הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כמה שאלות שלא מצאתי תשובה

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אהלן ישלי כמה שאלות שלא מצאתי תשובה אליהם... וממש אשמח אם תעזרו לי

1.אני במסה בעודף קלורי של 150-200 קלוריות. ועולה יחסית די מהר במשקל 700-800 גרם בשבוע,
אבל חשוב לציין שאני מתאמן מתחיל ( גובה 1.71 משקל 66 בן 15) מה זה אומר עליי? שיש לי חילוף חומרים איטי? ואם כן כיצד לפעול בחיטוב?

2. האם אתם ממליצים להקשיב למאמרים של חיים כהן... כי כל יום הוא מוציא ״קיצור דרך חדש..״ ודברים כאלו... וזה פשוט לא נראה לי הגיוני, אך הגוף שלו די מרשים.
ומה אתם אומרים על תוכניות האימון שלו בפרט לעומת הייעוץ אישי באתר.(מעוניין להרישם לאלפא בודי)

3. זאת סתם שאלה תאורטית שמעניינת אותי...
אם מתאמן בינוני - מתקדם אוכל במאזן ניטרלי בידיוק למשך שנה ועושה אימונים כבדים... במה הוא יתקדם בשנה הזאת ? בכלום?

1.אני במסה בעודף קלורי של 150-200 קלוריות. ועולה יחסית די מהר במשקל 700-800 גרם בשבוע,
תוריד את הערך הקלורי. אתה כנראה בעודף קלורי הרבה יותר גבוה מ 100-200

אבל חשוב לציין שאני מתאמן מתחיל ( גובה 1.71 משקל 66 בן 15) מה זה אומר עליי? שיש לי חילוף חומרים איטי? ואם כן כיצד לפעול בחיטוב?
זה אומר שאתה לא סופר נכון קלוריות

2. האם אתם ממליצים להקשיב למאמרים של חיים כהן... כי כל יום הוא מוציא ״קיצור דרך חדש..״ ודברים כאלו... וזה פשוט לא נראה לי הגיוני, אך הגוף שלו די מרשים.
ומה אתם אומרים על תוכניות האימון שלו בפרט לעומת הייעוץ אישי באתר.(מעוניין להרישם לאלפא בודי)
כל מי שממליץ על קיצורי דרך כאלו ואחרים הוא כנראה לא ממש מבין על מה הוא מדבר. העקרונות בעלייה במסת השריר או ירידה באחוזי שומן הם מאוד ברורים.

אם מתאמן בינוני - מתקדם אוכל במאזן ניטרלי בידיוק למשך שנה ועושה אימונים כבדים... במה הוא יתקדם בשנה הזאת ? בכלום?
הוא יעלה במסת השריר וסביר להניח ירד ב-% השומן אבל הרבה יותר לאט אם יעשה את שני הדברים בנפרד

• פותח/ת השרשור
תוריד את הערך הקלורי. אתה כנראה בעודף קלורי הרבה יותר גבוה מ 100-200

זה אומר שאתה לא סופר נכון קלוריות

כל מי שממליץ על קיצורי דרך כאלו ואחרים הוא כנראה לא ממש מבין על מה הוא מדבר. העקרונות בעלייה במסת השריר או ירידה באחוזי שומן הם מאוד ברורים.

הוא יעלה במסת השריר וסביר להניח ירד ב-% השומן אבל הרבה יותר לאט אם יעשה את שני הדברים בנפרד

אוקיי לגבי הקלוריות תודה רבה על העזרה אנסה לראות אם אני מחשב את התפריט נכון..

לגבי מה שענית על חיים כהן.. אני די בטוח שאתה מכיר אותו הגוף שלו ממש מרשים וזה נראה שהוא יודע מה הוא עושה, השאלה שלי למישהוא שראה סרטון שלו אחד או שתיים.

האם הוא מדבר שטויות בשביל שיירשמו לתכניות שלו או שהוא באמת רציני והתוכניות שלו שוות את הכסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית