הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Madcow בחיטוב

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני מתחיל עכשיו madcow עם חיטוב, ישר אחרי פסח

יש לי בעיה קטנה ורציתי את עזרתכם, אני בצבא ולפעמיים יוצא מצבים שאין חדר כושר או משהו כזה או שלא מסתדר עם הסדר אימונים..
רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשמר את המאסת שריר, לעשות איזה אימון חלופי בימים שאין חדכ
כדי למנוע כמה שפחות פגיעה במאסת שריר

אני לא בטוח כמה מדקאו זו וריאציה טובה לחיטוב, במיוחד אם רוצים לחטב לאחוז שומן נמוך. הייתי ממליץ על טווח חזרות גבוה יותר בחיטוב כדי לשמר כמה שיותר מסת שריר. תשאיר את ההרתפקאות כשיש לך מאזן קלורי חיובי

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח כמה מדקאו זו וריאציה טובה לחיטוב, במיוחד אם רוצים לחטב לאחוז שומן נמוך. הייתי ממליץ על טווח חזרות גבוה יותר בחיטוב כדי לשמר כמה שיותר מסת שריר. תשאיר את ההרתפקאות כשיש לך מאזן קלורי חיובי

דווקא מישהו שהגיע לתשע אחוז שומן המליץ לי עליה שלי זה ממש מספיק, וגם במאמר בפורטל רשמו שזאת תוכנית לחיטוב
בכל זאת?

יש מאמרים בפורטל משנת 2008 שלא רלוונטים יותר ו/או דורשים עדכון. התחום הזה מתעדכן כל הזמן ולכן קשה לעדכן כל משפט או פיסקה במאמר כזה או אחר בפורטל. אם מישהו הגיע למשהו זה לא אומר שאתה תגיע לזה באותה הדרך. זה גם לא אומר שהוא לא איבד מסת שריר בדרך גם אם הוא נראה כביכול "טוב" (כי הייתה לו כנראה יותר מסת שריר). שוב, ההמלצה שלי היא להתאמן בטווח חזרות גבוה יותר, לאזור ה 8-12 ולגוון עם 6 חזרות מדי פעם בתרגילים מרוכבים

• פותח/ת השרשור
יש מאמרים בפורטל משנת 2008 שלא רלוונטים יותר ו/או דורשים עדכון. התחום הזה מתעדכן כל הזמן ולכן קשה לעדכן כל משפט או פיסקה במאמר כזה או אחר בפורטל. אם מישהו הגיע למשהו זה לא אומר שאתה תגיע לזה באותה הדרך. זה גם לא אומר שהוא לא איבד מסת שריר בדרך גם אם הוא נראה כביכול "טוב" (כי הייתה לו כנראה יותר מסת שריר). שוב, ההמלצה שלי היא להתאמן בטווח חזרות גבוה יותר, לאזור ה 8-12 ולגוון עם 6 חזרות מדי פעם בתרגילים מרוכבים

הבנתי אותך תודה רבה,
אתה מתכוון במתכונת של AB או FBW ?
ובנוגע לחיסרון באימונים איך אפשר לצמצם איבוד מאסה אם אני מחסיר אימון?

צריך להתאמן לפחות פעמיים בשבוע.
והחלוקה AB או FBW לא משנה כל כך כמו שנפח העבודה משנה (סטים כפול חזרות כפול משקל)

• פותח/ת השרשור
צריך להתאמן לפחות פעמיים בשבוע.
והחלוקה AB או FBW לא משנה כל כך כמו שנפח העבודה משנה (סטים כפול חזרות כפול משקל)
אין בעיה עם פעמיים, וגם עם עוד שלוש אירובי
אני מתכוון אם אני מפספס אימון אנארובי אחד
כמה הנפח צריך להיות בחיטוב ?

אני לא בעד תוכנית "תתקדם הכי מהר שאפשר" בחיטוב. אם אתה אמור להתקדם עם התוכנית הזאת מהר בפלוס קלורי, מה נראה לך שיקרה בגירעון קלורי?
אני הייתי הולך על תוכנית קונסרבטיבית יותר. לא אומר שאי אפשר להתקדם בחיטוב, אבל לא במהירות.

• פותח/ת השרשור
אני לא בעד תוכנית "תתקדם הכי מהר שאפשר" בחיטוב. אם אתה אמור להתקדם עם התוכנית הזאת מהר בפלוס קלורי, מה נראה לך שיקרה בגירעון קלורי?
אני הייתי הולך על תוכנית קונסרבטיבית יותר. לא אומר שאי אפשר להתקדם בחיטוב, אבל לא במהירות.
אם הבנתי נכון, אתה מתכוון שהיא תגרום לי להתקדמות מהירה מידי מבחינת החיטוב ושזה בעייתי ?

אז איך היא יכולה להיות גם לתוכנית חיטוב?
היא אולי נחשבת תוכנית חיטוב למי שיכול להתקדם מהר יותר, אבל מי שעבר לתוכנית הזאת אחרי שהוא לא הצליח להתקדם מהר יותר זו ממש לא תוכנית חיטוב בשבילו.
כל תוכנית צריכה גם את הקונטקסט הנכון

• פותח/ת השרשור
היא אולי נחשבת תוכנית חיטוב למי שיכול להתקדם מהר יותר, אבל מי שעבר לתוכנית הזאת אחרי שהוא לא הצליח להתקדם מהר יותר זו ממש לא תוכנית חיטוב בשבילו.
כל תוכנית צריכה גם את הקונטקסט הנכון
עברתי אליה, כי המליצו לי פשוט לתוכנית הזאת.. לא כי לא הצלחתי להתקדם

מSS כי פשוט הרגשתי עם הגוף שלי שהגיע הזמן מבחינת מראה.. אף פעם לא ניסיתי תקופה אמיתית של חיטוב בצורה טובה ואמיתית
אז זה אומר שלא ניצלת את ה-SS כמו שצריך, ושאכלת יותר מדי.
אתה יכול פשוט לצמצם את הפלוס הקלורי ולהמשיך עם ה-SS, או באמת לעשות מדקאו עם פלוס קלורי נמוך יותר, אבל לא הייתי הולך עליה לחיטוב

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר שלא ניצלת את ה-SS כמו שצריך, ושאכלת יותר מדי.
אתה יכול פשוט לצמצם את הפלוס הקלורי ולהמשיך עם ה-SS, או באמת לעשות מדקאו עם פלוס קלורי נמוך יותר, אבל לא הייתי הולך עליה לחיטוב
אני מרגיש עם עצמי שאני רוצה לעשות חיטוב, להרגיש טוב יותר עם הגוף שלי.. אני לא שמן אבל יש מה לחטב ועליתי יפה בהקפים ובמשקלים בכלל..
לא היית הולך עליה בכללי לחיטוב או במקרה שלי?
כי אני שוב ושוב קורא באתר על זה שכן המליצו על לינארית..

אני מרגיש עם עצמי שאני רוצה לעשות חיטוב, להרגיש טוב יותר עם הגוף שלי.. אני לא שמן אבל יש מה לחטב ועליתי יפה בהקפים ובמשקלים בכלל..
לא היית הולך עליה בכללי לחיטוב או במקרה שלי?
כי אני שוב ושוב קורא באתר על זה שכן המליצו על לינארית..
תראה, אם אתה עדיין מתקדם טוב ב-SS אז אתה יכול לנסות לעשות חיטוב במדקאו, תהיה אבל מאוד ביקורתי לגבי כל דבר שמתחיל להרגיש לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית