נק' מוניטין:
333
- 1,980
- 270
- ארץ לעולם לא
החלטתי לרדת מכול העניין של הפאוורליפטינג. זה לא בשבילי כנראה. אני רוצה להתחיל לחזור לרוץ מרחקים ארוכים. בשיא שלי הגעתי ל10 קמ בערך.
הבעיה שהרבה זמן לא רצתי מרחקים ארוכים( לפני משהו כמו חצי שנה עברתי לריצות קצרות, ולפני חודש בערך הפסקתי לגמרי לרוץ). חשבתי להתחיל עם שני אימוני ריצה בשבוע( אני יתחיל רק עם אימוני נפח). אימון אחד יהיה ריצה מתפתחת שבה אני יתקדם כול שבוע, ואימון שני יהיה יותר התאוששות(80 אחוז מרחק) אני ישלב את זה עם 3 אימוני fbw, ועם הזמן אני יוריד את האימוני כוח ויוסיף אימוני ריצה יותר עצימים( אינטרוולים, פארטלקים..) התוכנית הזאת תהיה טובה?:
A1: באק סקוואט: 3*5
פרס/בנץ: 5*5בלחיצות אני יעבוד בטקסס מתוד.
מתח:4 *8
תאומים- 3* 20- 30
בטן
A2:
דדליפט-1*5(או 3*5?)
ספליט סקוואט(מכרע בולגרי):2* 15- 20
מקבילים-3*8
מתח:4*8
פשיטות גב בכסא:2* 15-20
A3:
באק סקוואט: 3*5
פרס/בנץ טקסס מתוד: 1*5
מתח: 4*8
קטלבל סווינג- 2* 15-20
בטן
חשבתי בהתחלה לעשות את הלינארית, אבל אין שם תרגילים כמו ספליט סקוואט, תאומים, סווינגים..
שלדעתי הם מאוד חשובים למי שמתחיל לרוץ
הבעיה שהרבה זמן לא רצתי מרחקים ארוכים( לפני משהו כמו חצי שנה עברתי לריצות קצרות, ולפני חודש בערך הפסקתי לגמרי לרוץ). חשבתי להתחיל עם שני אימוני ריצה בשבוע( אני יתחיל רק עם אימוני נפח). אימון אחד יהיה ריצה מתפתחת שבה אני יתקדם כול שבוע, ואימון שני יהיה יותר התאוששות(80 אחוז מרחק) אני ישלב את זה עם 3 אימוני fbw, ועם הזמן אני יוריד את האימוני כוח ויוסיף אימוני ריצה יותר עצימים( אינטרוולים, פארטלקים..) התוכנית הזאת תהיה טובה?:
A1: באק סקוואט: 3*5
פרס/בנץ: 5*5בלחיצות אני יעבוד בטקסס מתוד.
מתח:4 *8
תאומים- 3* 20- 30
בטן
A2:
דדליפט-1*5(או 3*5?)
ספליט סקוואט(מכרע בולגרי):2* 15- 20
מקבילים-3*8
מתח:4*8
פשיטות גב בכסא:2* 15-20
A3:
באק סקוואט: 3*5
פרס/בנץ טקסס מתוד: 1*5
מתח: 4*8
קטלבל סווינג- 2* 15-20
בטן
חשבתי בהתחלה לעשות את הלינארית, אבל אין שם תרגילים כמו ספליט סקוואט, תאומים, סווינגים..
שלדעתי הם מאוד חשובים למי שמתחיל לרוץ