הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעקב על טכניקה בדד ליפט

זה לא שאתה לא יודע לעשות סט אפ כמו שצריך, כי נראה שאתה כן, אבל אתה לא לוקח את הזמן לעשות את זה כמו שצריך ולהשתמש בסט אפ הזה, במיוחד אחרי החזרה הראשונה.
תיכנס לסט אפ לאט לאט, תדאג לכווץ את כל הגוף, בעיקר את איזור הליבה אחרי שנכנסת לסט אפ, או תוך כדי, ואז תדחוף עם הרגליים ותן למתח בגוף לעשות את שלו.
כי מה שאתה עושה זה להיכנס לסט אפ ואז סם למשוך איך שיוצא בתוך התזמון שלך להרמה.
ואל תשכח שדדליפט זה דחיפה בידיוק כמו שזה משיכה, אז אל תשכח להשתמש בארבע ראשי

נראה שהאגן מצביע למטה..
תחפש בפורום אמור להיות ספר על הדדליפט, תקרא זה יעשה תעבודה.

בהמשך לאשכול הזה :
סרטון - בדיקת טכניקה דדליפט

ניסיתי להתחיל עם המוט רחוק יותר מהשוק אבל לא יודע אם זה עזר..
מה אומרים?
@MikeRozner @kotzer

זה עדיין לא טוב, ושניהם עדיין נראים גבוליים עם ההחזקת גב מה שאומר שכנראה שאתה עדיין צמוד מידי.
נסה להמתח עם החזה למעלה לפני המשיכה...

• פותח/ת השרשור
זה לא שאתה לא יודע לעשות סט אפ כמו שצריך, כי נראה שאתה כן, אבל אתה לא לוקח את הזמן לעשות את זה כמו שצריך ולהשתמש בסט אפ הזה, במיוחד אחרי החזרה הראשונה.
תיכנס לסט אפ לאט לאט, תדאג לכווץ את כל הגוף, בעיקר את איזור הליבה אחרי שנכנסת לסט אפ, או תוך כדי, ואז תדחוף עם הרגליים ותן למתח בגוף לעשות את שלו.
כי מה שאתה עושה זה להיכנס לסט אפ ואז סם למשוך איך שיוצא בתוך התזמון שלך להרמה.
ואל תשכח שדדליפט זה דחיפה בידיוק כמו שזה משיכה, אז אל תשכח להשתמש בארבע ראשי
זה עדיין לא טוב, ושניהם עדיין נראים גבוליים עם ההחזקת גב מה שאומר שכנראה שאתה עדיין צמוד מידי.
נסה להמתח עם החזה למעלה לפני המשיכה...
היום עשיתי שוב וניסיתי לתקן, ניסיתי לתת דגש על הכיווץ הדחיפה, ההרחקה של המוט מהשוק והחזה.
זה הסט חימום:

וזה הסט עבודה:

זה רק נראה לי או שבחימום הטכניקה טובה ונדפקת בסט עבודה?
וגם בסט עבודה זה נראה כאילו חלק מהחזרות טובות וחלק לא (ניסיתי כמעט להיכנס לסט אפ כל חזרה מחדש)

היום עשיתי שוב וניסיתי לתקן, ניסיתי לתת דגש על הכיווץ הדחיפה, ההרחקה של המוט מהשוק והחזה.
זה הסט חימום:

וזה הסט עבודה:

זה רק נראה לי או שבחימום הטכניקה טובה ונדפקת בסט עבודה?
וגם בסט עבודה זה נראה כאילו חלק מהחזרות טובות וחלק לא (ניסיתי כמעט להיכנס לסט אפ כל חזרה מחדש)

אין קשר בין הטכניקה שלך בחימום לסט עבודה. החימום נראה טוב, העבודה לא... תמשיך לתרגל, לפי החימום הבנת מה לתקן.

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין הטכניקה שלך בחימום לסט עבודה. החימום נראה טוב, העבודה לא... תמשיך לתרגל, לפי החימום הבנת מה לתקן.
אוקי, פשוט השאלה שלי אם זה עניין של משקל כבד. כי לדעתי מה שקורה עכשיו זה שמתי שהמשקל ניהיה כבד אני ישר הולך לטכניקה שאני רגיל. ומצד שני אני רוצה להמשיך להתקדם כי המשקל לא כבד לי כל כך, שוקל להוריד את כמות החזרות ל3.
ושאלה אחרת האם התחת לא נמוך מדי בחימום?

לא, הוא גבוה מדי בסט עבודה.
בסט עבודה נראה שאתה בא קדימה כדי שהשוק שלך תגיע למוט לעומת החימום שבו אתה לוקח את האגן למטה וכתוצאה מכך הברכיים קדימה, כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
לא, הוא גבוה מדי בסט עבודה.
בסט עבודה נראה שאתה בא קדימה כדי שהשוק שלך תגיע למוט לעומת החימום שבו אתה לוקח את האגן למטה וכתוצאה מכך הברכיים קדימה, כמו שצריך.
אז בעצם אתה אומר שהבעיה שלי זה מה שאלן תראל מתאר בסרטון הזה?

אוקי, פשוט השאלה שלי אם זה עניין של משקל כבד. כי לדעתי מה שקורה עכשיו זה שמתי שהמשקל ניהיה כבד אני ישר הולך לטכניקה שאני רגיל. ומצד שני אני רוצה להמשיך להתקדם כי המשקל לא כבד לי כל כך, שוקל להוריד את כמות החזרות ל3.
ושאלה אחרת האם התחת לא נמוך מדי בחימום?
אל תוריד את כמות החזרות
ולא זה לא נמוך מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית