הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סטפני כוהן - 247 דדליפט על פחות שישים קילו משקל גוף

את מבלבלת בין תוצאה לבין מיקום. בתחרות בו היא תהיה לבדה בקטגוריה, זה יהיה המיקום הכי טוב, מקום ראשון (וואו!! ). התוצאה עדיין תשאר בינונית.
דוגמא להבהיר נקודה: באליפות העולם בשחייה התחרה שחיין סודני. הוא סיים את 100 המטרים בזמן של 3 דקות וסיים במקום האחרון. חודשיים לפני הוא התחרה לבד באליפות סודן, סיים במקום הראשון וקיבל גביע בגודל של בית ו-2 דליים של חלבון. התוצאה היתה זהה, 3 דקות.
זה לא שבסודן התוצאה שלו היתה טובה, בסודן הרמה היתה נמוכה. תוצאה היא תוצאה היא תוצאה.
אני אנסה לנסח אחרת-
ביחס לנשים במישקל 52 קג להזיז 130 קג מנקודה א לנקודה ב זה סביר פלוס. אפילו טוב. ביחס לתרגיל דדליפט בתחרות לנשים שמשקלן 52 קג בארץ זה טוב.
ביחס לכמות הנשים בעולם שעשו בתחרויות 130 על 52 קג במישקל גוף זה בינוני.
וזה שוב, בהנחה שאנחנו מדברים על האם האשה חזקה או לא. כי חזקה היא כן. אבל דדליפט תיקני היא לא עשתה.
זה כמו ללחוץ חזה עם ישבן מורם. אני לא מזלזלת בכוחו של מי שלוחץ ככה 200 קג). הוא גבר חזק. אבל לחיצת חזה , כמו שאני מכירה, זה לא.

אני עם אריאלה.

שאתה מתאמן במכון / סביבה / ארץ עם רמה גבוהה - זה דוחף אותך למעלה. מעגלי התמיכה טובים יותר (ספורט יותר מוכר, מאמנים יותר טובים, מטפלים יותר טובים, ציוד יותר טוב) לכן יש הרבה מקום להכניס למשוואה את התוצאה ביחס לסביבה.

אני אישית תמיד ניסית להמנע מ״להיות הכי חזק במכון״ ולחפש מכון שיהיו חבר׳ה הרבה יותר חזקים ממני, זה תמיד דוחף ותורם.

אני עם אריאלה.

שאתה מתאמן במכון / סביבה / ארץ עם רמה גבוהה - זה דוחף אותך למעלה. מעגלי התמיכה טובים יותר (ספורט יותר מוכר, מאמנים יותר טובים, מטפלים יותר טובים, ציוד יותר טוב) לכן יש הרבה מקום להכניס למשוואה את התוצאה ביחס לסביבה.

אני אישית תמיד ניסית להמנע מ״להיות הכי חזק במכון״ ולחפש מכון שיהיו חבר׳ה הרבה יותר חזקים ממני, זה תמיד דוחף ותורם.
אם כך אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי תמיד תוכל לשאוף אלי מבטיח

130 קילו זאת תוצאה טובה בשבילי.
זה הדבר היחיד שבאמת חשוב לי, בסופו של יום אני מתחרה רק בעצמי.
ותודה שהעלתם את שמי בדיון על סטפני כהן, מאוד מחמיא לי שכשרואים סרטון שלה חושבים עלי ✌️

לא טענתי שה 130 זאת תוצאה ברמת עילית,
שיא העולם לקטגוריה הוא 192 קילו ובהתאמה 130 קילו זאת תוצאת חובבים טובה.
הייתי בטוח ש130 זה מרשים

לא הבנתי למה חייב להוריד אנשים? מה הבעיה שלכם?
אנשים,לפרגן לא עולה כסף אתם יודעים נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית