הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל SS או להוריד במשקל?

steaua rosie

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן חברים...
לאחר שהשתכנעתי שאני צריך לנסות עוד פעם לקרוא את הספר ורק אז להתחיל SS, צצה בפניי בעייה חדשה....
כבר חודשיים לא התאמנתי, ולמרות שיש לי מסת שריר מסויימת {אבל די קטנה}, יש לי כרס גדולה....אני לא רוצה להגיע למצב שבו יש לי מסת שריר גדולה אבל יש לי גם בטן של אישה בהריון {חיטוב לאחר תקופה כזאת לא בא בחשבון כרגע כי ברצוני להשקיע חודשים רבים בתקופת המסה....אז אני לא רוצה להתקע חודשים רבים עם כרס}....
אז מה אתה מציעים לעשות?
1.לעשות שבוע-שבועיים רק אירובי {עד שאני אסיים לקרוא את SS} בכדי להוריד את הכרס?
2. להתחיל SS ותוך כדי לעשות מדי פעם אירובי בכדי לצמצמם את גודל הכרס?
3. להתחיל SS ולקוות שגדילת מסת השריר תביא את הגוף שלי למצב שבו הכרס כבר לא כ"כ בולטת ביחס לחזה ולשאר השרירים?

על איזה מהסעיפים אתם ממליצים?
תודה רבה על הזמן שהשקעתם בקריאה 😃

זה עניין אישי שלך. בעיקרון אם יש לך אחוזי שומן גבוהים כדאי להוריד קצת, מצד שני אם זה לא ממש נורא (ואתה רק חושב שזה נורא) ויש לך מסת שריר נמוכה אז אין טעם (לדעתי האישית) להתחטב ולהיראות כמו דחליל רק בשביל להתחיל לעלות במסה.

תמונה
וקח בחשבון שקיץ עוד מעט, אם לא איכפת לך להיות בלון, או לפחות יותר שמן ממה שאתה (אין מה לעשות צוברים שומן)

לפי הנתונים שרשמת אני מנחש שלא יזיק לך חיטוב קצר לפני שאתה מתחיל להעמיס. כמובן שזה ניחוש בלי תמונה. אם אתה מתכוון לעשות חיטוב אתה צריך לקרוא גם על זה ולהבין שחיטוב זה לא אירובי. חיטוב זה בעיקר דיאטה. אפשר לעשות אירובי בחיטוב ויכול להיות שזה אפילו תורם, אבל זה לא הכרחי ולא העיקר. העיקר תזונה.

• פותח/ת השרשור
טוב, אז העליתי תמונות...
אזהרה- התמונות הבאות קשות לצפייה :stop: חח

קבצים מצורפים

• 22022010010.jpg
    22022010010.jpg
    KB 26.5 · צפיות: 197
  • 22022010011.jpg
    22022010011.jpg
    KB 28.1 · צפיות: 140
  • 22022010014.jpg
    22022010014.jpg
    KB 41.6 · צפיות: 180
  • 22022010017.jpg
    22022010017.jpg
    KB 36.5 · צפיות: 147
תלוי במטרות.
אם המטרה שלך היא נטו להתחזק בלי קשר למראה שלך אתה יכול להתחיל SS.
אם אכפת לך מאיך שאתה נראה תעשה חיטוב (קרא את המאמר שבפורטל קודם).חיטוב יקח לך יותר משבועיים.

• פותח/ת השרשור
תלוי במטרות.
אם המטרה שלך היא נטו להתחזק בלי קשר למראה שלך אתה יכול להתחיל SS.
אם אכפת לך מאיך שאתה נראה תעשה חיטוב (קרא את המאמר שבפורטל קודם).חיטוב יקח לך יותר משבועיים.
ומה עם פיתרון שיכלול את שניהם? אם אני אעשה SS, אבל אשלב אירובי בשביל לשרוף את השומנים שנאגרו בבטן, זה יעזור? {ובקשר לתזונה- אני אשתדל לאכול בגבולות המסה הנקייה}

• פותח/ת השרשור
לפי הנתונים שרשמת אני מנחש שלא יזיק לך חיטוב קצר לפני שאתה מתחיל להעמיס. כמובן שזה ניחוש בלי תמונה. אם אתה מתכוון לעשות חיטוב אתה צריך לקרוא גם על זה ולהבין שחיטוב זה לא אירובי. חיטוב זה בעיקר דיאטה. אפשר לעשות אירובי בחיטוב ויכול להיות שזה אפילו תורם, אבל זה לא הכרחי ולא העיקר. העיקר תזונה.

תזונה לבדה, בלי לדרוך בחדר כושר, יכולה לגרום להורדת כל השומן שנאגר?

ומה עם פיתרון שיכלול את שניהם? אם אני אעשה SS, אבל אשלב אירובי בשביל לשרוף את השומנים שנאגרו בבטן, זה יעזור? {ובקשר לתזונה- אני אשתדל לאכול בגבולות המסה הנקייה}

לא משנה אם תעשה אירובי או לא.
מה שמשנה זה מאזן הקלוריות שבו אתה תהיה.
אם לא התאמנת בעבר יכול להיות שתוכל להסתדר עם SS במאזן קלורי שלילי לתקופה מסוימת ודיי קצרה.
בכל מקרה, תנצל את תקופת החיטוב כדי לקרוא את הספר וללמוד את הטכניקה של התרגילים.

• פותח/ת השרשור
ואם אני אהיה במאזן קלורי חיובי אבל של מסה נקייה, המסת שריר בשאר חלקי הגוף לא תגרום לכרס להיות פחות בולטת?

לפי מה שנראה לי שאתה (סגנון כתיבה "מאסה נקייה" ...)
אל תעשה SS אתה סתם תתבעס

קח תוכנית מהפורטל, תתחזק איתה ותעשה חיטוב
תלמד לבצע סקוואט ודדליפט נכון

בסוף הקיץ תתחיל SS

• פותח/ת השרשור
לפי מה שנראה לי שאתה (סגנון כתיבה "מאסה נקייה" ...)
אל תעשה SS אתה סתם תתבעס

קח תוכנית מהפורטל, תתחזק איתה ותעשה חיטוב
תלמד לבצע סקוואט ודדליפט נכון

בסוף הקיץ תתחיל SS

מה אני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית