לפני כ- 3 חודשים החל לכאוב לי הגב התחתון באופן שלא מנע ממני לנהל שגרת חיים. המשכתי בפעילות הגופנית שלי: אירובוקס, אירובי מדרגה, ריצה ואימוני כוח בחד"כ.
בתום חודשיים החלה תופעה שלא חוויתי קודם. איזור ספציפי בצד שמאלי של גב תחתון עם הקרנה לעכוז ואגן עד לכף רגל שמאל. הכאבים בלתי נסבלים במנח שכיבה (בעיקר על הגב ועל הצדדים) ובישיבה תוך הישענות לאחור. ישיבה ברכב היא סיוט מתמשך עבורי.
בצילום סיטי נצפתה פריצת דיסק ובלט שלוחצים על השק הדורלי.
לי זה לגמרי מרגיש כמו פיריפורמיס.
שוברת ראש וחוקרת כיצד לצאת מהמצב הזה.
עברתי עיסוי (כואבבבב) של ספורטתרפיסט שכלל לחיצות טריגר פוינט ומדבקות קנסיו.
ניסיתי כירופרקטיקה
ניסיתי קורסי מתיחות
חדלתי מאימוני הכושר
כרגע נוטלת כדורים נוגדי דלקת, עושה עיסוי טווינה, פיזיותרפיה ומעט תרגילי יוגה באופן עצמאי לשחרור גב תחתון.
יש הטבה מינורית, אך מבחינתי, כל עוד שאני יושבת ויש כאב, אני לא בריאה, וזה מדכא אותי מאודדדדדדד.
מתגעגעת לאימונים שלי.
עד מתי????🫤
בתום חודשיים החלה תופעה שלא חוויתי קודם. איזור ספציפי בצד שמאלי של גב תחתון עם הקרנה לעכוז ואגן עד לכף רגל שמאל. הכאבים בלתי נסבלים במנח שכיבה (בעיקר על הגב ועל הצדדים) ובישיבה תוך הישענות לאחור. ישיבה ברכב היא סיוט מתמשך עבורי.
בצילום סיטי נצפתה פריצת דיסק ובלט שלוחצים על השק הדורלי.
לי זה לגמרי מרגיש כמו פיריפורמיס.
שוברת ראש וחוקרת כיצד לצאת מהמצב הזה.
עברתי עיסוי (כואבבבב) של ספורטתרפיסט שכלל לחיצות טריגר פוינט ומדבקות קנסיו.
ניסיתי כירופרקטיקה
ניסיתי קורסי מתיחות
חדלתי מאימוני הכושר
כרגע נוטלת כדורים נוגדי דלקת, עושה עיסוי טווינה, פיזיותרפיה ומעט תרגילי יוגה באופן עצמאי לשחרור גב תחתון.
יש הטבה מינורית, אך מבחינתי, כל עוד שאני יושבת ויש כאב, אני לא בריאה, וזה מדכא אותי מאודדדדדדד.
מתגעגעת לאימונים שלי.
עד מתי????🫤