הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכפות הרגליים - מצב נואש

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך

Harlen

משתמש פעיל
429
699
נק' מוניטין:
2,669
429
699
היי, יש לי כאבים בכפות הרגליים כבר בערך שנה בעקבות הצבא.
כמובן שעם הפחתה בעומסים הכאבים פוחתים אבל הכאב קיים תמיד. בעמידה הכאב הוא בעיקר בעקב ובחלק לטראלי של כף הרגל לכל אורכה
בזמן מנוחה הכאב הוא בעיקר בעקב
קיים גם כאב בקשת כף הרגל אם אני עומדת על רגל אחת
הוצאתי מדרסים צבאיים שעוזרים מעט אבל גם איתם המצב רע
לא מצפה לטיפול רפואי מהצבא, הם מכירים וגםוהייתי אצל אורטופד שהדבר היחיד שהוא חידש לי הוא ש'' קיים חשש לפלטפוס קל'' והביא לי אסמכתא למדרסים.
אני לא יכולה ולא רוצה להפחית עומסים, אני צריכה ללמוד להסתדר עם זה, יכולה לשאת את הכאב לרוב אבל בקרוב העומס יעלה והמצב יהיה בלתי נסבל.
אני פונה כאן בעיקר כדי לקבל הצעות ורעיונות להפחית את הכאב ואולי לפתור את הבעיה
המלצה לטיפול כלשהו להפחתת הכאב? דיקור ? המלצה למדרסים טובים מאוד שישרדו תקופה ארוכה
אדם שיאבחן?
מצבי נואש ואני מוכנה לנסות הכל, פתוחה להצעות
תודה

מציע לך לקרוא את זה:
כף הרגל – החוליה החלשה
אני גם עם פלטפוס ובעיות לא קלות ברגל מאז ומתמיד, ואחרי חצי שנה בערך שאני מנסה לאורך כל היום את מה שרשמתי פה בכתבה פיתחתי קשת מסויימת ברגל והמצב בכפות הרגליים והגב שלי השתפרו משמעותית

מציע לך לקרוא את זה:
כף הרגל – החוליה החלשה
אני גם עם פלטפוס ובעיות לא קלות ברגל מאז ומתמיד, ואחרי חצי שנה בערך שאני מנסה לאורך כל היום את מה שרשמתי פה בכתבה פיתחתי קשת מסויימת ברגל והמצב בכפות הרגליים והגב שלי השתפרו משמעותית

לא יודע קוצר. לבנאדם יש כאבים בזמן מנוחה בעקב ובזמן עבודה בצורה שפוגעת לו בתיפקוד. זה יותר מסתם פלטפוס. וגם אם זה פלטפוס, הוא לא פירט אם מדובר בפלטפוס גמיש או בפלטפוס מוקשה. גם העובדה שזה התחיל לאחר או בזמן השירות הצבאי אומר שמדובר בפגיעה מעבר לפלטפוס פשוט.

לפותח האשכול, הייתי ממליץ על בירור מעמיק כי אם זה בעקב בזמן מנוחה, אז אינטואיטיבית הייתי בודק יותר לעומק באזור הזה.

לא יודע קוצר. לבנאדם יש כאבים בזמן מנוחה בעקב ובזמן עבודה בצורה שפוגעת לו בתיפקוד. זה יותר מסתם פלטפוס. וגם אם זה פלטפוס, הוא לא פירט אם מדובר בפלטפוס גמיש או בפלטפוס מוקשה. גם העובדה שזה התחיל לאחר או בזמן השירות הצבאי אומר שמדובר בפגיעה מעבר לפלטפוס פשוט.

לפותח האשכול, הייתי ממליץ על בירור מעמיק כי אם זה בעקב בזמן מנוחה, אז אינטואיטיבית הייתי בודק יותר לעומק באזור הזה.
זה יכול מאוד להיות שימוש יתר במנגנוני פיצוי, הישענות על אזורים לא נכונים בכף הרגל לאורך זמן

היי. במקרה כזה אני יכול לכתוב פה אינסוף תיאוריות כפי שאתה רואה שכבר ענו לך.
המלצה שלי. גש לפיזיו שיעשה לך הערכה מלאה. ותפתור את העניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית