נק' מוניטין:
0
- 52
- 0
אהלן חברים...
לאחר שהשתכנעתי שאני צריך לנסות עוד פעם לקרוא את הספר ורק אז להתחיל SS, צצה בפניי בעייה חדשה....
כבר חודשיים לא התאמנתי, ולמרות שיש לי מסת שריר מסויימת {אבל די קטנה}, יש לי כרס גדולה....אני לא רוצה להגיע למצב שבו יש לי מסת שריר גדולה אבל יש לי גם בטן של אישה בהריון {חיטוב לאחר תקופה כזאת לא בא בחשבון כרגע כי ברצוני להשקיע חודשים רבים בתקופת המסה....אז אני לא רוצה להתקע חודשים רבים עם כרס}....
אז מה אתה מציעים לעשות?
1.לעשות שבוע-שבועיים רק אירובי {עד שאני אסיים לקרוא את SS} בכדי להוריד את הכרס?
2. להתחיל SS ותוך כדי לעשות מדי פעם אירובי בכדי לצמצמם את גודל הכרס?
3. להתחיל SS ולקוות שגדילת מסת השריר תביא את הגוף שלי למצב שבו הכרס כבר לא כ"כ בולטת ביחס לחזה ולשאר השרירים?
על איזה מהסעיפים אתם ממליצים?
תודה רבה על הזמן שהשקעתם בקריאה 😃
לאחר שהשתכנעתי שאני צריך לנסות עוד פעם לקרוא את הספר ורק אז להתחיל SS, צצה בפניי בעייה חדשה....
כבר חודשיים לא התאמנתי, ולמרות שיש לי מסת שריר מסויימת {אבל די קטנה}, יש לי כרס גדולה....אני לא רוצה להגיע למצב שבו יש לי מסת שריר גדולה אבל יש לי גם בטן של אישה בהריון {חיטוב לאחר תקופה כזאת לא בא בחשבון כרגע כי ברצוני להשקיע חודשים רבים בתקופת המסה....אז אני לא רוצה להתקע חודשים רבים עם כרס}....
אז מה אתה מציעים לעשות?
1.לעשות שבוע-שבועיים רק אירובי {עד שאני אסיים לקרוא את SS} בכדי להוריד את הכרס?
2. להתחיל SS ותוך כדי לעשות מדי פעם אירובי בכדי לצמצמם את גודל הכרס?
3. להתחיל SS ולקוות שגדילת מסת השריר תביא את הגוף שלי למצב שבו הכרס כבר לא כ"כ בולטת ביחס לחזה ולשאר השרירים?
על איזה מהסעיפים אתם ממליצים?
תודה רבה על הזמן שהשקעתם בקריאה 😃