הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WTF מה קרה לו בסקוואט? איך זה קרה ואיך אפשר למנוע את זה?

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202

צפיה על אחריותכם בלבד.
הבחור הראשון, לא הבנתי ממש מה קרה, יצאו לו הפיקות מהמקום?? איך לעזאזל זה יכול לקרות? וזה לא שהוא שם משקל מטורף, מפחיד!!
הברכיים כואבות רק מלהסתכל על זה..
עריכה:
לפי מה שמצאתי קוראים לו טומי דולן tommy dolan והוא קרע את הארבע ראשי, איך לעזאזל דבר כזה יכול לקרות ואיך למנוע את זה?

נערך לאחרונה:
מה בדיוק? לא נראה לי מגיעים ל 200kg עם פורם כל כך גרוע שפאקינג קורע לך תארבע ראשי

תתפלא, אפשר גם עם חרא טכניקה להתקדם ליותר מזה.
לגבי הסקוואט:
תנסה לשים משקל כבד,לשים תמוט בLB,לרדת זקוף,לא לזרוק ברכיים החוצה(שדרך אגב לרצועות יש חלק בזה) ולנסות לשמור על balance בו זמנית,תקבל עומס מטורף על הארבע ראשי.
מאמין שבלי הרצועות הוא לא היה מגיע למצב הזה.

איזה שטויות אתם מדברים
פציעה תגרם גם אם תעשו טכניקה טובה 100 אחוז מהאימונים.
היא נגרמת ממחסור בהתאוששות ומשחיקה.
תמיד בויכוחים כאלו אני מצרף את הסרטון של @shum_klum שנפצע עם משקל לא כבד בטכניקה טובה

איזה שטויות אתם מדברים
תמיד בויכוחים כאלו אני מצרף את הסרטון של @shum_klum שנפצע עם משקל לא כבד בטכניקה טובה

נראה שהוא זרק מאוחר מדי וגם הייתה נפילה קטנה אחורה, יכול להיות שזה מה שפצע אותו.
ויש הבדלים בין פציעות, אני לא מאמין שאפשר לקרוע את הארבע ראשי בטכניקה מושלמת.

נראה שהוא זרק מאוחר מדי וגם הייתה נפילה קטנה אחורה, יכול להיות שזה מה שפצע אותו.
ויש הבדלים בין פציעות, אני לא מאמין שאפשר לקרוע את הארבע ראשי בטכניקה מושלמת.

הזריקה הגיעה כתוצאה מהפציעה ולא להפך.
הרגשתי דקירה בברך, ואז זרקתי.
התוצאה: קרע במיניסקוס

מקרה קיצון שאומנם יכול לקרות לכל אחד אבל באותה מידה כמו כל פגיעה אחרת.
אנחנו לא יודעים את הרקע שלו, עומס אימונים , פציעות קודמות, המצב בו הוא הגיע לאימון הנוכחי .
אפשר רק לנחש

איזה שטויות אתם מדברים

איך בדיוק זה משקל לא גבוה?יש לו שם איזה שש פלטות כל צד

איזה שטויות אתם מדברים

חוסר חימום חוסר גמישות ועד ועד ועד יש כאלה שעושים דייפ סקוואט בלי גמישות בכלל,ויורדים יותר מדי,סקוואט זה תרגיל שהטכניקה שלו משתנה מגוף לגוף לאדם לאדם,ובגלל זה קשה לשפוט את הטכניקה.

ומשקל כבד זה משתנה לאדם לאדם אחד 100 קילו בישבלו זה כלום השני 100 קילו זה המון.

קריע ברצוע לרב נגרמת מתנוע לא נכונה ועבודה תחת כאב ומחסור בתזונה,ולהזניח מתיחות כמה פעמים אני מדבר עם אנשים לעשות מתיחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית