הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 170kg

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שבוע לפני ה4 פלטות. עשיתי גם ק"ג175 אבל לא האמנתי שהוא יעלה אז לא צילמתי. שבוע הבא מסיבת פלטות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד...למה סינגלים ולא שלשות (מפחד להתנפחחח)?

למה משלשות גדלים וסינגלים לא ?
(אל תשכח שיש לו אימונים דינאמיים עם נפח, ותרגילי עזר עם נפח)

סה"כ השיטה טובה, לא חייבים לעבוד 3-5 כל הזמן כל התרגילים

אתה גדל עכשיו מהעבודה שלך לחמישיות בשלב הנפח, ולא מהשלשות (בעיקר)

אני יכול לשאול אותך משו אחי?
אתה בארץ או בח'ול?
כי גם ראיתי אתה משחק פוטבול וזה עניין אותי רצח ואני יודע שבארץ יש רק בירושליים אבל לא ידעתי אם זה כזה רציני שם...
ודדליפט מרשים ביותר

יש ליגה בארץ www.ifl.co.il

תודה

נ.ב
ולאד יש מצב שאתה יוצא ל"אליס" ? (מגדלור פעם)
ואווי נדיר ביותר לא ידעתי שזה התקקדם ככה בארץ אני רק שמעתי על קבוצה אחת בירושליים
יש TRYOUTS לקבוצות וכל זה?

למה משלשות גדלים וסינגלים לא ?
(אל תשכח שיש לו אימונים דינאמיים עם נפח, ותרגילי עזר עם נפח)

סה"כ השיטה טובה, לא חייבים לעבוד 3-5 כל הזמן כל התרגילים

אתה גדל עכשיו מהעבודה שלך לחמישיות בשלב הנפח, ולא מהשלשות (בעיקר)

זה נאמר בלשון הלצה...אם מודדים אצלי "ניפוח" בק"ג אז דווקא בשלשות "התנפחתי" יותר...עליתי יותר בק"ג...
אבל כלל אחד הוא יחיד ומיוחד. 😃

אתם חייבים להפסיק עם המשפט המעפן הזה.. אף אחד לא יחיד ולא מיוחד ולא בטיח, כולנו חארות ומגיע לנו להישרף בגיהינום.

• פותח/ת השרשור
20822068_wa.jpg

זה מזכיר לי את הבדיחה על זה שמת ומגיע לגיהינום, רואה שם את כל האנשים יושבים ואוכלים ארוחות שחיתות בשריות, שותים קולה ומעשנים כמו קטרים.

הוא אומר לעצמו "ואיי, אם ככה בגיהינום אז החיים בגן עדן בטח פי אלף יותר טובים".

בקיצור, הוא משכנע את satan allmighty לקחת אותו לטיול לגן עדן, עולה לשם ורואה חמישה אנשים יושבים סביב שולחן, שותים קפה מכוסות קלקר ואוכלים צנימים.
הוא ניגש לאחד מהם ושואל אותו "חבוב, איך זה שבגיהינום כולם אוכלים בשר ושותים קולה, ואתם שותים קפה מכוס קלקר ואוכלים צנימים"?

אז ההוא מגן עדן עונה לו "שמע, בשביל חמישה צדיקים אין טעם להקים מטבח".

מסקנה: לעלות במאסה אפשר רק בגיהינום.

זה מזכיר לי את הבדיחה על זה שמת ומגיע לגיהינום, רואה שם את כל האנשים יושבים ואוכלים ארוחות שחיתות בשריות, שותים קולה ומעשנים כמו קטרים.

הזכרת לי תפרסומת של מקדונלדס, שככה גיהנום, אבל אז יש לבחור מחסום על הפה, והוא כבול לכיסא ככה שהוא לא יכול לשחק עם הבחורות הנאות 😵

מדדתי עם מד זווית במסך ועשיתי פרינט סקרין והדפסתי, לדעתי הפיסוק שלך אינו מתאים לביצוע התרגיל ואתה יורד ב 13.43 מעלות יותר עם התחת.
ד"א אני ממליץ לך לצאת לשמש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית