הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יותר מידי עומס?

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי, אני בן 20, מתאמן בשנה האחרונה, וגם בתיכון התאמנתי שנתיים בערך. שוקל 72, על 173 עם 15% שומן +-

המרפק אצלי הוא אזור רגיש, ומאז שאני בab מידי פעם יש לי כאבי מרפק שמובילים לאימון פחות עצים או ממש מנוחה של כמה ימים. החימום שלי כולל גם אירובי וגם חימום מפרקים.

חד"כ A:
בנץ דאמבלים(כרגע עם 27.5 כל יד) 3X8
שכיבות סמיכה archer(כמעט יד אחת) 3x8-עשיתי פרפר והיה פחות ידידותי למרפק.

שכיבות סמיכה בעמידת יידים על הקיר2X6-8
הרחקה לצדדים 2X8-10

מקבילים עם משקל (15 קילו) 2x8
פשיטת מרפקים 2x8

חד"כ B:
מתח עם משקל) 15 קילו) 3X6
חתירה עם דאמבל על ספסל(22) 3X6-8

לג פרס 3X6 מאה קילו
לאנצים 3x16 עם 17.5 כל יד

כפיפות מרפקים 2x8
פטישים 2x10

סוף כל אימון בטן.
בסופש אימון אחד מוחלף בsw עם טבעות. הכל למיטב ידיעתי בטכניקה טובה, אני כבר די אובד עצות... תודה רבה על העזרה!

היי, אני בן 20, מתאמן בשנה האחרונה, וגם בתיכון התאמנתי שנתיים בערך. שוקל 72, על 173 עם 15% שומן +-

המרפק אצלי הוא אזור רגיש, ומאז שאני בab מידי פעם יש לי כאבי מרפק שמובילים לאימון פחות עצים או ממש מנוחה של כמה ימים. החימום שלי כולל גם אירובי וגם חימום מפרקים.

חד"כ A:
בנץ דאמבלים(כרגע עם 27.5 כל יד) 3X8
שכיבות סמיכה archer(כמעט יד אחת) 3x8-עשיתי פרפר והיה פחות ידידותי למרפק.

שכיבות סמיכה בעמידת יידים על הקיר2X6-8
הרחקה לצדדים 2X8-10

מקבילים עם משקל (15 קילו) 2x8
פשיטת מרפקים 2x8

חד"כ B:
מתח עם משקל) 15 קילו) 3X6
חתירה עם דאמבל על ספסל(22) 3X6-8

לג פרס 3X6 מאה קילו
לאנצים 3x16 עם 17.5 כל יד

כפיפות מרפקים 2x8
פטישים 2x10

סוף כל אימון בטן.
בסופש אימון אחד מוחלף בsw עם טבעות. הכל למיטב ידיעתי בטכניקה טובה, אני כבר די אובד עצות... תודה רבה על העזרה!
יש לך יותר מדי לחיצות, נראה לי שבגלל זה כואב לך המרפק

• פותח/ת השרשור
לא באמת טרחתי לקרוא את התוכנית כי היא לא מעניינת, מה הבעיה במרפק?
כאבים מחוץ למרפק בזמן אימון, לפעמים אחרי. לא באופן קבוע, ובדכ אחרי הורדת עומס/אימון מהשבוע עובר. היה היה לי בעבר, אובחן כדלקת עם מרפק רגיש כתוצאה מגמישות יתר במפרקים והתשובה כמובן הורדת עומס, מעט מנוחה וחזרה הדרגתית. אני לא ברמת הכאב כמו אז, והוא מגיע לעיתים. השינה טובה, האוכל טוב, ואני לא יודע איך למנוע.

אני לא יודע אם זה מה שגורם לבעיה אבל גם אני חושב שיש לך יותר מדי לחיצות באימון A.

10 סטים של לחיצות באימון A ו-6 סטים של משיכות באימון B לחזרות נמוכות, אני לא מבין את ההיגיון בתוכנית.

אני לא יודע אם זה מה שגורם לבעיה אבל גם אני חושב שיש לך יותר מדי לחיצות באימון A.

10 סטים של לחיצות באימון A ו-6 סטים של משיכות באימון B לחזרות נמוכות, אני לא מבין את ההיגיון בתוכנית.
ועוד מבודדים לטרייספס ולבייספס שגם מעמיסים על המרפק

• פותח/ת השרשור

אשמח להצעה לשינויים.. התוכנית די מאולתרת, ניסיתי להרכיב משהומשאוכל לעשות בחדר כושר הצבאי

ההצעה שלי היא לעשות חלוקת עבודה די שווה של לחיצות ומשיכות, במקרה הזה הייתי מוריד את כמות הלחיצות. אני לא יכול לתת לך המלצות
ספציפיות בשבילך כי אני לא אתה ואני לא יודע איך הגוף שלך מגיב.

• פותח/ת השרשור
זה ממש ab מהפורטל, רק שהורדתי תרגילים שאין לי אפשרות לעשות בחדכ שלי. אנסה להוריד סט לחיצה להוסיף סט משיכה

היי. נשמע שכל העניין פההוא האחיזה עצמה(טכניקה), ממליץ לגשת למישהו שיכול להתבונן על הביצוע מבחוץ.
בד"כ זה נובע מעומס על השכ"י.
אני נתקל בלא מעט בעיות כאלו. ייתכן כמובן שזה גם עומס האימונים או משקל . אבל זה אפשר לדעת רק אחרי בדיקה והסתכלות .
ממליץ לנסות לשים לב לשורש כף היד בביצוע התרגילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית