הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט ודדליפט

אני לא כל כך מבין מהזווית הזאת אם זה לואובר או הייבר , בכלל מקרה אתה יורד בטווח ובתנועה של היי-בר אז אם כבר, נסה לשים את המוט יותר למעלה על הטרפז ותנסה לשמור טורסו טיפה יותר ישר ומכווץ.
לגביי הדדליפט אל תסתכל הצידה ותעלה סרטון עם משקל קצת יותר ׳מאתגר׳ אבל סהכ בנתיים נראה בסדר להתקדם...

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך מבין מהזווית הזאת אם זה לואובר או הייבר , בכלל מקרה אתה יורד בטווח ובתנועה של היי-בר אז אם כבר, נסה לשים את המוט יותר למעלה על הטרפז ותנסה לשמור טורסו טיפה יותר ישר ומכווץ.
לגביי הדדליפט אל תסתכל הצידה ותעלה סרטון עם משקל קצת יותר ׳מאתגר׳ אבל סהכ בנתיים נראה בסדר להתקדם...
גם לי לא ברור אם אני עושה HB או LB, עד עכשיו זה היה די שילוב של שניהם.
אני מנסה להתחיל לעשות LB אבל מפריע לי הכתף, עושה לי כאבים. ראיתי את הסרטון של אלן, אנסה ליישם אימון הבא.
אף פעם אני לא מסתכל על המראה, הפעם הסתכלתי משום מה ושילמתי על זה בצוואר תפוס.

הדדליפט חוץ מהחלק של המראה שדובר כבר אין לי מה להוסיף, אחלה דדליפט.
הסקוואט גם נראה טוב ותכלס המיקום של המוט לא באמת משנה, אבל במקרה שלך הייתי מוריד את המוט טיפה לאורך הגב, מקרב את האחיזה ומוריד מרפקים, ככה תיצור מדף שרירי למוט ותכווץ את הגב כמו שצריך. כרגע מה שאתה עושה זה רק לכופף את הכתפיים קדימה כדי ליצור מדף מזוייף.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט גם נראה טוב ותכלס המיקום של המוט לא באמת משנה, אבל במקרה שלך הייתי מוריד את המוט טיפה לאורך הגב, מקרב את האחיזה ומוריד מרפקים, ככה תיצור מדף שרירי למוט ותכווץ את הגב כמו שצריך. כרגע מה שאתה עושה זה רק לכופף את הכתפיים קדימה כדי ליצור מדף מזוייף.
זה מה שעשיתי עד עכשיו.
אותו אימון שצילמתי (אתמול) ניסיתי לעבוד לLB אבל היה לי די כואב בכתף ובמרפק אז החלטתי להמשיך עם מה שעשיתי.
ממה שראיתי אם אני אעבוד על זה יותר זה אמור להסתדר אז אימון הבא אני שוב אנסה לעשות LB, מקווה שיהיה יותר טוב.

דדליפט מלפני כמה דקות. מה אומרים?
יש גלישה של הברכיים?

תכלס לא רע בכלל,אתה כמעט שם.
מה שדופק לך קצת את התנועה זה הזריקות מבט למראה,שגורם לך להזדקף בתחתית ולכן יש גלישה של הברכיים.
" your chest going to go where your eyes go"

• פותח/ת השרשור
תכלס לא רע בכלל,אתה כמעט שם.
מה שדופק לך קצת את התנועה זה הזריקות מבט למראה,שגורם לך להזדקף בתחתית ולכן יש גלישה של הברכיים.
" your chest going to go where your eyes go"
משתדל להסתכל על הרצפה למרות שהמראה קוראת לי.
בדכ אני מסתכל לרצפה ואז בתחתית אני מסתכל למראה, אנסה אימון הבא להשתדל יותר חזק ונראה מה יהיה.
תודה!

משתדל להסתכל על הרצפה למרות שהמראה קוראת לי.
בדכ אני מסתכל לרצפה ואז בתחתית אני מסתכל למראה, אנסה אימון הבא להשתדל יותר חזק ונראה מה יהיה.
תודה!

גם לי היה את הקטע הזה עם המראה,זה פשוט עניין של תרגול.
תסמוך על התנועה שלך בלי לראות אותה במראה,שוב תרגול..
תמשיך להעלות סרטונים בהמשך

זה בעייתי? איך אני מפסיק את זה?

ד״א זה LB בשונה מהסרטון הקודם.
בעייתי מאוד, תוציא ברכיים לצדדים חזק וזה אמור להסתדר.
שים לב שמאמצע התנועה הברכיים לא צריכות להמשיך להתקדם עוד קדימה.
אתה מחפש את הבאונס מהתחתית, חפש כת המתיחה מהאמסטרינג.

• פותח/ת השרשור
בעייתי מאוד, תוציא ברכיים לצדדים חזק וזה אמור להסתדר.
שים לב שמאמצע התנועה הברכיים לא צריכות להמשיך להתקדם עוד קדימה.
אתה מחפש את הבאונס מהתחתית, חפש כת המתיחה מהאמסטרינג.
אני דווקא מאוד מוציא אותן החוצה...

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית