחח אפשר לדבר איתו אתה יודע לא צריך מרד.לעשות עליו מרד זה מפחיד חחחח.
אהה חחחחחחח FBW זה למתחילים חחחחחחחחח אבל הוא באמת מתאמן מתחיל חחחחחחחחחח אה וחחחחחחחח תגידו לקלוד שילך לחפש את החברים שלו חחחחחחח אם הוא "לא מרשה" לעשות סקוואט חחחח, Fuck Claude.​

אה לא קוראים לזה לג פרס? אבל לג פרס באנגלית זה לחיצת רגליים XD חחח לא משנה...

איזה AB, אם עושים AB ו4 פעמים בשבוע צריך לעשות ראשון, שני, רביעי ושישי והחדר כושר סגור בשישי... וחשבתי לעשות AB ו3 פעמים בשבוע אבל אני מתקדם יפה עם FBW אז אני לא משנה...

אני לא רוצה לעשות סקוואט בסמית', עדיף לעשות סקוואט עם משקולות או לחיצת רגליים אני יודע חח.. סבבה, אין כלוב אז לא עושים סקוואט, אבל למה הוא לא מרשה מילטרי ודדליפט יאללה... מרד נגד קלוד אני יעשה אוליי שיהיה איתי צבא של לוחמים אמיצים שמוכנים להקריב את עצמם למען הדדליפט! עזוב, הוא בטח לא יודע איך עושים דדליפט בכלל... למה לדבר איתו... תגיד מאור, אם הוא סגר ת'חדר כושר אתמול בפורים, זה אומר שהוא ייסגור אותו למשך 17 יום בפסח? חחחח אני מתאבד אם כן

• פותח/ת השרשור
חחח לג פרס זה זה מה שיש לנו במכון אתה יודע כבר מזה.ואני עושה AB 4 פעמים בשבוע יום ראשון שני רבעי חמישי הוא אמר לי לעשות ככה , ואם אתה מתקדם עם התכנית הזאת אז סבבה.וסקווט בסמית אני קודם רוצה לראות איך זה וסקוואט עם משקולות זה חרא אתה לא יכול לשים משקל ממש כבד זה נראה לא נוח כזה. ועכשיתי פרס כזה רק עם המוט ושאלתי אותו עם התרגיל הזה עובד על כתפיים(כאילו שאני לא יודע חחח )הוא אמר לי כן אבל לא עושים אצלנו הוא מסוכן. דדליפט חח ניראלי הוא באמת לא יודע לעשות וחחחחחח באמת צריך צבא טוב לצאת למרד חחח.ולא ניראה לי שהוא יסגור תחדר כושר אוליי רק שיהיה ערב חג אם , הוא סוגר ל17 יום אני חותךך תורידים אני משתגעעע !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית