הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי חלבון

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
לילה טוב לכולם.
אני אשמח לקבל מענה לשאלות הבאות:
1-על התווית של המאקרוס של MYPROTEIN IMPACT WHEY כתוב שכל סקופ מכיל 18 גרם חלבון. האם זה נתון שאפשר להסתמך עליו?
2-יש לי את החלבון שלהם בטעם חמאת בוטנים והוא מתוק לי מדי,והחלטתי שאני רוצה לקנות את החלבון ללא טעם שעשוי מ100% חלבון מי גבינה(לטענתם). האם זה מומלץ? כי הכמות של החלבון גדלה ל21 לסקופ.
3-אני כרגע בשירות חובה,ולצערי אני לא אוכל שום דבר מהפחמימות של צה''ל. האם זה יהיה בעייתי לצרוך כמות קטנה של פחמימה וכמות גבוהה של חלבון בחיטוב?
גילוי נאות:אין לי שום דבר נגד פחמימות ואני אפילו מאוד אוהב אותם,אבל בצה''ל כבר הבנתי שזה עושה לי בעיות בבטן ולכן אאלץ להימנע מהם.
4-רוב כמות החלבון שלי בתפריט תתבסס על אבקת חלבון,האם שתי שקים בחודש של MP ללא טעם מתאימים?
תודה רבה ולילה טוב!

1. כן אפשר להסתמך עליו
2. כן, העדפה אישית
3. חשבת לעשות חיטוב דל פחמימה?
4. צריך משהו כמו 60 אחוז חלבון מהחי לפחות אם אני לא טועה.

בקשר לשאלות ענו לך, אבל 2 שקים בחודש? בשני שקים יהיה לך 200 מנות. זאת אומרת 6 סקופים ביום?? בתזונה כל דבר שתאכל באופן מוגזם יזיק לגוף שלך. מומלץ לגוון ולאכול גם חלבון מוצק כמו קוטג,טונה חזה עוף וכו'.
דרך אגב אני מוכר חלבון של MP שסגור הרמטית עוד לא פתחתי. אם אתה מעונין כנס לאשכול של בקניה ומכירה.

• פותח/ת השרשור
בקשר לשאלות ענו לך, אבל 2 שקים בחודש? בשני שקים יהיה לך 200 מנות. זאת אומרת 6 סקופים ביום?? בתזונה כל דבר שתאכל באופן מוגזם יזיק לגוף שלך. מומלץ לגוון ולאכול גם חלבון מוצק כמו קוטג,טונה חזה עוף וכו'.
דרך אגב אני מוכר חלבון של MP שסגור הרמטית עוד לא פתחתי. אם אתה מעונין כנס לאשכול של בקניה ומכירה.
תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית