הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה כרונית

Shlomi3489

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אז הסבירו לי שדיאטה כרונית שבקושי אוכלת הגוף מתחיל להעייף את מערכת העיכול ועם הזמן להוריד את צריכת הקלוריות
עכשיו אני יודע שזה אוכל הרבה שריר גם וכו' אבל נעזוב את זה בצד
עכשיו במידה ואתה יורד אכן הרבה ועם הזמן הגוף מתחיל לאבד את היכולת לרדת ירדת נתקעת שנשאר לך 5 קילו
בשביל לרדת אותם או להוריד עוד אוכל ואז אתה מסכן עוד יותר את הגוף, או להוסיף אירובי, נגיד שכבר אתה עושה שעה וחצי אירובי אין כוח
אז מה שעושים , בונים תפריט לדוגמא 1200-1300 תלוי מה אכלת , מעלים 300 קל וכל שבוע עוד 300 עד לנטרלי ונתקעים בנטרלי איזה 3 שבועות בשביל שהעיכול יתחיל לתפקד ולעלות את צריכת הקלוריות שלו ואז שוב נכנסים לסטרס..
השאלה שלי האם מה שאני אומר זה הגיוני?

יאטה כרונית שבקושי אוכלת הגוף מתחיל להעייף את מערכת העיכול ועם הזמן להוריד את צריכת הקלוריות
זה לא מדוייק. מה זה גם דיאטה כרונית? מאזן קלורי שלילי חריף או זמן רב של דיאטה? במקרה הראשון תהיה אדפטציה לירידה באחוזי שומן, במקרה השני לא יקרה כמעט שום דבר מיוחד אלא אם יורדים הרבה במשקל. הצריכה הקלורית יורדת כבר לאחר 3-5 ימים בדיאטה בכמה אחוזים.

עכשיו אני יודע שזה אוכל הרבה שריר גם וכו' אבל נעזוב את זה בצד
תלוי במאזן הקלורי, בכמות החלבון ובאימוני הכוח

עכשיו במידה ואתה יורד אכן הרבה ועם הזמן הגוף מתחיל לאבד את היכולת לרדת ירדת נתקעת שנשאר לך 5 קילו
אתה לעולם לא נתקע בירידה באחוזי שומן אם יש לך מאזן קלורי שלילי. מאיפה תייצר אנרגיה?

אז מה שעושים , בונים תפריט לדוגמא 1200-1300 תלוי מה אכלת , מעלים 300 קל וכל שבוע עוד 300 עד לנטרלי ונתקעים בנטרלי איזה 3 שבועות בשביל שהעיכול יתחיל לתפקד ולעלות את צריכת הקלוריות שלו ואז שוב נכנסים לסטרס..
ב-1200 קל' לאורך זמן אתה ללא ספק תאבד מסת שריר. זה לא משהו מומלץ. אם אתה לא יורד, אז אתה לא באמת במאזן קלורי שלילי או לא אחד מספק. ז"א אתה לא סופר נכון את מה שאתה אוכל ו/או לא מבצע מספיק פעילות גופנית.

• פותח/ת השרשור
זה לא מדוייק. מה זה גם דיאטה כרונית? מאזן קלורי שלילי חריף או זמן רב של דיאטה? במקרה הראשון תהיה אדפטציה לירידה באחוזי שומן, במקרה השני לא יקרה כמעט שום דבר מיוחד אלא אם יורדים הרבה במשקל. הצריכה הקלורית יורדת כבר לאחר 3-5 ימים בדיאטה בכמה אחוזים.
לכמה כבר יכול לרדת הצריכת קלוריות? לזה שאני נמצא בו אם אני במעט מאוד קלורי?

תלוי במאזן הקלורי, בכמות החלבון ובאימוני הכוח
כן נכון

אתה לעולם לא נתקע בירידה באחוזי שומן אם יש לך מאזן קלורי שלילי. מאיפה תייצר אנרגיה?
לי אמרו שיש מערכת בגוף שכחתי את השם שלה שהיא מעייפת את ההעיכול והצרכית קלורי כמו שמארת
עד לקורי שאתה נמצא בו (תלוי גם בבנאדם) ואז אתה כאילו בניטרלי.. כנראה שזה לא נכון?

ב-1200 קל' לאורך זמן אתה ללא ספק תאבד מסת שריר. זה לא משהו מומלץ. אם אתה לא יורד, אז אתה לא באמת במאזן קלורי שלילי או לא אחד מספק. ז"א אתה לא סופר נכון את מה שאתה אוכל ו/או לא מבצע מספיק פעילות גופנית.
שמע, הגנים שלי ממש לא טובים.. גם שעשיתי דיאטה לפי הספר, בקושי ירדתי.. גם שאכלתי 1500 קל וגם שאכלתי 1900 קל ..
חשבתי לקחת חומרים, אבל בסוף לא. התייאשתי בטירוף.
כתבתי לך בתור ההודעה שלך גם

אתה כנראה לא עושה את זה לפי הספר, כי אתה אמור לרדת עם 1500 קל' והרבה כמוך טענו שהגוף שלהם דפוק אבל בסופו של דבר הם לא ספרו נכון קלוריות. והייתי ממליץ להפסיק לשמוע לאלו ש"אמרו" לך את מה שאמרו כי הם לא מבינים כל כך על מה הם מדברים

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא עושה את זה לפי הספר, כי אתה אמור לרדת עם 1500 קל' והרבה כמוך טענו שהגוף שלהם דפוק אבל בסופו של דבר הם לא ספרו נכון קלוריות. והייתי ממליץ להפסיק לשמוע לאלו ש"אמרו" לך את מה שאמרו כי הם לא מבינים כל כך על מה הם מדברים
אז בנאדם שאוכל 1500 קלור בוודאות או לא יכול להגיע לשלב שהוא לא יכול לרדת יותר?
ואני אגיד לך על עצמי
אכלתי 1900 קל אכן ירדתי אבל מהר מאוד כבר היה קשה לגוף לרדת
אכלתי 1600 קל גם ירדתי ושוב היה קשה לרדת
תפריט שהיה מורכב מחלבון, פחמימה, ושומן מהאתר FoodsDictionary
כן יכול להיות שזה משהו בי אבל יש מצב שהגנים שלי חרא בקטע הזה ..
אשמח שתסביר לי בהכי קטנה לא יותר מי זה אני אקרא גם עוד מחקרים

עוד משהו.. יש אפשרות להרשם ליעוץ תזונה לחודש?

Back
למעלה תחתית