הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך חיטוב או מסה?+תמונות

yaniv111w

משתמש מתחיל
29
2
נק' מוניטין:
2
29
2
שלום חבר'ה, אני בן 24 עוד חודש שוקל 75.5 גובה 1.75. התחלתי להתאמן לפני 5 חודשים בערך, עם 2 הפסקות של 3 שבועות כל אחת. שקלתי אז 84 בערך.
מבחינת האוכל הייתי אוכל בתחילת האימונים מה שבא לי ורק לפני חודשיים שלוש התחלתי לאכול מסודר- תפריט לחיטוב נקי. השאלה שלי היא האם הגיע הזמן להתחיל מסה נקיה או להשאר עדיין בחיטוב בגלל הבטן הנפוחה. תודה לעונים!
גוף רפוי
20180310_155342.jpg 40614_15206919441032086999045.jpg
באמצע אימון
20180310_163534.jpg

אתה די באמצע. במצב כמו שלך אם הייתי במקומך הייתי מחליט לבד. כלומר, אתה חושב שאתה שמנמנן מידי או שאתה מרגיש שאתה יכול לתת עוד חודש-חודשיים של עלייה במסה? לפי התשובה שלך על השאלה הזאת אתה תדע לבד אם ללכת על חיטוב או מסה

אם אתה לא שמן באופן מסאבי כלומר משקל הגוף שלך גדול משמעותית מהגובה ויש לך א.ש גבוה
אז אני אוהב לחלק את החיטוב והמסה שלי לפי עונות השנה ככה שבלקראת החורף אני במסה ולקראת הקיץ אני בחיטוב כדי להגיע עם קוביות

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא שמן באופן מסאבי כלומר משקל הגוף שלך גדול משמעותית מהגובה ויש לך א.ש גבוה
אז אני אוהב לחלק את החיטוב והמסה שלי לפי עונות השנה ככה שבלקראת החורף אני במסה ולקראת הקיץ אני בחיטוב כדי להגיע עם קוביות

תאמת שחשבתי על זה אבל זה אומר שאם אני ממשיך עם החיטוב זה לעוד כמה חודשים יפים עד שיגיע הקיץ
אתה די באמצע. במצב כמו שלך אם הייתי במקומך הייתי מחליט לבד. כלומר, אתה חושב שאתה שמנמנן מידי או שאתה מרגיש שאתה יכול לתת עוד חודש-חודשיים של עלייה במסה? לפי התשובה שלך על השאלה הזאת אתה תדע לבד אם ללכת על חיטוב או מסה

השאלה שלי היא הפוכה, אם להמשיך חודש-חודשיים בחיטוב או עכשיו לעבור למסה..
זה מתסבך אותי כי הפנים שלי כרגע רזות מידי אז אני חושב על מסה אבל מצד שני עוד לא הורדתי את הבטן אז אולי באמת כדאי להמשיך עוד חודש-חודשיים בחיטוב? לא יודע מה לעשות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית