הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים במקום בנץ

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
. ואני עכשי עושה לינארית עם טקסס ללחיצות+ 3 ריצות בשבוע, כחלק מהכנה ליום סיירות
אני עודה את הפרס פעמיים בשבוע, ובנץ פעם בשבוע(ביום התאוששות). אני עכשיו מתאמן בבית בערך חודשיים, ויש לי מוט חופשי, כלוב קטן כזה, מתח ומקבילים. אין בנץ. אז חשבתי לעשות ביום התאוששות מקבילים עם משקל 3*8 או משהו בסגנון. מה אתם אומרים?
* מקבילים גם יתאימו יותר למטרה שלי לא ?

אוקיי. ואיך אתה ממליץ לעבוד איתם) חזרות, סטים..)?
זו כבר יותר שאלה למישהו שמאמן אנשים, ופחות שאלה לחנון ש-'יודע' דברים. כי הוא מצטט חכמים ממנו. 😃

*אבל אני לא מבין את הסיבוך. התנועה מאוד דומה לבנץ' בשיפוע שלילי...למה שלא תעשה את מס' הסטים והחזרות שאתה עושה בבנץ'?

נערך לאחרונה:
אוקיי. ואיך אתה ממליץ לעבוד איתם) חזרות, סטים..)?
יכול לעבוד על זה בדיוק כמו שהיית עובד על הבנץ', נתתי לאיזה נער במכון שלי שרוצה להגיע למקבילים עם 100-150 ק"ג עליו לעשות טקסס, זה הביא אותו ל100, היעד הבא 120, תאמת שמלא זמן לא ראיתי אותו

יכול לעבוד על זה בדיוק כמו שהיית עובד על הבנץ', נתתי לאיזה נער במכון שלי שרוצה להגיע למקבילים עם 100-150 ק"ג עליו לעשות טקסס, זה הביא אותו ל100, היעד הבא 120, תאמת שמלא זמן לא ראיתי אותו
כמה זמן נתונים?

• פותח/ת השרשור
WTF מקבילים עם 100 קילו עליו?
תודה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית