עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אנסה לנסח אחרת-את מבלבלת בין תוצאה לבין מיקום. בתחרות בו היא תהיה לבדה בקטגוריה, זה יהיה המיקום הכי טוב, מקום ראשון (וואו!! ). התוצאה עדיין תשאר בינונית.
דוגמא להבהיר נקודה: באליפות העולם בשחייה התחרה שחיין סודני. הוא סיים את 100 המטרים בזמן של 3 דקות וסיים במקום האחרון. חודשיים לפני הוא התחרה לבד באליפות סודן, סיים במקום הראשון וקיבל גביע בגודל של בית ו-2 דליים של חלבון. התוצאה היתה זהה, 3 דקות.
זה לא שבסודן התוצאה שלו היתה טובה, בסודן הרמה היתה נמוכה. תוצאה היא תוצאה היא תוצאה.
אם כך אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי תמיד תוכל לשאוף אלי מבטיחאני עם אריאלה.
שאתה מתאמן במכון / סביבה / ארץ עם רמה גבוהה - זה דוחף אותך למעלה. מעגלי התמיכה טובים יותר (ספורט יותר מוכר, מאמנים יותר טובים, מטפלים יותר טובים, ציוד יותר טוב) לכן יש הרבה מקום להכניס למשוואה את התוצאה ביחס לסביבה.
אני אישית תמיד ניסית להמנע מ״להיות הכי חזק במכון״ ולחפש מכון שיהיו חבר׳ה הרבה יותר חזקים ממני, זה תמיד דוחף ותורם.
לא טענתי שה 130 זאת תוצאה ברמת עילית,
שיא העולם לקטגוריה הוא 192 קילו ובהתאמה 130 קילו זאת תוצאת חובבים טובה.
הייתי בטוח ש130 זה מרשים
לא הבנתי למה חייב להוריד אנשים? מה הבעיה שלכם?
אנשים,לפרגן לא עולה כסף אתם יודעים נכון?
מה הקשר רגשי נחיתות? למה לנסות להוריד אנשים כל הזמן? אתה חושב שזה הופך אותך ליותר טוב מהם?...יש לך רגשי נחיתות בשם אחרים או מה ?