הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' וסקוואט

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
סיימתי תוכנית שבה עשיתי רק יום נפח כמו בטקסס 5X5 ושאר התוכנית עם תרגילי עזר בטווחי חזרות גבוהים יותר.
מטרתי היא היפרטרופיה .
כעת התחלתי לעבוד AB כאשר בA מבצע בנץ' וB סקוואט.
כדי לשמור על המשקלים שהגעתי אליהם אני עושה בתרגילים הנ"ל:
חימום כמו בלינארית ואז סט אחד לRM3-5 ואחריהם מוריד כ-20% מהמשקל וממשיך ל3X10 להשלמת נפח.
מעונין לשמוע דעות על צורת האימון הזאת.

אין לי הרבה מה להגיד
לא ברור לי מה הרמה שלך כמתאמן
בכל מקרה
או שזה יעבוד
או שזה לא יעבוד
תנסה ותגלה

סיימתי תוכנית שבה עשיתי רק יום נפח כמו בטקסס 5X5 ושאר התוכנית עם תרגילי עזר בטווחי חזרות גבוהים יותר.
מטרתי היא היפרטרופיה .
כעת התחלתי לעבוד AB כאשר בA מבצע בנץ' וB סקוואט.
כדי לשמור על המשקלים שהגעתי אליהם אני עושה בתרגילים הנ"ל:
חימום כמו בלינארית ואז סט אחד לRM3-5 ואחריהם מוריד כ-20% מהמשקל וממשיך ל3X10 להשלמת נפח.
מעונין לשמוע דעות על צורת האימון הזאת.
לא אומר כלום
גיל, גובה, משקל
תכתוב את התוכנית כולה
משקלי עבודה
התקדמות שהייתה בתוכנית (משקל/סטים/חזרות)
הרכב הגוף אם השתנה (מאסת שריר/מאסת שומן)
מטרות ספציפיות מבד היפרטרופיה? (פרופרוציה כזו או אחרת/חיזוק שריר כזה או אחר)

• פותח/ת השרשור
לא אומר כלום
גיל, גובה, משקל
תכתוב את התוכנית כולה
משקלי עבודה
התקדמות שהייתה בתוכנית (משקל/סטים/חזרות)
הרכב הגוף אם השתנה (מאסת שריר/מאסת שומן)
מטרות ספציפיות מבד היפרטרופיה? (פרופרוציה כזו או אחרת/חיזוק שריר כזה או אחר)

בן 36, 1.73 שוקל 81ק"ג בערך 13%שומן.
A:לחיצת חזה לפי המתכונת הנ"ל,חזה שיפוע חיובי 3X8,קרוס 3X12,כתפיים:הרחקה,יד אחורית:מקבילים וצרפתית -שניהם 3X10
Bסקוואט לפי המתכונת הנ"ל,לג פרס 3X10,כפיפת ברך 3X12,גב:חתירה 3X8,פול עליון 3X10,יד קידמית :כפיפה בW ופטישים או פריצ'ר-שנהם 3X10.

A2:חזה עליון או פרס(כל שבועיים)3X5-8,בודדות 3X10,פרפר מכונה 3X12,כתפיים:אחורית,יד אחורית:בנץ' צר+פולי-שניהם 3X10
B2:סקוואט הייבאר(עד לעקבים)3X6-8,דדליפט רומני/רגיל(אחת לשבועיים)3X10/1X5בהתאמה,מכרעים ופשיטת ברך 3X10, גב:מתח עם/בלי משקל(כל שבועיים)3X6-10,חתירה כלשהי 3X10 ומכונת חתירה3X10,קדמית:2 תרגילים 3X10.

RM5:בנץ' 115, סקוואט 140, דדליפט 160,פרס 65.

תוכנית קודמת הייתה דומה פחות או יותר בנפח הכללי ובאותם עקרונות חוץ מ:A-בנץ' 5X5, B-סקוואט 5X5 ואחת ל-3 שבועות בדיקת משקלים/התקדמות לפי RM3-5.
לא התקדמתי הרבה מכיוון שרוב הזמן הייתי בנייטרלי וכעת העלתי מעט.סה"כ משקל גוף עלה כ-3 ק"ג ב-3חודשים אחרונים.
עד לפני שנתיים הייתי עובד בעיקר בתוכניות כוח והגעתי למשקלים יותר גבוהים אך כיום מעדיף להתמקד כמה שאפשר בהיפרטרופיה.
אני סוחב פציעת כתף טורדנית כבר 3 שנים וגם הגב (לדעתי הQL)לפעמים מטריד ולכן פחות 'רץ' עם משקלים ומעדיף קצת יותר נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית