הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת שמסרבת לעבור

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
אני מתאמן שנתיים כבר בפאורליפטינג וכבר כמה חודשים שיש לי דלקת בrectus frmoris
אני לא ממש מרגיש את זה , רק מדיי פעם זה מדליק לי קצת כאבים בברך בחלק המדיאלי שבאים ועוברים באקראי.
התחלתי להתעסק קצת עם מוביליטי ו FOAM ROLLING לאיזור ושום דבר לא העביר לי את זה .
יש לי בעיה שקשה לי להגיע למצב גב תחתון ניטראלי שאני נכנס לסטאפ בדדליפט , ממש קשה עד בלתי אפשרי
אז לפני כמה ימים התחלתי לנסות סומו דדליפט והיום מהרגע שקמתי כאבו לי שתי הברכיים
מהברך עד למפשעה (לא כאבים של דומס)
ולראשונה אפילו בסקואט בחלק של העליה זה הכאיב ,וגם קצת בדדליפט (קלאסי).
אין לי בעיות טכניות ובתקופה האחרונה הורדתי עומסים כמה פעמים
ושומדבר פשוט לא עזר
שכחתי לציין שאני סובל מפלטפוס גם.. שלדעתי הוא הגורם העיקרי לצרה
יש משהו שאפשר לעשות בנושא?
יש דרך כלשהי לטפל בפלטפוס? (אני עושה תרגילים לשריר של הבוהן והtibialis ולא נראה שזה מועיל כלכך)

נערך לאחרונה:
לגבי הפטפוס - יש את המאמר ש @kotzer פרסם - כף הרגל החוליה החלשה, לדעתי כדאי להצטייד גם במדרס.
לגבי הפציעה עצמה, איך קבעת שזה הרקטוס? איך קבעת שהכאבים שעכשיו יש לך במפשעה גם הם מהרקטוס? כי הוא רחוק משם
בדקת טכניקה בסקוואט? גלישת ברכיים קדימה? צביטת ירך? ניסית לשחק עם רוחב פיסוק? אתה עושה LB או HB? ניסית לשחק ביניהם?
בתור התחלה הייתי מציע לך לעסות את האזור עם מערוך

• פותח/ת השרשור
לגבי הפטפוס - יש את המאמר ש @kotzer פרסם - כף הרגל החוליה החלשה, לדעתי כדאי להצטייד גם במדרס.
לגבי הפציעה עצמה, איך קבעת שזה הרקטוס? איך קבעת שהכאבים שעכשיו יש לך במפשעה גם הם מהרקטוס? כי הוא רחוק משם
בדקת טכניקה בסקוואט? גלישת ברכיים קדימה? צביטת ירך? ניסית לשחק עם רוחב פיסוק? אתה עושה LB או HB? ניסית לשחק ביניהם?
בתור התחלה הייתי מציע לך לעסות את האזור עם מערוך
אני עם מדרסים קבוע ומשתמש בsabo powerlift לאימונים
הייתי אצל פיזיו' שאיבחן לי את הבעיה ברקטוס ואני כבר תקופה משתמש ב foam roller לאיזור וזה לא ממש עוזר.
הבעיה היא לא בסקואט עד עכשיו הכל עבד יופי בלי כאבים (נבדק ע"י כמה אנשים)
הכאבים התחילו אחרי שניסיתי סומו דדליפט
יצא לי לקרוא את המאמר.. זה לא חידש כלכך משהו

אבל הכאבים הנוכחיים שאתה מתאר למראית עין לא קשורים לרקטוס פמוריס לפי המיקום שלהם, אז למה קבעת שגם עכשיו זה הרקטוס פמוריס?
וכמו שאמרתי קודם, תנסה מערך, פואם רולר זה עדין מידי לשריר הזה.

לא נשמע לי הגיוני האבחון שנתת לעצמך , וכן יש דרכים לטפל בפלאטפוס אבל לא תמיד צריך לטפל.
אתה צריך מישהו שיוכל גם לנתח את התנועה ,גם לעזור לך בטכניקה( ואם כואב אז יש פה בעיה) ועם הורדת העומסים לא עזרה אז זה בהחלט הכיוון(תנועה).
פיזיותרפיסט ספורט יכול לעזור לך.
מוזמן אלי לקליניקה או אשמח להמליץ לך על פיזיו באיזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית