עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לי לא ברור אם אני עושה HB או LB, עד עכשיו זה היה די שילוב של שניהם.אני לא כל כך מבין מהזווית הזאת אם זה לואובר או הייבר , בכלל מקרה אתה יורד בטווח ובתנועה של היי-בר אז אם כבר, נסה לשים את המוט יותר למעלה על הטרפז ותנסה לשמור טורסו טיפה יותר ישר ומכווץ.
לגביי הדדליפט אל תסתכל הצידה ותעלה סרטון עם משקל קצת יותר ׳מאתגר׳ אבל סהכ בנתיים נראה בסדר להתקדם...
זה מה שעשיתי עד עכשיו.הסקוואט גם נראה טוב ותכלס המיקום של המוט לא באמת משנה, אבל במקרה שלך הייתי מוריד את המוט טיפה לאורך הגב, מקרב את האחיזה ומוריד מרפקים, ככה תיצור מדף שרירי למוט ותכווץ את הגב כמו שצריך. כרגע מה שאתה עושה זה רק לכופף את הכתפיים קדימה כדי ליצור מדף מזוייף.
דדליפט מלפני כמה דקות. מה אומרים?
יש גלישה של הברכיים?
זה בעייתי? איך אני מפסיק את זה?יש גלישה של הברכיים.
יש גלישה של הברכיים?
משתדל להסתכל על הרצפה למרות שהמראה קוראת לי.תכלס לא רע בכלל,אתה כמעט שם.
מה שדופק לך קצת את התנועה זה הזריקות מבט למראה,שגורם לך להזדקף בתחתית ולכן יש גלישה של הברכיים.
" your chest going to go where your eyes go"
משתדל להסתכל על הרצפה למרות שהמראה קוראת לי.
בדכ אני מסתכל לרצפה ואז בתחתית אני מסתכל למראה, אנסה אימון הבא להשתדל יותר חזק ונראה מה יהיה.
תודה!
בעייתי מאוד, תוציא ברכיים לצדדים חזק וזה אמור להסתדר.זה בעייתי? איך אני מפסיק את זה?
ד״א זה LB בשונה מהסרטון הקודם.
אני דווקא מאוד מוציא אותן החוצה...בעייתי מאוד, תוציא ברכיים לצדדים חזק וזה אמור להסתדר.
שים לב שמאמצע התנועה הברכיים לא צריכות להמשיך להתקדם עוד קדימה.
אתה מחפש את הבאונס מהתחתית, חפש כת המתיחה מהאמסטרינג.
לצדדים, לא קדימה.אני דווקא מאוד מוציא אותן החוצה...
נכון.לצדדים, לא קדימה.
מה לא ברור ב..״שים לב שמאמצע התנועה הברכיים לא צריכות להתקדם עוד קדימה..״נכון.
אה בטעות אני מגליש את הברכיים שלי, סליחה.מה לא ברור ב..״שים לב שמאמצע התנועה הברכיים לא צריכות להתקדם עוד קדימה..״
בצורה כל כך זניחה...ולכן יש גלישה של הברכיים.
יש גלישה של הברכיים?
הטלתי את זה מאתמול עם אחיזה ומיקום שונה של המוט (LB), יותר טוב?הסקווט סה"כ פסדר, הייתי מצר את האחיזה קצת ושוקל להנמיך את המוט עוד ס"מ.
הדדליפט בסדר גמור...