הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב או מסה?(יש תמונות)

Ofekatayak

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
היי אני מתאמן בערך 6 חודשים , התחלתי עם אירובי בלבד, עברתי לאירובי+אנאירובי (יד קידמית, אחורית,חזה,כתף ובטן על אלה בעיקר עבדתי) וכרגע אני מרגיש תקוע לא מתקדם הרבה..
אני בן 21
שוקל 76.3
187-188 ס"מ
אני לא יודע מה לעשות כרגע חיטוב או מסה גם נראה לי שעד עכשיו עבדתי קצת מפגר..
תמונות:
up2me.co.il צפיה בתמונה: 20037156.jpg

up2me.co.il צפיה בתמונה: 13201221.jpg

up2me.co.il צפיה בתמונה: 58169203.jpg

up2me.co.il צפיה בתמונה: 53984606.jpg

רגליים?
אם אתה מרגיש שמן מדי תעשה חיטוב אם לא תעשה מסה נקייה

• פותח/ת השרשור
רגליים?
אם אתה מרגיש שמן מדי תעשה חיטוב אם לא תעשה מסה נקייה
מה זאת אומרת אם אתה מרגיש שמן מידי, אני לא יכול לדעת את זה אני מאמין..אני כן חושב שיש עוד מה להוריד אבל השאלה כביכול מה נכון לעכשיו

אין מה לחטב פה

• פותח/ת השרשור
מה האופציה השניה שהצעת פה?
מסה? אבל עדיין אם אפשר הסבר יותר מפורט ולא רק לזרוק מסה וזהו.. להסביר למה , מה מסה יעשה כרגע לגוף גם פנימית גם חיצונית

מסה? אבל עדיין אם אפשר הסבר יותר מפורט ולא רק לזרוק מסה וזהו.. להסביר למה , מה מסה יעשה כרגע לגוף גם פנימית גם חיצונית
ההסבר היותר מפורט הוא - אתה שחיף, אין לך מה לחטב, מה שמותיר לך 2 אופציות:
1) להשאר באותו מצב
2) לעלות במסת גוף
מה מסה עושה לגוף? אם אתה לא יודע אז כנס לפורטל ותקרא את המאמרים שם

• פותח/ת השרשור
1) להשאר באותו מצב
2) לעלות במסת גוף
אוקי תודה, אשמח לעוד תגובות מאנשים.
1) להשאר באותו מצב
2) לעלות במסת גוף
דרך אגב לא מצאתי בפורטל על מה מסה עושה לגוף.. אם תוכל לשים פה קישור זה יהיה מעולה, ושוב תודה על העזרה

מסה נקייה וחיטוב אחרי

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה וחיטוב אחרי
תקשיבו אני באמת מבקש אני חוץ מהחצי שנה הזאת שהתאמנתי(וגם את זה לא נראה לי עשיתי טוב) לא התאמנתי בחיים אם אפשר הסברים מפורטים אני אשמח..

תקשיבו אני באמת מבקש אני חוץ מהחצי שנה הזאת שהתאמנתי(וגם את זה לא נראה לי עשיתי טוב) לא התאמנתי בחיים אם אפשר הסברים מפורטים אני אשמח..

קח זה יעזור לך - תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף

הפילוסופיות בהעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יש עוד הרבה בפורטל, תחפש שם

אני ממליץ לך לקחת יעוץ אישי אם יש אפשרות.

• פותח/ת השרשור
יעוץ אישי כרגע בעיה אני בצבא..בכל מקרה אם אני 73 שוקל אז לקחת תתוכנית תזונה של ה80? ובנוסף יש לי עוד 2 בקשות/שאלות
1.אפשר תכנית אימונים למסה נקייה(בלי מכשירים רק משקולות חופשיות כי זה מה שיש לי, יש לי כמעט כל משקל , כולל למוט) ושהתכנית תיהיה כל יום אימון(משהו בנוסח AB) ושתיהיה מסיבית אני רוצה להרגיש גמור אחרי אימון
ובנוסף עוד שאלה, יש לי הרבה עור עודף(לפחות ככה הרופא אומר) וזה מה שגורם לגוף שלי לא להראות חטוב למרות שאני נמצא במשקל תקין לגובה עדיין הגוף נראה שמנמן(בקטנה) השאלה שלי אם מסה תסדר את זה שהגוף יראה יותר טוב

יעוץ אישי כרגע בעיה אני בצבא..בכל מקרה אם אני 73 שוקל אז לקחת תתוכנית תזונה של ה80? ובנוסף יש לי עוד 2 בקשות/שאלות
1.אפשר תכנית אימונים למסה נקייה(בלי מכשירים רק משקולות חופשיות כי זה מה שיש לי, יש לי כמעט כל משקל , כולל למוט) ושהתכנית תיהיה כל יום אימון(משהו בנוסח AB) ושתיהיה מסיבית אני רוצה להרגיש גמור אחרי אימון
ובנוסף עוד שאלה, יש לי הרבה עור עודף(לפחות ככה הרופא אומר) וזה מה שגורם לגוף שלי לא להראות חטוב למרות שאני נמצא במשקל תקין לגובה עדיין הגוף נראה שמנמן(בקטנה) השאלה שלי אם מסה תסדר את זה שהגוף יראה יותר טוב

להתאמן כל יום זה לא טוב, אולי זה כיף אבל טוב זה לא, השרירים צריכים מנוחה של 24-48 שעות

תעלה תמונות לגבי העור העודף שנוכל לייעץ לך

ומאוד הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ אישי פה באתר, יביאו לך תפריט בהתאם לצבא וגם תוכנית עם הציוד שיש לך.

שחכתי מהתמונות, לא נראה שיש לך עור עודף בכלל, זה שומן

• פותח/ת השרשור
להתאמן כל יום זה לא טוב, אולי זה כיף אבל טוב זה לא, השרירים צריכים מנוחה של 24-48 שעות

תעלה תמונות לגבי העור העודף שנוכל לייעץ לך

ומאוד הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ אישי פה באתר, יביאו לך תפריט בהתאם לצבא וגם תוכנית עם הציוד שיש לך.

שחכתי מהתמונות, לא נראה שיש לך עור עודף בכלל, זה שומן
לגבי המסה, האם זה יגרום לגוף להראות טוב יותר? ובנוגע לתוכנית יש איזה תוכנית מומלצת שתוכל להביא לי?
וראיתי שהייעוץ בתשלום וגם דיי יקר ובגלל שאני חייל אין לי כרגע סכום כזה להוציא.. אז אשמח להעזר באנשים פה

נערך לאחרונה:
לגבי המסה, האם זה יגרום לגוף להראות טוב יותר? ובנוגע לתוכנית יש איזה תוכנית מומלצת שתוכל להביא לי?
וראיתי שהייעוץ בתשלום וגם דיי יקר ובגלל שאני חייל אין לי כרגע סכום כזה להוציא.. אז אשמח להעזר באנשים פה

כן, זה יגרום לגוף להראות יותר טוב
לא יודע כל כך איזה תוכנית, אבל אני עשיתי את התוכנית של @Tank תכנס לתיאור שלו ותראה שם

• פותח/ת השרשור
כן, זה יגרום לגוף להראות יותר טוב
לא יודע כל כך איזה תוכנית, אבל אני עשיתי את התוכנית של @Tank תכנס לתיאור שלו ותראה שם
אוקי תודה רבה, דא במסה לא צריך אירובי?

Back
למעלה תחתית