הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Fbw עם ריצה

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
החלטתי לרדת מכול העניין של הפאוורליפטינג. זה לא בשבילי כנראה. אני רוצה להתחיל לחזור לרוץ מרחקים ארוכים. בשיא שלי הגעתי ל10 קמ בערך.
הבעיה שהרבה זמן לא רצתי מרחקים ארוכים( לפני משהו כמו חצי שנה עברתי לריצות קצרות, ולפני חודש בערך הפסקתי לגמרי לרוץ). חשבתי להתחיל עם שני אימוני ריצה בשבוע( אני יתחיל רק עם אימוני נפח). אימון אחד יהיה ריצה מתפתחת שבה אני יתקדם כול שבוע, ואימון שני יהיה יותר התאוששות(80 אחוז מרחק) אני ישלב את זה עם 3 אימוני fbw, ועם הזמן אני יוריד את האימוני כוח ויוסיף אימוני ריצה יותר עצימים( אינטרוולים, פארטלקים..) התוכנית הזאת תהיה טובה?:
A1: באק סקוואט: 3*5
פרס/בנץ: 5*5בלחיצות אני יעבוד בטקסס מתוד.
מתח:4 *8
תאומים- 3* 20- 30
בטן

A2:
דדליפט-1*5(או 3*5?)
ספליט סקוואט(מכרע בולגרי):2* 15- 20
מקבילים-3*8
מתח:4*8
פשיטות גב בכסא:2* 15-20

A3:
באק סקוואט: 3*5
פרס/בנץ טקסס מתוד: 1*5
מתח: 4*8
קטלבל סווינג- 2* 15-20
בטן
חשבתי בהתחלה לעשות את הלינארית, אבל אין שם תרגילים כמו ספליט סקוואט, תאומים, סווינגים..
שלדעתי הם מאוד חשובים למי שמתחיל לרוץ

לגבי השילוב, תתחיל ותראה איך ההתאוששות, לדעתי fbw של חמש חזרות ולעלות כל שבוע משקל ניתן לשלב עם מקסימום אימון ריצה אחד בשבוע מנסיוני הדל עם ריצות של 8 קילומטר (לא תחרותי) ואימוני כוח.
לגבי התוכנית, לדעתי לא בנויה טוב,
איזה משקלים אתה מרים כרגע?
גובה, משקל?
למה בטן? ומה התרגיל?
היחס משיכה/דחיקה לא טוב בכלל,
אינטרוולים זה יגמור אותך בסקוואטים,
פשיטת גב למה??

• פותח/ת השרשור
לגבי השילוב, תתחיל ותראה איך ההתאוששות, לדעתי fbw של חמש חזרות ולעלות כל שבוע משקל ניתן לשלב עם מקסימום אימון ריצה אחד בשבוע מנסיוני הדל עם ריצות של 8 קילומטר (לא תחרותי) ואימוני כוח.
לגבי התוכנית, לדעתי לא בנויה טוב,
איזה משקלים אתה מרים כרגע?
גובה, משקל?
למה בטן? ומה התרגיל?
היחס משיכה/דחיקה לא טוב בכלל,
אינטרוולים זה יגמור אותך בסקוואטים,
פשיטת גב למה??
משקלי עבודה: היי באר סקוואט אולימפי- 80 קג
דדליפט- 100 קג
פרס- 55 קג
אני חושב שלא הבנת טוב. אימוני כוח לא ממש מעניינים אותי בשלב הזה. הם יותר כלי כדי לשפר את הריצה ולבנות בסיס טוב(ברכיים, שרירי ליבה..)
אני מתכוון גם לחזור להתחרות בהמשך. אני לא עושה אינטרוולים בשלב הזה, שאני יתחיל לעשות אני גם יוריד חלק מאימוני הכוח.
פשיטות גב בכיסא רומי- תרגיל טוב להמסטרינג, לגלוטאוס ובכלל לשרשרת אחורית.
בטן זה די חובה לרצים כדי לשמור על הגב בריצות.

לדעתי אימוני כוח בתור תמיכה לאימונים אירוביים זה תחום שאין הרבה משתמשים בפורום שיוכלו לייעץ באופן יעיל (יש, אבל מעטים).

זה קצת יותר מורכב מאשר תעשה סקוואט זה טוב לרגליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית